45'+1 (Str.)
1-0

Velkommen til livedekningen av Tippeligakampen mellom KIL og Viking!
    Hjemmelaget KIL har så langt fått et tøft gjensyn med Tippeligaen og ligger nest sist etter 8 serierunder. De møter Viking som heller ikke akkurat har overprestert hittil i årets Tippeliga. De ligger foreløpig på en 9.plass.
    Denne kampen er Tony Gustavsson sin første kamp som KIL-trener, og det blir spennende å se hva han kan få til med dette laget.
    Begge lag er i full oppvarming.
    En spennende vri hos KIL i dag er at forsvarsspilleren Bobbie Friberg da Cruz er satt opp på spissplass.
    Publikum strømmer til stadion, og det ser ut til å bli nok en fin fotballkveld her på Kongsvinger. Sola skinner også, så det eneste som foreløpig mangler er en bra fotballkamp.
    Viking er inne i en grei flyt med 7 av 9 mulige poeng på de 3 siste kampene. Men de har kun 3 poeng av 12 mulige bortepoeng hittil.
    KIL derimot har kun 1 poeng på de 3 siste kampene. 1 poeng har de også på alle hjemmekampene til sammen hittil i årets Tippeliga.
    Lagene går nå inn i garderoben til en siste peptalk før det braker løs.
    10 minutter igjen nå, og KIL-sangen spilles.
    Lagene entrer banen!
    Viking tar avspark.
    1'
    Mange dueller på midten.
    1'
    Kim Holmen er gjennom, men Jarstein er først på ballen!
    1'
    Gult kort til Kongsvinger
    Frejd takler Sokolowski, og han ligger nede.
    2'
    Nisja skyter, men KIL får blokkert og klarert.
    3'
    KIL får frispark på 25-30 meter.
    4'
    Tuelo sitt frispark heades unna av Sokolowski.
    5'
    Innkast til KIL høyt i banen.
    5'
    Et saltoinnkast fra Kim Holmen går langt forbi feltet! Publikum måper!
    5'
    Friberg da Cruz prøver seg på høyre, men ballen går over dødlinjen.
    6'
    KIL har åpnet kampen friskt.
    6'
    Torp løser opp på midten.
    6'
    Holmen er innenfor 16-meteren da han blir felt, men dommer markerer for 5-meter.
    6'
    Innlegg mot Nisja, men Myhre plukker.
    7'
    Torp blir felt på midten og får frispark.
    8'
    Frisparket slås over sidelinjen.
    8'
    Riseth med en fin ball mot Tuelo. Han presser Bertelsen så han gir bort en corner.
    8'
    Kongsvinger får tildelt et hjørnespark
    Corneren går i nettveggen.
    8'
    KIL presser høyt! Gerson får ballen inne i feltet og skyter, men ballen blokkeres til corner!
    10'
    Gerson bommer på headingen.
    10'
    Torp vinner ballen nydelig etter et kontringsforsøk av Viking. Får også frispark i den duellen.
    10'
    Applaus av publikum fikk han også.
    10'
    KIL jobber bra utpå der, og presser Viking tilbake.
    11'
    Holmen får ballen av da Cruz. Han mister den på 20 meter, men Gerson får skutt - like utenfor!
    11'
    da Cruz overfaller Bertelsen, og lager frispark.
    12'
    Innkast til Viking på egen halvdel.
    12'
    Viking presser KIL tilbake, men KIL får klarert.
    12'
    Aasen blir avblåst for hands på midten.
    13'
    Tuelo skal legge inn.
    13'
    Tilsnakk inne i boksen.
    13'
    Sokolowski header unna igjen.
    13'
    Det slås langt mot Holmen igjen, men han mister ballen.
    14'
    KIL-fansen vil ha straffe igjen, for en forseelse på kanten av 16-meteren. Dommer vinker spillet videre.
    14'
    Holmen er gjennom igjen, og Sigurdsson takler! Han treffer heldigvis for Viking, ballen.
    15'
    KIL-fansen er svært misfornøyde med dommeren hittil.
    15'
    Viking setter et høyt press nå.
    16'
    Ingelsten er veldig involvert i et Viking-angrep. Han starter det, og avslutter med en heading like over.
    16'
    Sigurdsson avverger nok et KIL-gjennomspill.
