Berat Ayberk Ozdemir (Trabzonspor) får et gult kort av dommer Cagdas Altay.
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    En av Trabzonspors spillere går i offside.
    15'
    Cagdas Altay signaliserer et frispark til Kayserispor like utenfor Trabzonspor-området.
    18'
    Evren Eren Elmali
    Evren Eren Elmali får gult kort av dommer Cagdas Altay, og må dermed stå over en kamp for Trabzonspor.
    18'
    Otabek Shukurov
    Målsjanse til Kayserispor! Otabek Shukurov treffer mål, men keeper redder.
    21'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    I Kayseri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Frispark for Trabzonspor på egen banehalvdel.
    22'
    Mål for Trabzonspor!
    Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor
    Mål: Enis Destan
    Målgivende: Thomas Meunier
    Enis Destan header ballen i mål og Trabzonspor tar ledelsen 0-1 på Kadir Has Stadium. Thomas Meunier var nest sist på ballen.
    24'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    VAR sjekker om det er straffe til Kayserispor
    29'
    Ingen straffe til Kayserispor
    32'
    Kartal Yilmaz (Kayserispor) slår en corner fra høyre side på Kadir Has Stadium.
    35'
    Hjørnespark til Kayserispor
    36'
    Edin Visca
    Sjanse til Trabzonspor! Edin Visca er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark Trabzonspor.
    42'
    45'+1
    Edin Visca (Trabzonspor) løfter inn en corner fra høyre på Kadir Has Stadium.
    45'+2
    Skudd på mål, Trabzonspor
    45'+2
    45'+2
    Cagdas Altay signaliserer et frispark til Trabzonspor.
    45'+4
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Ramazan Civelek
    Ut: Otabek Shukurov
    Kayserispor bytter ut Otabek Shukurov med Ramazan Civelek. Dette er det første byttet som Burak Yilmaz gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Duckens Nazon
    Ut: Aylton Boa Morte
    Burak Yilmaz (Kayserispor) gjør sitt andre bytte for dagen. Duckens Nazon erstatter Aylton Boa Morte.
    46'
    49'
    Frispark til Trabzonspor på halvdelen til Kayserispor.
    49'
    Duckens Nazon
    Kayserispor angriper i Kayseri. Duckens Nazon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    Målet til Trabzonspor sjekkes av VAR
    54'
    Målet til Trabzonspor blir annullert
    55'
    Cagdas Altay signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for Kayserispor er nær straffområde.
    56'
    Batista Mendy
    Dommer Cagdas Altay gir Batista Mendy (Trabzonspor) et gult kort.
    56'
    Ramazan Civelek
    Kayserispor angriper, men avslutningen til Ramazan Civelek går utenfor.
    58'
    Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor
    Mål: Nicolas Pepe
    Målgivende: Enis Destan
    Mål! Nicolas Pepe øker Trabzonspors ledelse til 0-2 på Kadir Has Stadium. Enis Destan sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Inn: Joseph Attamah
    Ut: Dimitrios Kolovetsios
    Kayserispor gjør sitt tredje bytte. Dimitrios Kolovetsios erstattes av Joseph Attamah.
    62'
    Taxiarchis Fountas (Trabzonspor) kommer til avslutning på Kadir Has Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    64'
    Mehdi Bourabia
    Målsjanse! Mehdi Bourabia (Kayserispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Stephane Bahoken
    I Kayseri header Stephane Bahoken (Kayserispor) mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    Trabzonspor angriper på Kadir Has Stadium. Taxiarchis Fountas header utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Umut Gunes
    Ut: Taxiarchis Fountas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Trabzonspor. Inn kommer Umut Gunes, mens Taxiarchis Fountas tar plass på benken.
    70'
    72'
    73'
    Inn: Umut Bozok
    Ut: Enis Destan
    Abdullah Mucib Avci gjør dagens andre bytte i Kayseri, når han tar ut Enis Destan og setter inn Umut Bozok.
    74'
    Frisparket tildelt Trabzonspor er farlig nær Kayserispors målområde.
    75'
    Inn: Carlos Mane
    Ut: Gokhan Sazdagi
    Gokhan Sazdagi (Kayserispor) erstattes av Carlos Mane.
    77'
    Edin Visca (Trabzonspor) vinkes av for offside i Kayseri.
    77'
    Kayserispor angriper i Kayseri. Duckens Nazon fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Dommer Cagdas Altay venter med å sette i gang spillet fordi Berat Ayberk Ozdemir ligger nede.
    84'
    Inn: Talha Sariarslan
    Ut: Stephane Bahoken
    Bytte for Kayserispor. Talha Sariarslan kommer inn for Stephane Bahoken på Kadir Has Stadium.
    85'
    Inn: Joaquin Fernandez
    Ut: Thomas Meunier
    Abdullah Mucib Avci (Trabzonspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joaquin Fernandez erstatter Thomas Meunier.
    86'
    Berat Ayberk Ozdemir er tilbake på banen igjen.
    86'
    Mål for Kayserispor!
    Kayserispor 1 - 2 Trabzonspor
    Mål: Mehdi Bourabia
    Mål! Kayserispor reduserer til 1-2 etter et mål av Mehdi Bourabia på Kadir Has Stadium.
    87'
    I Kayseri slår Carlos Mane en corner fra høyre.
    90'+1
    Carlos Mane (Kayserispor) slår en corner fra høyre side på Kadir Has Stadium.
    90'+2
    Edin Visca
    Edin Visca (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Kadir Has Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+4
    Arif Kocaman
    Sjanse! Kayserispor avanserer forover, men Arif Kocaman avslutter utenfor.
    90'+4
    90'+5
    Kayserispor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Trabzonspor.