1-1
1-2
    Skudd utenfor mål, Konyaspor
    Pedro Henrique Oliveira da Dalto
    Sjanse! Konyaspor avanserer forover, men Pedro Henrique Oliveira dos Santos avslutter utenfor.
    3'
    Galatasaray får tildelt et hjørnespark
    Dries Mertens
    Dries Mertens (Galatasaray SK) slår en corner fra venstre side på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    4'
    Konyaspor får tildelt et frispark
    Konyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Gabriel
    Direnc Tonusluoglu tildeler Galatasaray SK en corner. Gabriel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Skudd utenfor mål, Galatasaray
    Baris Yilmaz
    Galatasaray SK angriper på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium. Baris Yilmaz header utenfor.
    11'
    Galatasaray får tildelt et frispark
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Konyaspor på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd på mål, Galatasaray
    Sjanse i Konya! Dries Mertens (Galatasaray SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Dries Mertens (Galatasaray SK) løfter inn en corner fra høyre på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    15'
    I Konya slår Dries Mertens en corner fra høyre.
    15'
    17'
    Konyaspor blir avblåst for offside
    Konyaspor angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Galatasaray SK en corner. Dries Mertens sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Muhammed Kerem Akturkoglu
    Målsjanse! Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Dries Mertens (Galatasaray SK) slår en corner fra høyre side på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    23'
    Galatasaray SK angriper, men avslutningen til Baris Yilmaz går utenfor.
    25'
    I Konya har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Konyaspor får tildelt et hjørnespark
    Guilherme
    I Konya slår Guilherme en corner fra venstre.
    27'
    Skudd på mål, Konyaspor
    Ogulcan Ulgun
    Ogulcan Ulgun (Konyaspor) header ballen mot mål, men Galatasaray SK klarerer.
    27'
    Konyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Guilherme
    Guilherme (Konyaspor) slår en corner fra venstre side på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    28'
    En av Konyaspors spillere går i offside.
    28'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Konyaspor på egen banehalvdel.
    29'
    29'
    30'
    Frisparket tildelt Konyaspor er farlig nær Galatasaray SKs målområde.
    34'
    Danijel Aleksić
    Danijel Aleksić (Konyaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Frispark til Galatasaray SK på halvdelen til Konyaspor.
    37'
    Galatasaray blir avblåst for offside
    Kaan Ayhan
    Kaan Ayhan (Galatasaray SK) vinkes av for offside i Konya.
    38'
    Konyaspor angriper i Konya. Danijel Aleksić fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Mål for Galatasaray!
    Konyaspor 0 - 1 Galatasaray
    Mål: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Målgivende: Mauro Icardi
    I Konya tar Galatasaray SK ledelsen 0-1 etter et mål av Muhammed Kerem Akturkoglu. Flott spill fra Mauro Icardi før målet.
    41'
    Pedro Henrique Oliveira dos Santos (Konyaspor) løfter inn en corner fra venstre på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    42'
    Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Guilherme
    Direnc Tonusluoglu tildeler Konyaspor en corner. Guilherme sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Mål for Konyaspor!
    Konyaspor 1 - 1 Galatasaray
    Mål: Ogulcan Ulgun
    Målgivende: Yusuf Erdogan
    Mål! hjemmelag utligner ved Ogulcan Ulgun. Stillingen er nå 1-1. Yusuf Erdogan sto for den målgivende pasningen.
    45'
    Konyaspor angriper i Konya, men blir avblåst for offside.
    47'
    Offside! Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) er alene igjennom, men dommer Direnc Tonusluoglu ser at linjemannen er oppe med flagget.
    48'
    I Konya slår Pedro Henrique Oliveira dos Santos en corner fra høyre.
    54'
    Adil Demirbag
    Adil Demirbag (Konyaspor) kommer seg fri på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    54'
    55'
    Frispark for Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    56'
    Yusuf Erdogan
    Sjanse! Konyaspor avanserer forover, men Yusuf Erdogan avslutter utenfor.
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ogulcan Ulgun (Konyaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    58'
    Ogulcan Ulgun er tilbake på banen igjen.
    58'
    Gabriel
    Gabriel (Galatasaray SK) løfter inn en corner fra høyre på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    59'
    Konyaspor 1 - 2 Galatasaray
    Mål: Baris Yilmaz
    Målgivende: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Mål! Galatasaray SK tar ledelsen 1-2 ved Baris Yilmaz. Muhammed Kerem Akturkoglu var nest sist på ballen.
    59'
    Målet til Galatasaray sjekkes av VAR
    60'
    Målet til Galatasaray blir stående
    61'
    64'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Kerem Demirbay
    Ut: Gabriel
    Galatasaray SK bytter ut Gabriel med Kerem Demirbay. Dette er det første byttet som Okan Buruk gjør i dagens kamp.
    66'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Galatasaray SK en corner. Dries Mertens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    67'
    70'
    Gult kort til Galatasaray
    Kerem Demirbay
    Dommer Direnc Tonusluoglu gir Kerem Demirbay (Galatasaray SK) et gult kort.
    70'
    Spillet på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium er stoppet midlertidig fordi Ogulcan Ulgun ligger nede.
    71'
    Ogulcan Ulgun er tilbake i kampen igjen.
    72'
    Spillerbytte - Konyaspor
    Inn: Louka Prip
    Ut: Alassane Ndao
    Konyaspor gjør sitt første bytte. Alassane Ndao erstattes av Louka Prip.
    72'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Konyaspor.
    74'
    Guilherme
    Guilherme (Konyaspor) kommer til en målsjanse på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium, men klarer ikke å score.
    75'
    77'
    Inn: Melih Ibrahimoglu
    Ut: Danijel Aleksić
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Konyaspor. Inn kommer Melih Ibrahimoglu, mens Danijel Aleksić tar plass på benken.
    78'
    Inn: Sokol Cikalleshi
    Ut: Yusuf Erdogan
    Yusuf Erdogan (Konyaspor) erstattes av Sokol Cikalleshi.
    78'
    79'
    Gult kort til Konyaspor
    Umut Nayir
    Umut Nayir (Konyaspor) får et gult kort av dommer Direnc Tonusluoglu.
    80'
    Målet til Galatasaray blir annullert
    80'
    80'
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Dries Mertens
    Galatasaray SK bytter ut Dries Mertens med Michy Batshuayi.
    83'
    Inn: Elias Jelert Kristensen
    Ut: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Bytte for Galatasaray SK. Elias Jelert Kristensen kommer inn for Muhammed Kerem Akturkoglu på Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium.
    84'
    Frispark Konyaspor.
    84'
    Konyaspor avanserer forover i Konya. Pedro Henrique Oliveira dos Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    87'
    Ugurcan Yazgili
    Konyaspor angriper. Ugurcan Yazgili får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.