    17'
    Klabb og babb, og det ender i ny corner.
    17'
    Ender i keeper sine hender.
    17'
    Viking kontrer, men ballen ender i MYhre sine hender.
    20'
    20'
    Ingelsten er nesten gjennom, men blir stoppet av Shindika. Lovlig, ifølge dommeren.
    21'
    KIL får frispark litt inne på Viking sin halvdel.
    21'
    Tuelo sitt frispark ender i Jarsteins klyper.
    22'
    Ødegaard legger inn fra venstre, men Ingelstren bommer på ballen!
    22'
    Torp er nede i eget forsvar, og takler nydelig så KIL unngår corner. Det blir en 5-meter.
    23'
    Bertelsen prøver å spille ballen opp, men da Cruz avverger til innkast istedet.
    24'
    Viking har tatt over kampen nå.
    24'
    Viking på høyre. KIL varter opp med kjempejobbing, og vinner ballen.
    25'
    Nisja legger inn, men Myhre plukker lett.
    25'
    Frejd mot Holmen, som blir dratt utover. Får et innkast.
    26'
    Torp prøver med et spesielt innlegg, men Viking klarerer.
    27'
    5-meter for Jarstein.
    27'
    Holmen blir veldig alene på topp for KIL.
    28'
    Viking spiller KIL trill rundt nå.
    28'
    Viking har ballen hele tiden nå.
    29'
    Myhre plukker et fremspill.
    29'
    Tuelo på venstre. Han krangler om ballen med 2 Viking-spillere og mister ballen.
    30'
    Viking kontrer umiddelbart og legger inn, rett i klypene på Myhre.
    31'
    KIL kontrer rett etter det, men Holmen taper faktisk løpsduellen.
    31'
    KIL presser mest nå.
    31'
    Riseth legger en pasning mot Tuelo, men han er i offside.
    32'
    Gislason spiller mot Ødegaard, men Frejd skjermer til 5-meter.
    33'
    Friberg da Cruz får frispark på midten.
    33'
    Riseth skal lempe opp.
    33'
    Tuelo vinner inne i feltet, men Jarstein plukker greit.
    34'
    Innlegg fra Nisja igjen, i klypene på Myhre.
    34'
    KIL-trener Gustavsson er frustrert på sidelinjen.
    34'
    Sigurdsson prøver et oppspill, men hindres av en aggressiv Holmen.
    35'
    Innlegg fra Vikings høyre igjen, og Myhre plukker igjen.
    36'
    Shindika lager frispark på hjørnet av 16-meteren. Farlig sjanse til Viking nå.
    36'
    Bertelsen legger ballen over mål. Fin skru, men ikke bra nok.
    37'
    Innkast til KIL på Vikings halvdel.
    37'
    Frejd spiller mot Gerson, som ikke rekker ballen.
    38'
    Ballen gikk dermed inn til Jarstein.
    38'
    Innkast til KIL på egen halvdel.
    38'
    Aasen prøver et innlegg fra venstre, men Shindika avklarer til corner.
    39'
    Viking får tildelt et hjørnespark
    KIL klarerer.
    39'
    Tuelo fram mot Holmen, men de misforstår hverandre.
    39'
    5-meter for KIL, etter litt klabb og babb på høyrekanten.
    39'
    Holmen blir avblåst for offside.
    40'
    Viking har ballen mest, men får ikke til noe særlig.
    42'
    Viking får innkast på egen halvdel.
    42'
    Lite som skjer i kampen nå.
    42'
    Holmen blir spilt opp mot, men han glir og sjansen er spolert.
    43'
    Viking på høyre. Riseth klarerer tilbake, faktisk.
    43'
    Viking prøver og prøver, men får det ikke til.
    44'
    Gerson prøver et oppspill, men feiler.
    45'
    Innlegg mot Frejd, som får hodet på ballen. Han header ned, men Jarstein plukker.
    45'
    da Cruz er alene med Jarstein, og får straffe!
    45'+1
    Kongsvinger scorer på straffe!
    Kongsvinger 1 - 0 Viking
    Tuelo setter straffen i venstre nettvegg! Jarstein var på ballen, men hadde ikke sjanse til å slå den vekk. Så spørs det da, om Jarstein skulle blitt utvist i situasjonen før straffen.
