Frispark for Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark Kayserispor.
    4'
    Mehdi Bourabia (Kayserispor) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    5'
    Aylton Boa Morte
    Sjanse! Kayserispor avanserer forover, men Aylton Boa Morte avslutter utenfor.
    7'
    Mål for Kayserispor!
    Istanbul Basaksehir 0 - 1 Kayserispor
    Mål: Duckens Nazon
    Målgivende: Lionel Carole
    Mål! Duckens Nazon gir Kayserispor en 0-1 ledelse. Lionel Carole sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    10'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Kayserispor.
    12'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Kayserispor.
    12'
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Miguel Cardoso
    Miguel Cardoso (Kayserispor) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men klarer ikke å score.
    15'
    Istanbul Basaksehir 0 - 2 Kayserispor
    Mål: Ali Karimi
    Målgivende: Arif Kocaman
    I Istanbul øker Kayserispor ledelsen til 0-2 takket være et mål av Ali Karimi. Arif Kocaman var nest sist på ballen.
    15'
    Det blir farlig! Frispark for Istanbul Basaksehir er nær straffområde.
    16'
    18'
    Krzysztof Piatek
    Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    20'
    21'
    Skudd utenfor mål, Kayserispor
    24'
    Kayserispor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    25'
    Gult kort til Kayserispor
    Ali Karimi
    Ali Karimi får gult kort av dommer Oguzhan Cakir, og må dermed stå over en kamp for Kayserispor.
    25'
    Sjanse i Istanbul! Miguel Cardoso (Kayserispor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Oguzhan Cakir tildeler Kayserispor en corner. Mehdi Bourabia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Mehdi Abeid
    Istanbul Basaksehir angriper, men avslutningen til Mehdi Abeid går utenfor.
    30'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    31'
    31'
    Frispark Istanbul Basaksehir.
    33'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Emirhan İlkhan
    Ut: Mehdi Abeid
    Cagdas Atan gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Mehdi Abeid og setter inn Emirhan İlkhan.
    34'
    Målsjanse! Miguel Cardoso (Kayserispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Mehdi Bourabia (Kayserispor) løfter inn en corner fra venstre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    37'
    Istanbul Basaksehir angriper, men Emirhan İlkhan vinkes av for offside.
    38'
    40'
    Istanbul Basaksehir angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Arif Kocaman ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Arif Kocaman er tilbake i kampen igjen.
    43'
    En av Kayserispors spillere går i offside.
    45'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    45'+1
    En av Istanbul Basaksehirs spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    Inn: Hamza Gureler
    Ut: Ousseynou Ba
    Istanbul Basaksehir bytter ut Ousseynou Ba med Hamza Gureler.
    46'
    Inn: Davidson
    Ut: Souza
    Istanbul Basaksehir gjør sitt tredje bytte. Souza erstattes av Davidson.
    46'
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Jerome Opoku får behandling for en skade på banen.
    48'
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men Oguzhan Cakir blåser for offside på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    49'
    Jerome Opoku er på beina igjen og fortsetter kampen.
    49'
    52'
    Mehdi Bourabia
    Kayserispor angriper. Mehdi Bourabia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    Sjanse! Istanbul Basaksehir avanserer forover, men Krzysztof Piatek avslutter utenfor.
    54'
    Joao Figueiredo
    Målsjanse til Istanbul Basaksehir! Joao Figueiredo treffer mål, men keeper redder.
    55'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    56'
    Deniz Turuc
    Istanbul Basaksehir angriper i Istanbul. Deniz Turuc avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 2 Kayserispor
    Mål: Deniz Turuc
    Deniz Turuc scorer og reduserer til 1-2 på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    58'
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra venstre.
    60'
    60'
    Leo Dubois (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra venstre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    62'
    Joao Figueiredo (Istanbul Basaksehir) kommer til avslutning på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men headingen blir reddet.
    62'
    62'
    Aylton Boa Morte (Kayserispor) avanserer forover på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    64'
    Deniz Turuc
    Sjanse til Istanbul Basaksehir! Deniz Turuc er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    65'
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Dommer Oguzhan Cakir gir Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) et gult kort.
    65'
    65'
    67'
    Duckens Nazon
    Duckens Nazon (Kayserispor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    69'
    69'
    Davidson
    Davidson skyter i stolpen! Stor sjanse for Istanbul Basaksehir i Istanbul.
    72'
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Otabek Shukurov
    Ut: Ali Karimi
    Ali Karimi (Kayserispor) erstattes av Otabek Shukurov.
    73'
    Inn: Ramazan Civelek
    Ut: Duckens Nazon
    Kayserispor bytter ut Duckens Nazon med Ramazan Civelek. Dette er det andre byttet som Burak Yilmaz gjør i dagens kamp.
    73'
    Skudd på mål, Kayserispor
    73'
    73'
    74'
    Emirhan İlkhan
    Emirhan İlkhan (Istanbul Basaksehir) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Inn: Hasan Ali Kaldirim
    Ut: Lionel Carole
    Bytte for Kayserispor. Hasan Ali Kaldirim kommer inn for Lionel Carole på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    78'
    Inn: Philippe Keny
    Ut: Joao Figueiredo
    Cagdas Atan (Istanbul Basaksehir) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Philippe Keny erstatter Joao Figueiredo.
    78'
    78'
    Olivier Kemen
    Olivier Kemen (Istanbul Basaksehir) mottar sitt første gule kort for dagen på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    80'
    Oguzhan Cakir tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Deniz Turuc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra høyre.
    81'
    Inn: Dimitrios Kolovetsios
    Ut: Miguel Cardoso
    Kayserispor bytter ut Miguel Cardoso med Dimitrios Kolovetsios. Dette er det fjerde byttet som Burak Yilmaz gjør i dagens kamp.
    82'
    Istanbul Basaksehir 1 - 3 Kayserispor
    Mål: Aylton Boa Morte
    Målgivende: Ramazan Civelek
    Mål! Aylton Boa Morte gir Kayserispor en komfortabel 1-3 ledelse. Flott spill fra Ramazan Civelek før målet.
    84'
    Inn: Serdar Gürler
    Ut: Berkay Ozcan
    Bytte for Istanbul Basaksehir. Serdar Gürler kommer inn for Berkay Ozcan på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    86'
    86'
    Leo Dubois (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    88'
    Hjørnespark til Istanbul Basaksehir
    89'
    Istanbul Basaksehir 2 - 3 Kayserispor
    Mål: Hamza Gureler
    Istanbul Basaksehir reduserer til 2-3 etter et mål av Hamza Gureler.
    89'+2
    Målet til Istanbul Basaksehir sjekkes av VAR
    90'
    Målet til Istanbul Basaksehir blir stående
    90'+2
    90'+2
    90'+5
    90'+7
    Hasan Ali Kaldirim
    Hasan Ali Kaldirim (Kayserispor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+8
    VAR sjekker om det er straffe til Istanbul Basaksehir
    90'+8
    Dommeren dømmer straffe til Istanbul Basaksehir
    90'+11
    Straffe til Istanbul Basaksehir
    90'+11
    Gokhan Sazdagi
    Gokhan Sazdagi (Kayserispor) får et gult kort av dommer Oguzhan Cakir.
    90'+11
    Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!