1-3
Diakite90'+1
    Isa Simsek signaliserer et frispark til Kapfenberger på egen banehalvdel.
    2'
    Tolgahan Sahin (FC Liefering) slår en corner fra venstre side på Franz-Fekete-Stadion.
    3'
    Frispark for Kapfenberger på egen banehalvdel.
    3'
    Skade: Kapfenberger SV
    4'
    Kapfenberger tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Tilbake fra skade: Kapfenberger SV
    6'
    Gult kort til FC Liefering
    Lawrence Agyekum
    Lawrence Agyekum (FC Liefering) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    6'
    Isa Simsek tildeler Kapfenberger en corner. Tobias Mandler sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Tobias Mandler (Kapfenberger) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    9'
    I Kapfenberg slår Tobias Mandler en corner fra høyre.
    9'
    David Heindl
    David Heindl (Kapfenberger) header utenfor.
    9'
    13'
    Frispark for FC Liefering på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Philipp Seidl
    Dommer Isa Simsek gir Philipp Seidl (Kapfenberger) et gult kort.
    13'
    15'
    Isa Simsek signaliserer et frispark til FC Liefering.
    16'
    Skudd på mål, FC Liefering
    16'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    En av FC Lieferings spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Frispark FC Liefering.
    19'
    Nemanja Zikic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    21'
    Nemanja Zikic er tilbake på banen igjen.
    23'
    FC Liefering fosser forover og Lawrence Agyekum fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    Salko Hamzic
    FC Liefering avanserer forover i Kapfenberg. Salko Hamzic avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    32'
    Gaoussou Diakite
    Gaoussou Diakite (FC Liefering) kommer til en målsjanse på Franz-Fekete-Stadion, men klarer ikke å score.
    32'
    Frispark til Kapfenberger på halvdelen til FC Liefering.
    33'
    Mål for Kapfenberger SV!
    Kapfenberger SV 1 - 0 FC Liefering
    Mål: Philipp Seidl
    Målgivende: Samuel Ethor Ferreira Guedes
    Mål! Philipp Seidl gir Kapfenberger en 1-0 ledelse. Samuel Ethor Ferreira Guedes sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Samuel Ethor Ferreira Guedes
    Samuel Ethor Ferreira Guedes (Kapfenberger) kommer seg fri på Franz-Fekete-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    36'
    39'
    FC Liefering fosser fremover, men Isa Simsek blåser for offside på Franz-Fekete-Stadion.
    41'
    42'
    FC Liefering må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kapfenberger.
    42'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Nemanja Zikic
    Dommeren gir Nemanja Zikic (Kapfenberger) et gult kort.
    43'
    44'
    Isa Simsek tildeler FC Liefering en corner. Tolgahan Sahin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Luka Reischl (FC Liefering) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+3
    Frispark til FC Liefering på halvdelen til Kapfenberger.
    45'+4
    FC Liefering slipper å klare seg uten Luka Reischl som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+5
    Spillerbytte - FC Liefering
    Inn: Justin Omoregie
    Ut: Rocco Zikovic
    Daniel Beichler gjør dagens første bytte i Kapfenberg, når han tar ut Rocco Zikovic og setter inn Justin Omoregie.
    46'
    Isa Simsek signaliserer et frispark til FC Liefering på egen banehalvdel.
    46'
    Samuel Ethor Ferreira Guedes (Kapfenberger) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Franz-Fekete-Stadion.
    48'
    Justin Omoregie (FC Liefering) løfter inn en corner fra høyre på Franz-Fekete-Stadion.
    50'
    Samuel Ethor Ferreira Guedes er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    Skudd utenfor mål, FC Liefering
    51'
    Isa Simsek tildeler FC Liefering en corner. Matteo Schablas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    51'
    I Kapfenberg slår Tolgahan Sahin en corner fra venstre.
    52'
    53'
    Samuel Ethor Ferreira Guedes ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    55'
    Isa Simsek signaliserer et frispark til Kapfenberger.
    56'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Antonio Luci Sokcevic
    Ut: Samuel Ethor Ferreira Guedes
    Samuel Ethor Ferreira Guedes (Kapfenberger) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Antonio Luci Sokcevic.
    56'
    57'
    Gaoussou Diakite (FC Liefering) slår en corner fra venstre side på Franz-Fekete-Stadion.
    60'
    Gaoussou Diakite (FC Liefering) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    61'
    FC Liefering angriper, men blir avblåst for offside.
    62'
    63'
    Adam Daghim
    Adam Daghim (FC Liefering) får et gult kort av dommer Isa Simsek.
    63'
    64'
    I Kapfenberg slår Tobias Mandler en corner fra venstre.
    65'
    Skudd utenfor mål, Kapfenberger SV
    66'
    Inn: Tim Paumgartner
    Ut: Tolgahan Sahin
    Daniel Beichler (FC Liefering) gjør sitt andre bytte for dagen. Tim Paumgartner erstatter Tolgahan Sahin.
    66'
    Inn: Zeteny Jano
    Ut: Adam Daghim
    Adam Daghim (FC Liefering) erstattes av Zeteny Jano.
    66'
    68'
    Justin Omoregie (FC Liefering) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    70'
    FC Liefering fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    Inn: Maximilian Hofer
    Ut: Philipp Seidl
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger. Inn kommer Maximilian Hofer, mens Philipp Seidl tar plass på benken.
    71'
    Inn: Sebastian Leimhofer
    Ut: Nemanja Zikic
    Kapfenberger gjør sitt tredje bytte. Nemanja Zikic erstattes av Sebastian Leimhofer.
    71'
    Inn: Phillip Verhounig
    Ut: Soumaila Diabate
    FC Liefering bytter ut Soumaila Diabate med Phillip Verhounig.
    74'
    76'
    Isa Simsek tildeler FC Liefering en corner. Justin Omoregie sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Gaoussou Diakite (FC Liefering) avanserer forover på Franz-Fekete-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    Christoph Pichorner
    Kapfenberger angriper, men avslutningen til Christoph Pichorner går utenfor.
    77'
    Mål for FC Liefering!
    Kapfenberger SV 1 - 1 FC Liefering
    Mål: Phillip Verhounig
    Målgivende: Luka Reischl
    Phillip Verhounig utligner til 1-1 på Franz-Fekete-Stadion. Det er en fin assist fra Luka Reischl.
    78'
    Justin Omoregie (FC Liefering) slår en corner fra høyre side på Franz-Fekete-Stadion.
    80'
    I Kapfenberg slår Justin Omoregie en corner fra høyre.
    80'
    Kapfenberger SV 1 - 2 FC Liefering
    Mål: Luka Reischl
    Målgivende: Tim Paumgartner
    FC Liefering leder 1-2 etter en scoring av Luka Reischl. Flott spill fra Tim Paumgartner før målet.
    82'
    FC Liefering tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Luis Vasquez
    Luis Vasquez (Kapfenberger) mottar sitt første gule kort for dagen på Franz-Fekete-Stadion.
    84'
    Inn: Mark Gevorgyan
    Ut: Marcel Moswitzer
    FC Liefering gjør sitt femte bytte. Marcel Moswitzer erstattes av Mark Gevorgyan.
    85'
    Hjørnespark til FC Liefering
    89'
    Kapfenberger SV 1 - 3 FC Liefering
    Mål: Gaoussou Diakite
    Målgivende: Phillip Verhounig
    FC Liefering går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Gaoussou Diakite. Phillip Verhounig var nest sist på ballen.