Faiz Selemani (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Olympisch Stadion.
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    K Beerschot VA 0 - 1 Kortrijk
    Mål: Marlos Moreno
    Marlos Moreno setter ballen i nettet og KV Kortrijk leder nå 0-1.
    10'
    Wesli De Cremer tildeler KV Kortrijk en corner. Faiz Selemani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Skudd på mål, Kortrijk
    Ante Palaversa
    Ante Palaversa (KV Kortrijk) avanserer forover på Olympisch Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Felipe Avenatti
    Felipe Avenatti (K Beerschot VA) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    20'
    Frispark til KV Kortrijk på halvdelen til K Beerschot VA.
    22'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark for KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    25'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Skudd utenfor mål, K Beerschot VA
    27'
    Frispark KV Kortrijk.
    28'
    Stipe Radic
    Dommeren gir Stipe Radic (K Beerschot VA) et gult kort.
    28'
    29'
    29'
    Mål for K Beerschot VA!
    K Beerschot VA 1 - 1 Kortrijk
    Mål: Felipe Avenatti
    Utligning! Felipe Avenatti setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    30'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) løfter inn en corner fra høyre på Olympisch Stadion.
    32'
    Kortrijk blir avblåst for offside
    KV Kortrijk fosser fremover, men Wesli De Cremer blåser for offside på Olympisch Stadion.
    32'
    I Antwerpen slår Faiz Selemani en corner fra venstre.
    34'
    35'
    Felipe Avenatti (K Beerschot VA) kommer til en målsjanse på Olympisch Stadion, men klarer ikke å score.
    37'
    Bryan Reynolds ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Ramiro Vaca
    Målsjanse! Ramiro Vaca (K Beerschot VA) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    KV Kortrijk slipper å klare seg uten Marlos Moreno som kommer tilbake på banen i Antwerpen.
    41'
    Dommer Wesli De Cremer venter med å sette i gang spillet fordi Marlos Moreno ligger nede.
    41'
    K Beerschot VA 2 - 1 Kortrijk
    Mål: Ilias Sebaoui
    I Antwerpen tar K Beerschot VA ledelsen 2-1 etter et mål av Ilias Sebaoui.
    42'
    Marlos Moreno er tilbake på banen igjen.
    43'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Amine Benchaib
    Ut: Marlos Moreno
    Amine Benchaib (KV Kortrijk) erstatter Marlos Moreno som ser ut til å måtte forlate Olympisch Stadion med en skade.
    43'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    43'
    K Beerschot VA blir avblåst for offside
    K Beerschot VA angriper, men Wesli De Cremer blåser for offside.
    44'
    45'
    45'
    Skudd på mål, K Beerschot VA
    45'+1
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    K Beerschot VA får tildelt et hjørnespark
    45'+1
    46'
    49'
    50'
    Skudd utenfor mål, Kortrijk
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Lawrence Shankland
    K Beerschot VA avanserer forover i Antwerpen. Lawrence Shankland avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til KV Kortrijk.
    53'
    Ramiro Vaca
    Ramiro Vaca (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra venstre på Olympisch Stadion.
    55'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) slår en corner fra venstre side på Olympisch Stadion.
    56'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til KV Kortrijk.
    58'
    Gult kort til Kortrijk
    Dylan Mbayo
    Dylan Mbayo (KV Kortrijk) får et gult kort av dommer Wesli De Cremer.
    58'
    Ramiro Vaca
    Wesli De Cremer tildeler K Beerschot VA en corner. Ramiro Vaca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Thibault De Smet
    Thibault De Smet (K Beerschot VA) kommer seg fri på Olympisch Stadion, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Spillet på Olympisch Stadion er stoppet midlertidig fordi Ilias Sebaoui ligger nede.
    61'
    62'
    K Beerschot VA slipper å klare seg uten Ilias Sebaoui som kommer tilbake på banen igjen.
    62'
    Ramiro Vaca
    Offside! Ramiro Vaca (K Beerschot VA) er alene igjennom, men dommer Wesli De Cremer ser at linjemannen er oppe med flagget.
    62'
    64'
    Wesli De Cremer tildeler KV Kortrijk en corner. Faiz Selemani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.