Kapp Verde må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Egypt.
    Frispark for Kapp Verde på egen banehalvdel.
    Frispark til Egypt på halvdelen til Kapp Verde.
    4'
    Frispark Egypt.
    4'
    Alhadji Allaou Mahamat signaliserer et frispark til Kapp Verde på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd på mål, Kapp Verde
    7'
    Kapp Verde, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Kapp Verde blir avblåst for offside
    Ryan Isaac Mendes da Graca
    Kapp Verde angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Egypt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Kapp Verde tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd utenfor mål, Egypt
    Mostafa Mohamed
    Egypt angriper på Stade Felix Houphouet-Boigny. Mostafa Mohamed header utenfor.
    13'
    Skudd på mål, Egypt
    Egypt angriper. Mostafa Mohamed får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    Egypt, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Eman Ashour
    Eman Ashour (Egypt) avanserer forover på Stade Felix Houphouet-Boigny. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    14'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Abidjan fordi Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina får behandling for en skade på banen.
    17'
    Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Felix Houphouet-Boigny.
    18'
    Omar Marmoush
    Målsjanse på Stade Felix Houphouet-Boigny! Omar Marmoush fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    Sjanse i Abidjan! Mostafa Mohamed (Egypt) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    Egypt får tildelt et hjørnespark
    Ahmed Abou El Fotouh
    Alhadji Allaou Mahamat tildeler Egypt en corner. Ahmed Abou El Fotouh sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Egypt blir avblåst for offside
    Egypt angriper i Abidjan, men blir avblåst for offside.
    23'
    Eman Ashour
    Egypt avanserer forover i Abidjan. Eman Ashour avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    30'
    31'
    Skudd utenfor mål, Kapp Verde
    Logan Costa
    Sjanse! Kapp Verde avanserer forover, men Logan Costa avslutter utenfor.
    33'
    Kapp Verde får tildelt et hjørnespark
    Dylan Tavares
    I Abidjan slår Dylan Tavares en corner fra høyre.
    34'
    Kapp Verde angriper, men Alhadji Allaou Mahamat blåser for offside.
    34'
    Alhadji Allaou Mahamat signaliserer et frispark til Egypt.
    39'
    Ahmed Abou El Fotouh (Egypt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Ahmed Sayed
    Egypt angriper, men avslutningen til Ahmed Sayed går utenfor.
    41'
    Dommer Alhadji Allaou Mahamat venter med å sette i gang spillet fordi Gilson Tavares ligger nede.
    43'
    Gilson Tavares ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Abidjan.
    44'
    44'
    Spillerbytte - Egypt
    Inn: Trezeguet
    Ut: Hamdi Fathi
    Rui Carlos Pinho da Vitoria gjør dagens første bytte i Abidjan, når han tar ut Hamdi Fathi og setter inn Trezeguet.
    45'
    Inn: Mohamed Hamdi Mahmoud Sharafeldin
    Ut: Ahmed Abou El Fotouh
    Egypt bytter ut Ahmed Abou El Fotouh med Mohamed Hamdi Mahmoud Sharafeldin. Dette er det andre byttet som Rui Carlos Pinho da Vitoria gjør i dagens kamp.
    45'
    Mål for Kapp Verde!
    Kapp Verde 1 - 0 Egypt
    Mål: Gilson Tavares
    Målgivende: Ryan Isaac Mendes da Graca
    Mål! Gilson Tavares gir Kapp Verde ledelsen 1-0 i Abidjan. Ryan Isaac Mendes da Graca sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Trezeguet
    Målsjanse! Trezeguet (Egypt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    VAR sjekker om det er straffe til Egypt
    48'
    Ingen straffe til Egypt
    48'
    49'
    50'
    Mål for Egypt!
    Kapp Verde 1 - 1 Egypt
    Mål: Trezeguet
    Målgivende: Ahmed Hegazy
    Mål! Trezeguet utligner for Egypt. Stillingen er dermed 1-1 i Abidjan. Ahmed Hegazy var nest sist på ballen.
