Eugenio Abbattista signaliserer et frispark til Juve Stabia.
    I Castellammare di Stabia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Giacomo Calo (Juve Stabia) slår en corner fra høyre side på Stadio Romeo Menti.
    I Castellammare di Stabia slår Giacomo Calo en corner fra høyre.
    7'
    US Cremonese får tildelt et hjørnespark
    Michele Castagnetti
    Eugenio Abbattista tildeler US Cremonese en corner. Michele Castagnetti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Mål for US Cremonese!
    Juve Stabia 0 - 1 US Cremonese
    Mål: Daniel Ciofani
    Målgivende: Michele Castagnetti
    US Cremonese tar ledelsen 0-1 i Castellammare di Stabia etter en heading av Daniel Ciofani! Michele Castagnetti sto for den målgivende pasningen.
    9'
    US Cremonese får tildelt et frispark
    Frispark til US Cremonese på halvdelen til Juve Stabia.
    13'
    Frispark for Juve Stabia på egen banehalvdel.
    14'
    US Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Eugenio Abbattista signaliserer et frispark til Juve Stabia på egen banehalvdel.
    19'
    Juve Stabia blir avblåst for offside
    Luigi Canotto
    Offside! Luigi Canotto blir vinket av og Juve Stabia må dermed bygge opp et nytt angrep.
    20'
    Frispark Juve Stabia.
    20'
    Frispark for US Cremonese på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til US Cremonese
    Daniel Ciofani
    Daniel Ciofani (US Cremonese) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    Juve Stabia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Dommer Eugenio Abbattista gir Michele Castagnetti (US Cremonese) et gult kort.
    30'
    Giacomo Calo (Juve Stabia) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Romeo Menti.
    32'
    I Castellammare di Stabia slår Giacomo Calo en corner fra venstre.
    32'
    Eugenio Abbattista tildeler Juve Stabia en corner. Giacomo Calo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Eugenio Abbattista signaliserer et frispark til US Cremonese på egen banehalvdel.
    32'
    Skudd utenfor mål, Juve Stabia
    Francesco Di Mariano
    Juve Stabia angriper, men avslutningen til Francesco Di Mariano går utenfor.
    37'
    37'
    Skudd på mål, US Cremonese
    Nadir Zortea
    Sjanse i Castellammare di Stabia! Nadir Zortea (US Cremonese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Frisparket tildelt Juve Stabia er farlig nær US Cremoneses målområde.
    44'
    Claiton Machado dos Santos
    Claiton (US Cremonese) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Bright Addae
    Juve Stabia angriper i Castellammare di Stabia, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Dommer Eugenio Abbattista venter med å sette i gang spillet fordi Nicola Ravaglia ligger nede.
    45'+2
    Nicola Ravaglia ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Castellammare di Stabia.
    45'+3
    I Castellammare di Stabia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Samuel Gustafson
    Ut: Michele Castagnetti
    US Cremonese bytter ut Michele Castagnetti med Samuel Gustafson. Dette er det første byttet som Pierpaolo Bisoli gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    48'
    Luca Valzania
    Luca Valzania (US Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Romeo Menti.
    49'
    Målsjanse til US Cremonese! Claiton treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Frispark til Juve Stabia på halvdelen til US Cremonese.
    50'
    Alessandro Crescenzi
    Sjanse til US Cremonese! Alessandro Crescenzi er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    54'
    58'
    Nadir Zortea (US Cremonese) pådrar seg et gult kort.
    58'
    59'
    Inn: Vasile Mogos
    Ut: Simone Palombi
    Bytte for US Cremonese. Vasile Mogos kommer inn for Simone Palombi på Stadio Romeo Menti.
    60'
    61'
    63'
    64'
    66'
    Skudd på mål, Juve Stabia
    Målsjanse på Stadio Romeo Menti! Bright Addae fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    Juve Stabia, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    67'
    Luca Valzania (US Cremonese) slår en corner fra høyre side på Stadio Romeo Menti.
    69'
    Skudd utenfor mål, US Cremonese
    Luca Ravanelli
    US Cremonese angriper på Stadio Romeo Menti, men Luca Ravanelli header utenfor.
    69'
    Giacomo Ricci
    Giacomo Ricci (Juve Stabia) slår en corner fra venstre side på Stadio Romeo Menti.
    70'
    I Castellammare di Stabia slår Giacomo Ricci en corner fra venstre.
    70'
    Gult kort til Juve Stabia
    Dommeren gir Bright Addae (Juve Stabia) et gult kort.
    71'
    Eugenio Abbattista tildeler Juve Stabia en corner. Giacomo Ricci sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    72'
    Spillerbytte - Juve Stabia
    Inn: Karamoko Cisse
    Ut: Bright Addae
    Fabio Caserta gjør dagens første bytte i Castellammare di Stabia, når han tar ut Bright Addae og setter inn Karamoko Cisse.
    74'
    75'
    77'
    78'
    Francesco Di Mariano (Juve Stabia) kommer seg fri på Stadio Romeo Menti, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Frispark i en god posisjon for Juve Stabia!
    81'
    Inn: Alfredo Bifulco
    Ut: Luigi Canotto
    Fabio Caserta (Juve Stabia) gjør sitt andre bytte for dagen. Alfredo Bifulco erstatter Luigi Canotto.
    82'
    Inn: Alessandro Rossi
    Ut: Francesco Di Mariano
    Juve Stabia bytter ut Francesco Di Mariano med Alessandro Rossi. Dette er det tredje byttet som Fabio Caserta gjør i dagens kamp.
    82'
    Nicholas Allievi
    Juve Stabia angriper, men blir avblåst for offside.
    83'
    Luca Valzania (US Cremonese) slår en corner fra venstre side på Stadio Romeo Menti.
    85'
    Juve Stabia 0 - 2 US Cremonese
    Målgivende: Mariano Arini
    Mål! Daniel Ciofani gir US Cremonese en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Mariano Arini før målet.
    85'
    87'
    88'
    Alessandro Rossi
    Juve Stabia fosser forover og Alessandro Rossi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    89'
    Inn: Gianluca Gaetano
    Ut: Nadir Zortea
    US Cremonese gjør sitt tredje bytte. Nadir Zortea erstattes av Gianluca Gaetano.
    89'
    Mål for Juve Stabia!
    Juve Stabia 1 - 2 US Cremonese
    Mål: Alessandro Rossi
    Alessandro Rossi scorer og reduserer til 1-2 på Stadio Romeo Menti.
    90'+5
    Inn: Fabrizio Melara
    Ut: Pasquale Fazio
    Fabio Caserta (Juve Stabia) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Fabrizio Melara erstatter Pasquale Fazio.
    90'+1
    90'+1
    Frispark US Cremonese.
    90'+3
    Vasile Mogos
    Vasile Mogos (US Cremonese) avanserer forover på Stadio Romeo Menti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.