2-1
    Frispark for Kashiwa Reysol på egen banehalvdel.
    2'
    Gun-hee Kim
    Hokkaido Consadole Sapporo fosser forover og Gun-hee Kim fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    Kashiwa Reysol, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Eiji Shirai (Kashiwa Reysol) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.
    4'
    Eiji Shirai er på beina igjen og fortsetter kampen på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.
    5'
    Kashiwa Reysol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Eiji Shirai
    Målsjanse til Kashiwa Reysol! Eiji Shirai treffer mål, men keeper redder.
    15'
    Hokkaido Consadole Sapporo, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Matheus Goncalves Savio (Kashiwa Reysol) løfter inn en corner fra venstre på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.
    15'
    Yudai Yamamoto tildeler Kashiwa Reysol en corner. Matheus Goncalves Savio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Mål for Kashiwa Reysol!
    Kashiwa Reysol 1 - 0 Hokkaido Consadole Sapporo
    Mål: Sachiro Toshima
    Målgivende: Tomoya Inukai
    Sachiro Toshima header ballen i mål og Kashiwa Reysol tar ledelsen 1-0 på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium. Flott spill fra Tomoya Inukai før målet.
    20'
    Yudai Yamamoto signaliserer et frispark til Hokkaido Consadole Sapporo på egen banehalvdel.
    22'
    Yoshiaki Komai
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper. Yoshiaki Komai får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kashiwa fordi Kenta Matsumoto får behandling for en skade på banen.
    24'
    Kenta Matsumoto er tilbake på banen igjen.
    25'
    Hokkaido Consadole Sapporo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Yudai Yamamoto signaliserer et frispark til Kashiwa Reysol på egen banehalvdel.
    28'
    Tomoki Kondo
    Hokkaido Consadole Sapporo angriper, men avslutningen til Tomoki Kondo går utenfor.
    30'
    30'
    31'
    Daiki Suga
    Sjanse! Hokkaido Consadole Sapporo avanserer forover, men Daiki Suga avslutter utenfor.
    34'
    Frisparket tildelt Hokkaido Consadole Sapporo er farlig nær Kashiwa Reysols målområde.
    38'
    Takuma Arano
    Takuma Arano (Hokkaido Consadole Sapporo) kommer til en målsjanse på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    40'
    45'+3
    Mål for Hokkaido Consadole Sapporo!
    Kashiwa Reysol 1 - 1 Hokkaido Consadole Sapporo
    Mål: Yoshiaki Komai
    Mål! Yoshiaki Komai utligner til 1-1.
    47'
    Supachok Sarachart
    Sjanse til Hokkaido Consadole Sapporo! Supachok Sarachart er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Hjørnespark til Hokkaido Consadole Sapporo
    50'
    51'
    Mao Hosoya
    Kashiwa Reysol fosser forover og Mao Hosoya fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Matheus Goncalves Savio (Kashiwa Reysol) slår en corner fra venstre side på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.
    52'
    Gult kort til Kashiwa Reysol
    Sachiro Toshima
    Sachiro Toshima (Kashiwa Reysol) mottar sitt første gule kort for dagen på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.
    56'
    Frispark til Hokkaido Consadole Sapporo på halvdelen til Kashiwa Reysol.
    56'
    Ryota Aoki ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    58'
    Spillerbytte - Hokkaido Consadole Sapporo
    Inn: Kosuke Hara
    Ut: Ryota Aoki
    Hokkaido Consadole Sapporo bytter ut Ryota Aoki med Kosuke Hara. Dette er det første byttet som Michael Petrovic gjør i dagens kamp.
    59'
    Mao Hosoya
    Målsjanse til Kashiwa Reysol! Mao Hosoya treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Spillerbytte - Kashiwa Reysol
    Inn: Kosuke Kinoshita
    Ut: Kazuki Kumasawa
    Kashiwa Reysol gjør sitt første bytte. Kazuki Kumasawa erstattes av Kosuke Kinoshita.
    61'
    Inn: Takuya Shimamura
    Ut: Tomoya Koyamatsu
    Kashiwa Reysol bytter ut Tomoya Koyamatsu med Takuya Shimamura.
    61'
    Inn: Takumi Tsuchiya
    Ut: Sachiro Toshima
    Sachiro Toshima (Kashiwa Reysol) erstattes av Takumi Tsuchiya.
    61'
    Inn: Toya Nakamura
    Ut: Tomoki Kondo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hokkaido Consadole Sapporo. Inn kommer Toya Nakamura, mens Tomoki Kondo tar plass på benken.
    62'
    Tomoya Inukai ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    Tomoya Inukai er på beina igjen og fortsetter kampen.
    68'
    Matheus Goncalves Savio
    Kashiwa Reysol angriper i Kashiwa. Matheus Goncalves Savio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    I Kashiwa slår Supachok Sarachart en corner fra venstre.
    71'
    Hokkaido Consadole Sapporo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kashiwa Reysol.
    73'
    74'
    Inn: Naoki Kawaguchi
    Ut: Hiroki Sekine
    Masami Ihara (Kashiwa Reysol) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Naoki Kawaguchi erstatter Hiroki Sekine.
    75'
    I Kashiwa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    78'
    Yudai Yamamoto tildeler Hokkaido Consadole Sapporo en corner. Supachok Sarachart sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Daihachi Okamura
    Daihachi Okamura (Hokkaido Consadole Sapporo) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    81'
    Inn: Fumiya Unoki
    Ut: Matheus Goncalves Savio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kashiwa Reysol. Inn kommer Fumiya Unoki, mens Matheus Goncalves Savio tar plass på benken.
    82'
    Diego Jara Rodrigues
    Diego Jara Rodrigues (Kashiwa Reysol) får et gult kort av dommer Yudai Yamamoto.
    84'
    Frispark i en god posisjon for Hokkaido Consadole Sapporo!
    84'
    Supachok Sarachart (Hokkaido Consadole Sapporo) løfter inn en corner fra venstre på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.
    86'
    86'
    Supachok Sarachart (Hokkaido Consadole Sapporo) slår en corner fra høyre side på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.
    87'
    Supachok Sarachart (Hokkaido Consadole Sapporo) løfter inn en corner fra høyre på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.
    87'
    88'
    Inn: Shingo Omori
    Ut: Supachok Sarachart
    Bytte for Hokkaido Consadole Sapporo. Shingo Omori kommer inn for Supachok Sarachart på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium.
    89'
    Inn: Rei Ieizumi
    Ut: Takuma Arano
    Michael Petrovic gjør dagens fjerde bytte i Kashiwa, når han tar ut Takuma Arano og setter inn Rei Ieizumi.
    89'
    90'+1
    Kashiwa Reysol 2 - 1 Hokkaido Consadole Sapporo
    Mål: Diego Jara Rodrigues
    Målgivende: Fumiya Unoki
    Mål! Diego Jara Rodrigues (Kashiwa Reysol) scorer med hodet. Dermed er stillingen 2-1 på Sankyo Frontier Kashiwa Stadium. Fumiya Unoki sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for Kashiwa Reysol er nær straffområde.
    90'+3
    Kosuke Hara
    Sjanse til Hokkaido Consadole Sapporo! Kosuke Hara er nær ved å score, men keeper redder.