    50'
    51'
    52'
    Ahmed Sayed
    Alhadji Allaou Mahamat tildeler Egypt en corner. Ahmed Sayed sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Ahmed Sayed
    Ahmed Sayed (Egypt) løfter inn en corner fra høyre på Stade Felix Houphouet-Boigny.
    57'
    Frispark til Kapp Verde på halvdelen til Egypt.
    58'
    Willy Johnson Semedo Afonso
    Kapp Verde angriper i Abidjan. Willy Johnson Semedo Afonso fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    63'
    Gult kort til Egypt
    Omar Marmoush (Egypt) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Felix Houphouet-Boigny.
    63'
    Spillerbytte - Kapp Verde
    Inn: Steven Moreira
    Ut: Ryan Isaac Mendes da Graca
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapp Verde. Inn kommer Steven Moreira, mens Ryan Isaac Mendes da Graca tar plass på benken.
    64'
    Inn: Jamiro Monteiro
    Ut: Garry Rodrigues
    Bytte for Kapp Verde. Jamiro Monteiro kommer inn for Garry Rodrigues på Stade Felix Houphouet-Boigny.
    64'
    Inn: Bryan Silva Teixeira
    Ut: Gilson Tavares
    Gilson Tavares (Kapp Verde) erstattes av Bryan Silva Teixeira.
    64'
    Det blir farlig! Frispark for Egypt er nær straffområde.
    67'
    Edilson Alberto Monteiro Sanches Borges (Kapp Verde) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Felix Houphouet-Boigny.
    69'
    Inn: Joao Paulo Moreira Fernandes
    Ut: Patrick
    Pedro Leitao Brito (Kapp Verde) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Joao Paulo Moreira Fernandes erstatter Patrick.
    70'
    Gult kort til Kapp Verde
    Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina
    Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina (Kapp Verde) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    Edilson Alberto Monteiro Sanches Borges er på beina igjen og fortsetter kampen.
    71'
    Inn: Kahraba
    Ut: Ahmed Sayed
    Egypt bytter ut Ahmed Sayed med Kahraba.
    74'
    Inn: Carlos Miguel Pereira Fernandes
    Ut: Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina
    Kapp Verde gjør sitt femte bytte. Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina erstattes av Carlos Miguel Pereira Fernandes.
    75'
    82'
    Inn: Mostafa Fathi
    Ut: Omar Marmoush
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Egypt. Inn kommer Mostafa Fathi, mens Omar Marmoush tar plass på benken.
    83'
    Jamiro Monteiro
    Kapp Verde fosser fremover, men Alhadji Allaou Mahamat blåser for offside på Stade Felix Houphouet-Boigny.
    83'
    Sjanse! Egypt avanserer forover, men Mostafa Mohamed avslutter utenfor.
    84'
    86'
    Logan Costa
    I Abidjan får Logan Costa (Kapp Verde) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    86'
    86'
    87'
    Ahmed Hegazy
    Dommer Alhadji Allaou Mahamat gir Ahmed Hegazy (Egypt) et gult kort.
    89'
    90'+1
    Trezeguet
    I Abidjan slår Trezeguet en corner fra venstre.
    90'+2
    Kapp Verde 1 - 2 Egypt
    Mål: Mostafa Mohamed
    Målgivende: Trezeguet
    Mostafa Mohamed dundrer ballen i mål og Egypt tar ledelsen 1-2 på Stade Felix Houphouet-Boigny. Det er en fin assist fra Trezeguet.
    90'+3
    Målet til Egypt sjekkes av VAR
    90'+4
    Målet til Egypt blir stående
    90'+7
    Dommeren gir Mostafa Mohamed (Egypt) et gult kort.
    90'+8
    90'+8
    Kapp Verde 2 - 2 Egypt
    Mål: Bryan Silva Teixeira
    Bryan Silva Teixeira scorer og utligningen er et faktum på Stade Felix Houphouet-Boigny. 2-2.