    45'+1
    45'+2
    KIL tar ledelsen 1-0 like før pause på en straffe av Olav Tuelo Johannessen. Første omgang har inneholdt høyt press fra begge lag i perioder, og også en periode uten noe som helst. Det har vært få sjanser, men likevel har det vært spennende å følge lagenes forsøk på å komme foran. Det blir en forrykende 2.omgang!
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Birkir Bjarnason
    Ut: Ole Marius Aasen
    45'
    45'
    KIL starter 2.omgang.
    46'
    Håkonsen lager frispark i en duell med Danielsen.
    46'
    Dette var på Vikings egne halvdel.
    46'
    Høiland i løpsduell med Riseth, men sistnevnte skjermer ballen ut over dødlinjen til 5-meter.
    46'
    Gerson får frispark for KIL på Vikings halvdel.
    47'
    Viking stormer fremover. Nisja skyter like utenfor fra skrått hold!
    48'
    Shindika klarerer et Viking-oppspill.
    49'
    Viking presser nå.
    49'
    Danielsen tar seg til magen, men han kommer seg opp igjen.
    50'
    Ingelsten med et høyt ben oppe i ansiktet på Shindika. KIL får frispark på midten.
    51'
    Frejd er nesten gjennom, men ballen går inn til Jarstein.
    51'
    Viking med fine kombinasjoner, men KIL står og venter og stanger unna.
    52'
    Ingelsten får nesten til et veggspill med Sokolowski, men bommer på ballen igjen!
    52'
    Holmen på høyre. Mister ballen, men får et innkast.
    52'
    Innlegg fra Friberg da Cruz, men Holmen rekker ikke ballen.
    53'
    Høy ball mot Myhre, som plukker sikkert.
    53'
    Berg Hansen med en fin hælpasning mot Tuelo, men Viking bryter.
    54'
    Bertelsen med en pasning over sidelinjen. Svakt!
    54'
    Tuelo kommer nesten gjennom, men ballen går inn til Jarstein. Han bommer, og KIL får corner.
    55'
    Berg Hansen får beinet på innlegget, men sjansen spoleres.
    55'
    Nytt innlegg fra venstre, men Viking klarerer.
    55'
    KIL jobber heroisk i forsvar nå.
    56'
    Carl-Erik Torp
    Viking stormer frem nå, men blir stoppet av Carl-Erik Torp som pådrar seg et gult kort.
    58'
    Sokolowski skal prøve seg fra 25 meter.
    59'
    Skuddet går rett på Myhre.
    59'
    Holmen bruker tid på høyre kant, og får et innkast.
    59'
    Gerson får beinet på ballen inne i feltet, men ballen går på feil side av nettveggen!
    60'
    Tuelo kommer for sent i en takling på midten.
    60'
    Frispark til Viking på midtbanen.
    61'
    Gerson header unna.
    61'
    Tuelo fremover for KIL, men blir stoppet av Bertelsen.
    62'
    Tuelo får Skogseid bak seg, og det dras i et par trøyer. Til slutt dytter Skogseid til Tuelo, men dommer nøyer seg med tilsnakk.
    62'
    Holmen faller inne i feltet, men dommer vinker det videre.
    63'
    Håkonsen holder i trøya til Nisja, og Viking får frispark på KILs halvdel.
    63'
    Myhre kommer på ballen inne i feltet, men bommer på boksingen. Dommer har imidlertid blåst for et eller annet.
    64'
    Inn: Christian Landu Landu
    Ut: Håkon Skogseid
    65'
    Vidar Riseth ligger nede inne i feltet.
    65'
    Han kommer seg opp igjen, så kampen kan fortsette.
    66'
    Vidar Nisja
    Corneren går over alt og alle.
    66'
    Vidar Riseth kommer innpå igjen til stor applaus.
    66'
    Dagens dommer får masse protest mot seg fra KIL-fansen.
    67'
    2873 tilskuere på Gjemselund i dag.
    67'
    Gislason sleivsparker ballen tilbake til Jarstein.
    67'
    Viking presser nå, og får et innkast høyt i banen.
    68'
    Gerson stormer frem for KIL, men blir stoppet av en solid Sigurdsson.
    69'
    Fin ball mot Friberg da Cruz. Han får kun et innkast.
