Kristo Tohver signaliserer et frispark til SLO på egen banehalvdel.
    David Strelec (SLO) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    7'
    KI Klaksvik, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Kristo Tohver tildeler KI Klaksvik en corner. Patrick Da Silva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    I Klaksvik slår Joannes Danielsen en corner fra venstre.
    13'
    Odmar Faero
    Odmar Faero (KI Klaksvik) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Sivert Gussiås
    KI Klaksvik avanserer forover i Klaksvik. Sivert Gussias avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Offside! David Strelec (SLO) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    16'
    Mål for KI Klaksvik!
    KI Klaksvik 1 - 0 Slovan Bratislava
    Mål: Mads Boe Mikkelsen
    Målgivende: Vegard Forren
    Mål! Mads Boe Mikkelsen gir KI Klaksvik en 1-0 ledelse. Vegard Forren sto for den målgivende pasningen.
    17'
    David Strelec (SLO) header utenfor.
    20'
    KI Klaksvik tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for SLO på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for Slovan Bratislava!
    KI Klaksvik 1 - 1 Slovan Bratislava
    Mål: Juraj Kucka
    Målgivende: David Strelec
    Juraj Kucka scorer og utligner dermed til 1-1. David Strelec var nest sist på ballen.
    24'
    Gult kort til KI Klaksvik
    Patrick Da Silva
    Patrick Da Silva (KI Klaksvik) mottar sitt første gule kort for dagen på Vid Djupumyrar.
    27'
    I Klaksvik har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Pall Andrasson Klettskard
    Målsjanse til KI Klaksvik! Pall Andrasson Klettskard treffer mål, men keeper redder.
    30'
    Patrick Da Silva (KI Klaksvik) løfter inn en corner fra høyre på Vid Djupumyrar.
    33'
    33'
    34'
    36'
    Jaromir Zmrhal (SLO) slår en corner fra venstre side på Vid Djupumyrar.
    38'
    Frispark til SLO på halvdelen til KI Klaksvik.
    45'
    45'+2
    Joannes Danielsen (KI Klaksvik) løfter inn en corner fra venstre på Vid Djupumyrar.
    47'
    Mads Boe Mikkelsen
    Mads Boe Mikkelsen (KI Klaksvik) header mot mål, men ballen går utenfor.
    48'
    Frispark KI Klaksvik.
    49'
    KI Klaksvik angriper, men Patrick Da Silva vinkes av for offside.
    49'
    KI Klaksvik angriper. Pall Andrasson Klettskard får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    52'
    Pall Andrasson Klettskard (KI Klaksvik) kommer til en målsjanse på Vid Djupumyrar, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    53'
    57'
    I Klaksvik slår Patrick Da Silva en corner fra høyre.
    58'
    Milan Borjan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    59'
    Milan Borjan er på beina igjen og fortsetter kampen på Vid Djupumyrar.
    60'
    Spillerbytte - Slovan Bratislava
    Inn: Kevin Wimmer
    Ut: Tigran Barseghyan
    Tigran Barseghyan (SLO) erstattes av Kevin Wimmer.
    61'
    KI Klaksvik 1 - 2 Slovan Bratislava
    Målgivende: Aleksandar Cavric
    Mål! SLO tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Juraj Kucka på Vid Djupumyrar. Flott spill fra Aleksandar Cavric før målet.
    62'
    Spillerbytte - KI Klaksvik
    Inn: Claes Kronberg
    Ut: Mads Boe Mikkelsen
    Bytte for KI Klaksvik. Claes Kronberg kommer inn for Mads Boe Mikkelsen på Vid Djupumyrar.
    64'
    Offside! Patrick Da Silva blir vinket av og KI Klaksvik må dermed bygge opp et nytt angrep.
    65'
    69'
    Deni Pavlovic (KI Klaksvik) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vid Djupumyrar.
    69'
    Deni Pavlovic er tilbake i kampen igjen.
    70'
    Gult kort til Slovan Bratislava
    Milan Borjan
    Milan Borjan (SLO) får et gult kort av dommer Kristo Tohver.
    71'
    Deni Pavlovic
    Målsjanse! Deni Pavlovic (KI Klaksvik) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    I Klaksvik header David Strelec (SLO) mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    Inn: Johan Josephsen
    Ut: Deni Pavlovic
    Johan Josephsen (KI Klaksvik) erstatter Deni Pavlovic som muligens er skadet.
    75'
    Juraj Kucka
    Juraj Kucka (SLO) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Kristo Tohver signaliserer et frispark til KI Klaksvik på egen banehalvdel.
    76'
    SLOs Aleksandar Cavric blåses av for offside på Vid Djupumyrar.
    77'
    VAR sjekker om det er straffe til Slovan Bratislava
    78'
    Ingen straffe til Slovan Bratislava
    79'
    SLO fosser fremover, men Jaromir Zmrhal går rett i offsidefella.
    79'
    Jaba Kankava ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    SLO slipper å klare seg uten Jaba Kankava som kommer tilbake på banen igjen.
    81'
    Kevin Wimmer
    Dommer Kristo Tohver viser Kevin Wimmer (SLO) det gule kortet.
    83'
    Vegard Forren
    Dommer Kristo Tohver gir Vegard Forren (KI Klaksvik) et gult kort.
    84'
    SLO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Abdul Malik Abubakari
    Ut: David Strelec
    SLO bytter ut David Strelec med Abdul Malik Abubakari. Dette er det andre byttet som Vladimir Weiss gjør i dagens kamp.
    85'
    David Strelec fra SLO er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    85'
    SLO må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KI Klaksvik.
    86'
    87'
    KI Klaksvik angriper i Klaksvik. Patrick Da Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    89'
    Inn: Lukas Pauschek
    Ut: Cesar Blackman
    SLO gjør sitt tredje bytte. Cesar Blackman erstattes av Lukas Pauschek.
    90'
    Inn: Zuberu Sharani
    Ut: Aleksandar Cavric
    SLO bytter ut Aleksandar Cavric med Zuberu Sharani.
    90'+1
    90'+2
    Johan Josephsen
    Sjanse til KI Klaksvik! Johan Josephsen er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+3
    Kyriakos Savvidis
    Kyriakos Savvidis (SLO) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    90'+5
    Kristo Tohver signaliserer et frispark til KI Klaksvik.
    90'+5
    Sivert Gussias (KI Klaksvik) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+5
    Sjanse i Klaksvik! Sivert Gussias (KI Klaksvik) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.