Mål for Kasimpasa!
    Kasimpasa 1 - 0 Samsunspor
    Mål: Aytac Kara
    Målgivende: Haris Hajradinovic
    Mål! Kasimpasa tar ledelsen 1-0 ved Aytac Kara. Haris Hajradinovic sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Frispark Samsunspor.
    6'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    8'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Kasimpasa.
    12'
    Hjørnespark til Samsunspor
    14'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Samsunspor.
    17'
    Skudd utenfor mål, Samsunspor
    19'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    20'
    Skudd utenfor mål, Kasimpasa
    22'
    I Istanbul slår Haris Hajradinovic en corner fra venstre.
    22'
    25'
    27'
    Skudd på mål, Samsunspor
    28'
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    28'
    31'
    34'
    35'
    Frispark for Kasimpasa på egen banehalvdel.
    38'
    Halil Umut Meler tildeler Kasimpasa en corner. Aytac Kara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Gult kort til Kasimpasa
    Mamadou Fall
    Mamadou Fall (Kasimpasa) mottar sitt første gule kort for dagen på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    41'
    Kasimpasa må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Samsunspor.
    41'
    Aytac Kara (Kasimpasa) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    43'
    Aytac Kara er på beina igjen og fortsetter kampen på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    44'
    Kasimpasa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    45'+1
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Kasimpasa like utenfor Samsunspor-området.
    45'+1
    45'+2
    Hjørnespark til Kasimpasa
    45'+3
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Marius Mouandilmadji
    Samsunspor gjør sitt første bytte. Marius Mouandilmadji erstattes av Nany Dimata.
    46'
    Inn: Olivier Ntcham
    Ut: Alim Ozturk
    Alim Ozturk (Samsunspor) erstattes av Olivier Ntcham.
    46'
    48'
    48'
    Frispark til Kasimpasa på halvdelen til Samsunspor.
    52'
    Kan Samsunspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    61'
    Skudd på mål, Kasimpasa
    61'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Ogulcan Caglayan
    Ut: Julien Ngoy
    Sami Ugurlu gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Julien Ngoy og setter inn Ogulcan Caglayan.
    63'
    65'
    67'
    67'
    Inn: Kingsley Schindler
    Ut: Zeki Yavru
    Samsunspor bytter ut Zeki Yavru med Kingsley Schindler.
    70'
    Inn: Moryke Fofana
    Ut: Carlo Holse
    Bytte for Samsunspor. Moryke Fofana kommer inn for Carlo Holse på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    70'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Gult kort til Samsunspor
    Nany Dimata
    Nany Dimata (Samsunspor) får et gult kort av dommer Halil Umut Meler.
    72'
    73'
    74'
    76'
    Rick Van Drongelen
    Dommer Halil Umut Meler gir Rick Van Drongelen (Samsunspor) et gult kort.
    78'
    En av Samsunspors spillere går i offside.
    81'
    Moryke Fofana
    Dommer Halil Umut Meler viser Moryke Fofana (Samsunspor) det gule kortet.
    83'
    Inn: Loret Sadiku
    Ut: Aytac Kara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kasimpasa. Inn kommer Loret Sadiku, mens Aytac Kara tar plass på benken.