Weston McKennie (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Udinese får tildelt et hjørnespark
    Gerard Deulofeu
    Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    10'
    Skudd på mål, Udinese
    Beto
    I Torino får Beto (Udinese Calcio) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    15'
    Udinese, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Udinese får tildelt et frispark
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Udinese Calcio på egen banehalvdel.
    15'
    Juventus får tildelt et frispark
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    16'
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 Udinese
    Mål: Paulo Dybala
    Målgivende: Moise Kean
    Mål! Paulo Dybala gir Juventus Turin en 1-0 ledelse. Flott spill fra Moise Kean før målet.
    19'
    Frispark Juventus Turin.
    20'
    Juventus får tildelt et hjørnespark
    Juan Cuadrado
    I Torino slår Juan Cuadrado en corner fra venstre.
    21'
    Frispark til Udinese Calcio på halvdelen til Juventus Turin.
    23'
    Gult kort til Juventus
    Arthur Melo
    Arthur (Juventus Turin) får et gult kort av dommer Antonio Giua.
    23'
    Udinese Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Udinese Calcio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Juventus Turin.
    25'
    Tolgay Arslan (Udinese Calcio) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Stadium.
    27'
    Udinese Calcio slipper å klare seg uten Tolgay Arslan som kommer tilbake på banen igjen.
    28'
    Paulo Dybala
    Antonio Giua tildeler Juventus Turin en corner. Paulo Dybala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Frispark for Udinese Calcio på egen banehalvdel.
    31'
    I Torino header Weston McKennie (Juventus Turin) mot mål, men ballen går utenfor.
    32'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Gult kort til Udinese
    Brandon Soppy
    Brandon Soppy (Udinese Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Arthur ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    35'
    Arthur er tilbake i kampen igjen.
    36'
    Beto
    Sjanse til Udinese Calcio! Beto er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    39'
    40'
    Juventus Turin angriper, men avslutningen til Paulo Dybala går utenfor.
    41'
    Skudd utenfor mål, Udinese
    Beto
    Udinese Calcio angriper på Allianz Stadium, men Beto header utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Manuel Locatelli
    Ut: Arthur Melo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Manuel Locatelli, mens Arthur tar plass på benken.
    46'
    Inn: Federico Bernardeschi
    Ut: Dejan Kulusevski
    Juventus Turin bytter ut Dejan Kulusevski med Federico Bernardeschi.
    46'
    46'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    49'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    50'
    Frispark Udinese Calcio.
    52'
    53'
    Målsjanse! Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    Inn: Mattia De Sciglio
    Ut: Luca Pellegrini
    Juventus Turin gjør sitt tredje bytte. Luca Pellegrini erstattes av Mattia De Sciglio.
    57'
    I Torino slår Gerard Deulofeu en corner fra venstre.
    58'
    Frispark i en god posisjon for Juventus Turin!
    60'
    Skudd på mål, Juventus
    Målsjanse på Allianz Stadium! Juan Cuadrado fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    61'
    Beto
    Beto (Udinese Calcio) avanserer forover på Allianz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    Federico Bernardeschi
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    63'
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Moise Kean
    Moise Kean (Juventus Turin) erstattes av Alvaro Morata.
    64'
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Paulo Dybala avslutter utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Udinese
    Inn: Ignacio Pussetto
    Ut: Gerard Deulofeu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Udinese Calcio. Inn kommer Ignacio Pussetto, mens Gerard Deulofeu tar plass på benken.
    66'
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    67'
    67'
    Tolgay Arslan
    I Torino slår Tolgay Arslan en corner fra venstre.
    70'
    Beto
    Udinese Calcio avanserer forover i Torino. Beto avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Juventus Turin angriper. Federico Bernardeschi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Weston McKennie (Juventus Turin) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    76'
    Juventus blir avblåst for offside
    Offside! Federico Bernardeschi (Juventus Turin) er alene igjennom, men dommer Antonio Giua ser at linjemannen er oppe med flagget.
    77'
    77'
    Marvin Zeegelaar
    Dommer Antonio Giua gir Marvin Zeegelaar (Udinese Calcio) et gult kort.
    77'
    Juventus 2 - 0 Udinese
    Mål: Weston McKennie
    Målgivende: Mattia De Sciglio
    Mål! Weston McKennie (Juventus Turin) header inn 2-0. Mattia De Sciglio sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Ignacio Pussetto
    Sjanse! Udinese Calcio avanserer forover, men Ignacio Pussetto avslutter utenfor.
    81'
    Inn: Isaac Success
    Ut: Brandon Soppy
    Brandon Soppy (Udinese Calcio) erstattes av Isaac Success.
    81'
    Inn: Mato Jajalo
    Ut: Walace
    Udinese Calcio gjør sitt tredje bytte. Walace erstattes av Mato Jajalo.
    82'
    Inn: Adrien Rabiot
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Massimiliano Allegri (Juventus Turin) gjør sitt femte bytte for dagen. Adrien Rabiot erstatter Rodrigo Bentancur.
    82'
    Inn: Lazar Samardzic
    Ut: Tolgay Arslan
    Bytte for Udinese Calcio. Lazar Samardzic kommer inn for Tolgay Arslan på Allianz Stadium.
    85'
    Lazar Samardzic
    Antonio Giua tildeler Udinese Calcio en corner. Lazar Samardzic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Bram Nuytinck
    Udinese Calcio angriper på Allianz Stadium. Bram Nuytinck header utenfor.
    86'
    87'
    Isaac Success
    Udinese Calcio fosser forover og Isaac Success fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    Lazar Samardzic (Udinese Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.