En av SV Zulte Waregems spillere blir avblåst for offside på Herman Vanderpoorten Stadium.
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Skudd på mål, SV Zulte Waregem
    Nill De Pauw
    SV Zulte Waregem fosser forover og Nill De Pauw fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    SV Zulte Waregem får tildelt et hjørnespark
    Onur Kaya
    I Lier slår Onur Kaya en corner fra venstre.
    3'
    Theo Bongonda
    Theo Bongonda (SV Zulte Waregem) slår en corner fra høyre side på Herman Vanderpoorten Stadium.
    4'
    SV Zulte Waregem får tildelt et frispark
    Det begynner å bli farlig! Frispark for SV Zulte Waregem nær 16-meteren.
    4'
    4'
    4'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark til SV Zulte Waregem på halvdelen til Lierse SK.
    8'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem.
    10'
    SV Zulte Waregem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    I Lier har et frispark blitt tildelt SV Zulte Waregemet.
    15'
    Kan SV Zulte Waregem kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    16'
    Skudd utenfor mål, SV Zulte Waregem
    Onur Kaya
    SV Zulte Waregem angriper på Herman Vanderpoorten Stadium og Onur Kaya skyter i stolpen!
    17'
    Onur Kaya
    Onur Kaya (SV Zulte Waregem) løfter inn en corner fra høyre på Herman Vanderpoorten Stadium.
    20'
    Michael Heylen
    På Herman Vanderpoorten Stadium header Michael Heylen (SV Zulte Waregem) ballen i tverrliggeren!
    20'
    K Lierse SK, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Skudd på mål, K Lierse SK
    Aurelien Joachim
    Lierse SK angriper. Aurelien Joachim får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    K Lierse SK får tildelt et hjørnespark
    Beni Badibanga
    Jan Boterberg tildeler Lierse SK en corner. Beni Badibanga sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Onur Kaya
    Onur Kaya (SV Zulte Waregem) slår en corner fra venstre side på Herman Vanderpoorten Stadium.
    22'
    K Lierse SK får tildelt et frispark
    Frispark for Lierse SK på egen banehalvdel.
    22'
    Onur Kaya
    23'
    Lierse SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Målsjanse! Nill De Pauw (SV Zulte Waregem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Frispark Lierse SK.
    31'
    Offside! Theo Bongonda (SV Zulte Waregem) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    32'
    32'
    Sjanse til Lierse SK! Aurelien Joachim er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    K Lierse SK blir avblåst for offside
    Offside! Aurelien Joachim blir vinket av og Lierse SK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    32'
    35'
    Mål for SV Zulte Waregem!
    K Lierse SK 0 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Theo Bongonda
    Mål! SV Zulte Waregem tar ledelsen 0-1 ved Theo Bongonda.
    38'
    39'
    42'
    42'
    Hamdi Harbaoui
    SV Zulte Waregem angriper, men Hamdi Harbaoui vinkes av for offside.
    44'
    Sjanse i Lier! Nill De Pauw (SV Zulte Waregem) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Onur Kaya
    I Lier slår Onur Kaya en corner fra høyre.
    48'
    Peter Olayinka
    I Lier header Peter Olayinka (SV Zulte Waregem) mot mål, men ballen går utenfor.
    49'
    SV Zulte Waregem fosser forover og Hamdi Harbaoui fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    50'
    Onur Kaya
    51'
    Målsjanse på Herman Vanderpoorten Stadium! Davy De Fauw fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    SV Zulte Waregem har fått straffespark på Herman Vanderpoorten Stadium!
    53'
    SV Zulte Waregem scorer på straffe!
    K Lierse SK 0 - 2 SV Zulte Waregem
    Mål: Hamdi Harbaoui
    Mål! SV Zulte Waregem øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Hamdi Harbaoui.
    53'
    K Lierse SK 0 - 3 SV Zulte Waregem
    Målgivende: Peter Olayinka
    Hamdi Harbaoui header ballen i mål og SV Zulte Waregemet øker ledelsen til 0-3. Flott spill fra Peter Olayinka før målet.
    54'
    Jan Boterberg tildeler SV Zulte Waregem en corner. Theo Bongonda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Frispark til Lierse SK på halvdelen til SV Zulte Waregem.
    59'
    Sandy Walsh
    SV Zulte Waregem angriper, men avslutningen til Sandy Walsh går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - K Lierse SK
    Inn: Wolke Janssens
    Ut: Beni Badibanga
    Beni Badibanga (Lierse SK) erstattes av Wolke Janssens.
    62'
    Inn: Megan Laurent
    Ut: Brice Ntambwe
    Lierse SK bytter ut Brice Ntambwe med Megan Laurent. Dette er det andre byttet som David Colpaert gjør i dagens kamp.
    62'
    Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    63'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Lierse SK på egen banehalvdel.
    65'
    Onur Kaya
    Onur Kaya (SV Zulte Waregem) løfter inn en corner fra venstre på Herman Vanderpoorten Stadium.
    66'
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Fredrik Oldrup Jensen
    Ut: Onur Kaya
    Bytte for SV Zulte Waregem. Fredrik Jensen kommer inn for Onur Kaya på Herman Vanderpoorten Stadium.
    68'
    Megan Laurent
    Lierse SK fosser fremover, men Megan Laurent går rett i offsidefella.
    69'
    70'
    Lierse SK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SV Zulte Waregem.
    71'
    Inn: Ivan Saponjic
    Ut: Nill De Pauw
    SV Zulte Waregem gjør sitt andre bytte. Nill De Pauw erstattes av Ivan Saponjic.
    71'
    72'
    72'
    Ivan Saponjic
    Sjanse til SV Zulte Waregem! Ivan Saponjic er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    K Lierse SK 0 - 4 SV Zulte Waregem
    Målgivende: Davy De Fauw
    Mål! Hamdi Harbaoui øker ledelsen til 0-4. Det er en fin assist fra Davy De Fauw.
    76'
    78'
    Inn: Koen Weuts
    Ut: Ayoub Allach
    David Colpaert (Lierse SK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Koen Weuts erstatter Ayoub Allach.
    78'
    79'
    SV Zulte Waregem er på skuddhold på dette frisparket.
    80'
    Inn: Brian Hamalainen
    Ut: Davy De Fauw
    Francky Dury gjør dagens tredje bytte i Lier, når han tar ut Davy De Fauw og setter inn Brian Hamalainen.
    81'
    Theo Bongonda (SV Zulte Waregem) slår en corner fra venstre side på Herman Vanderpoorten Stadium.
    81'
    Megan Laurent (Lierse SK) løfter inn en corner fra venstre på Herman Vanderpoorten Stadium.