1-0
312
100
    Juventus får tildelt et frispark
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    1'
    Udinese får tildelt et hjørnespark
    Sandi Lovric
    I Torino slår Sandi Lovric en corner fra høyre.
    4'
    Juventus blir avblåst for offside
    Weston McKennie
    Juventus Turin fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    7'
    Sandi Lovric (Udinese) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    9'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    9'
    Juventus får tildelt et hjørnespark
    Filip Kostic
    Matteo Marchetti tildeler Juventus Turin en corner. Filip Kostic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Skudd utenfor mål, Juventus
    Daniele Rugani
    Juventus Turin avanserer forover i Torino. Daniele Rugani avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Offside! Daniele Rugani (Juventus Turin) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    11'
    Sandi Lovric (Udinese) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    18'
    Skudd på mål, Udinese
    Walace
    Walace (Udinese) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    18'
    Udinese, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Juventus Turin like utenfor Udinese-området.
    18'
    Skudd på mål, Juventus
    I Torino får Daniele Rugani (Juventus Turin) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    19'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Udinese får tildelt et frispark
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Udinese.
    24'
    Moise Kean
    Juventus Turin angriper i Torino. Moise Kean fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Frispark til Udinese på halvdelen til Juventus Turin.
    28'
    Frispark Udinese.
    28'
    Udinese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    33'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    36'
    Gult kort til Juventus
    Manuel Locatelli
    Dommeren gir Manuel Locatelli (Juventus Turin) et gult kort.
    36'
    Moise Kean
    Sjanse til Juventus Turin! Moise Kean er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    Fabio Miretti
    Matteo Marchetti tildeler Juventus Turin en corner. Fabio Miretti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Walace
    Udinese fosser forover og Walace fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Moise Kean
    Moise Kean (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    42'
    Frispark for Udinese på egen banehalvdel.
    45'+1
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Udinese på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    49'
    I Torino slår Angel Di Maria en corner fra venstre.
    50'
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Filip Kostic avslutter utenfor.
    51'
    Moise Kean
    Juventus Turin angriper, men avslutningen til Moise Kean går utenfor.
    51'
    52'
    53'
    Gult kort til Udinese
    Isaac Success
    Dommer Matteo Marchetti gir Isaac Success (Udinese) et gult kort.
    53'
    54'
    Juventus Turin angriper. Filip Kostic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    57'
    Moise Kean
    Dommer Matteo Marchetti ser at linjemannen løfter flagget, og Juventus Turins Moise Kean blåses av for offside.
    57'
    Rodrigo Becao
    Målsjanse til Udinese! Rodrigo Becao treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Adrien Rabiot
    Målsjanse! Adrien Rabiot (Juventus Turin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Leandro Paredes
    Ut: Manuel Locatelli
    Bytte for Juventus Turin. Leandro Paredes kommer inn for Manuel Locatelli på Allianz Stadium.
    62'
    Inn: Federico Chiesa
    Ut: Fabio Miretti
    Juventus Turin bytter ut Fabio Miretti med Federico Chiesa. Dette er det andre byttet som Massimiliano Allegri gjør i dagens kamp.
    62'
    62'
    Skudd utenfor mål, Udinese
    Sandi Lovric (Udinese) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Angel Di Maria
    Juventus Turin bytter ut Angel Di Maria med Arkadiusz Milik.
    66'
    Spillerbytte - Udinese
    Inn: Tolgay Arslan
    Ut: Jean-Victor Makengo
    Andrea Sottil gjør dagens første bytte i Torino, når han tar ut Jean-Victor Makengo og setter inn Tolgay Arslan.
    66'
    67'
    Jaka Bijol
    Jaka Bijol (Udinese) pådrar seg et gult kort.
    67'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Inn: Enzo Ebosse
    Ut: Iyenoma Destiny Udogie
    Iyenoma Destiny Udogie (Udinese) erstattes av Enzo Ebosse.
    70'
    Inn: Lazar Samardzic
    Ut: Sandi Lovric
    Udinese gjør sitt tredje bytte. Sandi Lovric erstattes av Lazar Samardzic.
    70'
    Inn: Kingsley Ehizibue
    Ut: Isaac Success
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Udinese. Inn kommer Kingsley Ehizibue, mens Isaac Success tar plass på benken.
    70'
    Leandro Paredes
    Leandro Paredes (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    72'
    75'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Roberto Pereyra
    Roberto Pereyra (Udinese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Nicolo Fagioli
    Ut: Weston McKennie
    Massimiliano Allegri (Juventus Turin) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nicolo Fagioli erstatter Weston McKennie.
    80'
    Inn: Matias Soule
    Ut: Filip Kostic
    Juventus Turin bytter ut Filip Kostic med Matias Soule.
    81'
    84'
    Matias Soule
    Matias Soule (Juventus Turin) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    85'
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 Udinese
    Mål: Danilo
    Målgivende: Federico Chiesa
    Juventus Turin leder 1-0 etter en scoring av Danilo. Det er en fin assist fra Federico Chiesa.
    86'
    Inn: Ilija Nestorovski
    Ut: Walace
    Bytte for Udinese. Ilija Nestorovski kommer inn for Walace på Allianz Stadium.
    87'
    89'
    Udinese må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Juventus Turin.
    90'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Udinese.
    90'+1
    90'+2
    Kan Udinese utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Federico Chiesa
    Matteo Marchetti tildeler Juventus Turin en corner. Federico Chiesa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.