Istanbul Basaksehir FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Gult kort til Gaziantep FK
    Alexandru Maxim
    Dommer Abdulkadir Bitigen viser Alexandru Maxim (Gaziantep FK) det gule kortet.
    11'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Gaziantep FK på egen banehalvdel.
    11'
    Skudd på mål, Gaziantep FK
    Kevin Mirallas
    Sjanse til Gaziantep FK! Kevin Mirallas er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    Gaziantep FK får tildelt et hjørnespark
    Muhammet Demir
    Muhammet Demir (Gaziantep FK) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    14'
    Skudd utenfor mål, Istanbul Basaksehir
    Nacer Chadli
    Nacer Chadli (Istanbul Basaksehir FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Skudd på mål, Istanbul Basaksehir
    Irfan Kahveci
    Istanbul Basaksehir FK angriper. Irfan Kahveci får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Sjanse i Istanbul! Fredrik Gulbrandsen (Istanbul Basaksehir FK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gunay Guvenc (Gaziantep FK) vrir seg av smerte i gresset.
    26'
    Gaziantep FK slipper å klare seg uten Gunay Guvenc som kommer tilbake på banen igjen.
    27'
    Gaziantep FK blir avblåst for offside
    Gaziantep FKs Kevin Mirallas blåses av for offside på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    28'
    Frisparket tildelt Gaziantep FK er farlig nær Istanbul Basaksehir FKs målområde.
    28'
    Gaziantep FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Jean-Armel Kana-Biyik ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    34'
    Irfan Kahveci (Istanbul Basaksehir FK) kommer seg fri på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Spillerbytte - Gaziantep FK
    Inn: Kubilay Aktas
    Ut: Jean-Armel Kana-Biyik
    Kubilay Aktas (Gaziantep FK) erstatter Jean-Armel Kana-Biyik som muligens er skadet.
    35'
    Frispark til Istanbul Basaksehir FK på halvdelen til Gaziantep FK.
    37'
    Enzo Crivelli
    Enzo Crivelli (Istanbul Basaksehir FK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Demba Ba
    Målsjanse! Demba Ba (Istanbul Basaksehir FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Gaziantep FK.
    41'
    Frispark for Gaziantep FK på egen banehalvdel.
    43'
    Mål for Gaziantep FK!
    Istanbul Basaksehir 0 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Kevin Mirallas
    Målgivende: Muhammet Demir
    Mål! Kevin Mirallas gir Gaziantep FK ledelsen 0-1 i Istanbul. Det er en fin assist fra Muhammet Demir.
    44'
    Rafael
    Istanbul Basaksehir FK angriper i Istanbul. Rafael avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Gaziantep FK
    Gaziantep FK angriper i Istanbul. Muhammet Demir fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Ugur Ucar
    Ut: Rafael
    Rafael (Istanbul Basaksehir FK) erstattes av Ugur Ucar.
    46'
    Frispark til Gaziantep FK på halvdelen til Istanbul Basaksehir FK.
    47'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir FK på egen banehalvdel.
    48'
    Fredrik Gulbrandsen (Istanbul Basaksehir FK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    51'
    52'
    Fredrik Gulbrandsen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    53'
    Demba Ba
    Demba Ba (Istanbul Basaksehir FK) header ballen mot mål, men Gaziantep FK klarerer.
    53'
    53'
    Alexandru Maxim (Gaziantep FK) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    Istanbul Basaksehir FK angriper, men avslutningen til Nacer Chadli går utenfor.
    54'
    Inn: Giuliano
    Ut: Fredrik Gulbrandsen
    Okan Buruk (Istanbul Basaksehir FK) gjør sitt andre bytte for dagen. Giuliano erstatter Fredrik Gulbrandsen.
    55'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Enzo Crivelli
    Målgivende: Ponck
    Mål! Istanbul Basaksehir FK utligner på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Målscorer: Enzo Crivelli. Flott spill fra Ponck før målet.
    56'
    Guray Vural
    I Istanbul slår Guray Vural en corner fra venstre.
    58'
    Abdulkadir Bitigen tildeler Gaziantep FK en corner. Kevin Mirallas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Papy Djilobodji
    I Istanbul header Papy Djilobodji (Gaziantep FK) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Istanbul Basaksehir får tildelt et hjørnespark
    Deniz Turuc
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra høyre.
    62'
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir FK) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    62'
    Gaziantep FK fosser forover og Kevin Mirallas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    Gaziantep FK, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir FK) pådrar seg et gult kort.
    65'
    67'
    Inn: Zvonimir Kozulj
    Ut: Kevin Mirallas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gaziantep FK. Inn kommer Zvonimir Kozulj, mens Kevin Mirallas tar plass på benken.
    68'
    Inn: Nouha Dicko
    Ut: Kenan Ozer
    Gaziantep FK bytter ut Kenan Ozer med Nouha Dicko. Dette er det tredje byttet som Marius Sumudica gjør i dagens kamp.
    68'
    Guray Vural
    Abdulkadir Bitigen tildeler Gaziantep FK en corner. Guray Vural sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Gaziantep FK avanserer forover i Istanbul. Alexandru Maxim avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    72'
    Istanbul Basaksehir 1 - 2 Gaziantep FK
    Mål: Muhammet Demir
    Målgivende: Pawel Olkowski
    I Istanbul tar Gaziantep FK ledelsen 1-2 etter et mål av Muhammet Demir. Pawel Olkowski sto for den målgivende pasningen.
    74'
    Istanbul Basaksehir FK angriper i Istanbul. Enzo Crivelli fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Dommer Abdulkadir Bitigen venter med å sette i gang spillet fordi Muhammet Demir ligger nede.
    76'
    Irfan Kahveci (Istanbul Basaksehir FK) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    77'
    Muhammet Demir er på beina igjen og fortsetter kampen.
    78'
    Inn: Mete Kaan Demir
    Ut: Nacer Chadli
    Bytte for Istanbul Basaksehir FK. Mete Kaan Demir kommer inn for Nacer Chadli på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    82'
    Inn: Kerim Frei
    Ut: Okechukwu Azubuike
    Okan Buruk gjør dagens fjerde bytte i Istanbul, når han tar ut Okechukwu Azubuike og setter inn Kerim Frei.
    83'
    Inn: Furkan Soyalp
    Ut: Muhammet Demir
    Furkan Soyalp (Gaziantep FK) erstatter Muhammet Demir som ser ut til å måtte forlate Basaksehir Fatih Terim Stadium med en skade.
    83'
    Inn: Jefferson
    Ut: Alexandru Maxim
    Gaziantep FK bytter ut Alexandru Maxim med Jefferson. Dette er det femte byttet som Marius Sumudica gjør i dagens kamp.
    84'
    84'
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir FK) løfter inn en corner fra venstre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    88'
    Spillet på Basaksehir Fatih Terim Stadium er stoppet midlertidig fordi Gunay Guvenc ligger nede.
    90'
    Gunay Guvenc er på beina igjen og fortsetter kampen på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    90'+1
    Inn: Cemali Sertel
    Ut: Ponck
    Istanbul Basaksehir FK bytter ut Ponck med Cemali Sertel.
    90'+3
    Ugur Ucar
    Ugur Ucar (Istanbul Basaksehir FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    90'+3
    Papy Djilobodji ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+5
    Sjanse! Istanbul Basaksehir FK avanserer forover, men Enzo Crivelli avslutter utenfor.