Istanbul Basaksehir får tildelt et hjørnespark
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra høyre.
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 0 Gaziantep FK
    Mål: Jerome Opoku
    Målgivende: Ousseynou Ba
    Istanbul Basaksehir tar ledelsen 1-0 i Istanbul etter en heading av Jerome Opoku! Ousseynou Ba sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Istanbul Basaksehir får tildelt et frispark
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Istanbul Basaksehir blir avblåst for offside
    Krzysztof Piatek
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    7'
    15'
    Danijel Aleksić
    Istanbul Basaksehir angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    16'
    Sarper Baris Saka signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    21'
    Gaziantep FK får tildelt et hjørnespark
    Alexandru Maxim
    Alexandru Maxim (Gaziantep) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    23'
    Skudd utenfor mål, Gaziantep FK
    Nicolas N`Koulou
    Gaziantep angriper på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men Nicolas N`Koulou header utenfor.
    23'
    Gaziantep FK får tildelt et frispark
    Frispark for Gaziantep på egen banehalvdel.
    24'
    27'
    Skudd på mål, Istanbul Basaksehir
    Sjanse i Istanbul! Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Leo Dubois
    Istanbul Basaksehir angriper i Istanbul. Leo Dubois avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    28'
    30'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Gaziantep.
    31'
    Dimitris Pelkas
    Sarper Baris Saka tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Dimitris Pelkas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Sarper Baris Saka signaliserer et frispark til Gaziantep.
    35'
    Gaziantep FK scorer selvmål!
    Istanbul Basaksehir 2 - 0 Gaziantep FK
    Mål: Papy Djilobodji
    Selvmål! En sønderknust Papy Djilobodji kan bli kampens syndebukk på Basaksehir Fatih Terim Stadium etter å ha rotet ballen i eget mål. 2-0.
    36'
    Joao Figueiredo
    Istanbul Basaksehir angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Furkan Soyalp
    I Istanbul header Furkan Soyalp (Gaziantep) mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    43'
    Arda Kizildag
    Gaziantep angriper på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men Arda Kizildag header utenfor.
    43'
    Denis Dragus
    Denis Dragus (Gaziantep) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Frispark Gaziantep.
    45'+1
    Max Gradel
    Gaziantep angriper i Istanbul. Max Gradel fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    49'
    Kan Istanbul Basaksehir utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    50'
    54'
    Frispark til Gaziantep på halvdelen til Istanbul Basaksehir.
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til Gaziantep FK
    58'
    Straffe til Gaziantep FK
    59'
    Dommeren dømmer straffe til Gaziantep FK
    59'
    Gaziantep fikk tildelt et straffespark som Alexandru Maxim mislyktes med å sette i mål!
    60'
    60'
    62'
    64'
    67'
    67'
    68'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Emirhan İlkhan
    Ut: Deniz Turuc
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbul Basaksehir. Inn kommer Emirhan İlkhan, mens Deniz Turuc tar plass på benken.
    69'
    Inn: Philippe Keny
    Ut: Krzysztof Piatek
    Cagdas Atan (Istanbul Basaksehir) gjør sitt andre bytte for dagen. Philippe Keny erstatter Krzysztof Piatek.
    69'
    Spillerbytte - Gaziantep FK
    Inn: Lazar Markovic
    Ut: Max Gradel
    Max Gradel (Gaziantep) erstattes av Lazar Markovic.
    71'
    Inn: Ogun Ozcicek
    Ut: Furkan Soyalp
    Gaziantep gjør sitt andre bytte. Furkan Soyalp erstattes av Ogun Ozcicek.
    71'
    Gaziantep FK blir avblåst for offside
    Lazar Markovic
    En av Gazianteps spillere blir avblåst for offside.
    72'
    Alexandru Maxim (Gaziantep) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    76'
    77'
    Ingen straffe til Gaziantep FK
    77'
    77'
    80'
    Inn: Albian Ajeti
    Ut: Alexandru Maxim
    Marius Sumudica gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Alexandru Maxim og setter inn Albian Ajeti.
    81'
    82'
    82'
    Inn: Emmanuel Dennis
    Ut: Joao Figueiredo
    Bytte for Istanbul Basaksehir. Emmanuel Dennis kommer inn for Joao Figueiredo på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    83'
    84'
    Gaziantep tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Mustafa Eskihellac
    Mustafa Eskihellac (Gaziantep) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    86'
    87'
    Inn: Onur Ergun
    Ut: Dimitris Pelkas
    Istanbul Basaksehir bytter ut Dimitris Pelkas med Onur Ergun. Dette er det fjerde byttet som Cagdas Atan gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Mehdi Abeid
    Ut: Danijel Aleksić
    Danijel Aleksić (Istanbul Basaksehir) erstattes av Mehdi Abeid.
    87'
    Inn: Salem M'Bakata
    Ut: Denis Dragus
    Bytte for Gaziantep. Salem M'Bakata kommer inn for Denis Dragus på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    89'
    Papy Djilobodji
    En av Gazianteps spillere blir avblåst for offside på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Mustafa Eskihellac (Gaziantep) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.