    69'
    KIL virker å ha grei kontroll så langt i andre omgang.
    70'
    Mål for Viking!
    Kongsvinger 1 - 1 Viking
    Mål: Birkir Bjarnason
    Målgivende: Vidar Nisja
    Landu Landu kommer på høyre, og legger inn. Ballen går via mange spillere, helt til den ender i bena på Birkir Bjarnason, som er tilbake fra skade og utligner for Viking! Han setter ballen i nettaket fra 2-3 meters hold.
    70'
    Nisja på høyre. Frejd header unna for KIL.
    71'
    Gerson spiller mot Holmen. Han må spille støtte, og sjansen går over.
    72'
    Nisja mot Ingelsten. Han presses hjem igjen.
    72'
    Viking presser, og KIL banker ballen helt opp til Jarstein.
    73'
    Tuelo med en hodeløs klarering som går inn i feltet. KIL får heldigvis for han, kontroll.
    73'
    Danielsen inne i feltet i duell med Shindika. Får en corner.
    74'
    Berg Hansen sliter nå. Holder seg til venstrebenet.
    74'
    Heades bakover til ny corner. Myhre var på bærtur der.
    76'
    Niang jager en dårlig corner, som gikk ut mot returrommet. Viking får klarert unna.
    76'
    Publikum roper på Martin Linnes.
    77'
    Innkast til Viking på KILs halvdel.
    78'
    Tuelo spiller mot Güven, men Jarstein får kontroll.
    78'
    Gult kort til Viking
    Patrik Ingelsten
    Ingelsten får gult kort i en duell på vei inn i 16-meteren. Det var for filming.
    78'
    Viking presser på for et ledermål nå.
    80'
    Niang mot Güven. Han spiller 45 grader ut mot Tuelo, som bommer på ballen!
    80'
    Tuelo får ballen igjen, vender nydelig, og skyter fra 16 meter, rett på Jarstein!
    81'
    KIL burde absolutt scort på en av de to sjansene.
    81'
    Frejd på høyre. Får innkast i duell med Bertelsen.
    81'
    Viking med en overgangsmulighet. Nisja har ballen, og skyter mot krysset! Der oppe ligger Myhre og fister ballen over!
    82'
    Gislason header utenfor.
    82'
    Det er åpent her på Gjemselund. Hvem som helst kan ta seieren.
    84'
    Güven drar seg inn fra venstre, og fyrer av et svakt skudd mot Jarstein som plukker enkelt.
    84'
    Niang ligger i eget felt og klarerer.
    85'
    For en sjanse for Viking. Et innlegg lander på hodet til Ingelsten som header mot krysset. Der er Myhre igjen, og redder KIL!
    85'
    85'
    Viking presser høyt nå.
    85'
    Christian Landu Landu
    Güven kontrer for KIL, og Landu Landu hekter i bena hans.
    86'
    Tuelo legger inn.
    86'
    Offside på Kai Risholt.
    86'
    Jarstein legger ballen ned, og Risholt stjeler ballen og setter ballen i mål! Dommer annullerer målet.
    87'
    Landu Landu lager frispark høyt i banen, og KIL kan flytte opp.
    87'
    KIL presser nå.
    88'
    Oppspill mot Niang, men Jarstein snapper ballen.
    88'
    Nisja mister ballen til Tuelo, og river ned han i samme slengen. Frispark til KIL på egen halvdel.
    90'
    4 minutter tillegg.
    90'+1
    Shindika lager en corner til Viking.
    90'+1
    Publikum holder pusten.
    90'+1
    Niang header unna.
    90'+1
    KIL får frispark på midten.
    90'+2
    Viking klarerer, men KIL beholder ballen.
    90'+2
    Håkonsen vinner en viktig duell på venstre.
    90'+3
    Bertelsen legger inn, og ballen havner på Shindikas hode, og til corner.
    90'+3
    Går ut, men et nytt innlegg kommer. Bjarnason header rett på Myhre.
    90'+3
    90'+4
    Kampen mellom KIL og Viking ender 1-1, og det er vel et greit sluttresultat. Scoringen til KIL kom på straffe av Olav Tuelo Johannessen, mens Birkir Bjarnason utlignet for Viking i andre omgang. Kampen var jevnspilt, og begge lag hadde sine perioder i løpet av kampen.