Hei, og velkommen til vår livedekning av eliteserieoppgjøret mellom Kristiansund og Sandefjord.
    KBK XI (3-5-2): McDermott - Jarl. Ulvestad, Wlilliamsen - Strand Nilsen, Isaksen, Diop, Kartum, Gjertsen - Faris, Wilumsson
    Vi merker oss at toppscorer Bendik Bye er benket.
    Sandefjord XI (4-3-3): Keto - Haakenstad, Jansen, Taaje, Pålerud - Ordagvic, Akieme, Winbo - Ofkir, Ruud Tveter, Alcaraz
    KBK, som ligger helt sist på tabellen med ti poeng på 20 runder, har vanligvis hatt et godt tak på kveldens gjester. Christian Michelsens menn har vunnet åtte av de siste 15 møtene. Men tidligere i år vant Sandefjord 2-0 på hjemmebane.
    Spillerne er på vei ut på matta i et Kristiansund som bader i sol!
    Der er vi i gang!
    Wilumsson rapper ballen høyt før han finner Kartum. Innlegget inn i feltet stemmer ikke.
    1'
    Kartum sitter nede og holder seg til kneet.
    2'
    Oppe igjen nå. Spillet fortsetter.
    2'
    Ofkir på et godt initiativ inne i feltet, men pådrar seg et frispark i løpsduellen med Strand Nilsen.
    3'
    Gjertsen mister ballen ut over linja.
    6'
    Isaksen i stolpen for vertene!
    6'
    Rufo, som starter sin første kamp siden han kom tilbake til klubben, løfter et innlegg inn i boksen. Heades enkelt unna.
    9'
    Faris skyter - rett i Taaje.
    12'
    Mye slurv i Sandefjord-forsvaret der.
    12'
    Ulvestad får en farlig ball unna.
    13'
    Isaksen sitter nede igjen. Ser ikke bra ut, dette.
    14'
    KBK med corner nå.
    15'
    Hjørnespark
    Gjertsen svinger hjørnesparket inn mot første stolpe. Der er Taaje sjef i lufta.
    15'
    Reprisene viser at Williamsen og KBK muligens blir snytt for et straffespark der. Rives regelrett ned.
    16'
    Kartum snapper nesten opp en håpløs tversoverpasning.
    20'
    Stor mulighet for gjestene! Ofkir er plutselig løs i bakrommet, før han på elegant vis tar med seg Rufo. McDermott med en mesterlig redning!
    21'
    Faris veldig passiv i det ballen slås perfekt inn mellom stopper og keeper. Der burde KBK ta ledelsen!
    21'
    22'
    Hjørnespark
    Etter litt om og men havner den i ganget til Keto.
    22'
    Haakenstad med et oppspill uten adresse.
    23'
    Keto er ute og bokser unna et godt innlegg fra Gjertsen.
    25'
    Gjertsen får frispark på egen halvdel.
    27'
    Isaksen sitter nede for 4. gang denne omgangen. Kalludra gjør seg klar.
    29'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Liridon Kalludra
    Ut: Jesper Isaksen
    30'
    Haakenstad som sitter nede nå. Voldsomt.
    32'
    Spillet er i gang igjen.
    33'
    Ofkir skjærer inn i banen før han skyter. Via Ulvestad og ut til hjørnespark for gjestene.
    34'
    Hjørnespark
    Dårlig slått på første. Heades kontant unna. Andreballen slås inn igjen mot Ruud Tveter, som styrer den over kassa.
    35'
    Diop med en hårreisende vurdering med ballen i det hjemmelaget kan kontre. Resulterer heller i en kontring imot. Heldigvis for senegaleseren klarerer Williamsen den unna.
    36'
    Straffe til KBK! Jansen er for sen inn i en sklitakling i duell med Faris! Klart straffespark.
    37'
    Kristiansund scorer på straffe!
    Kristiansund 1 - 0 Sandefjord
    Mål: Faris Pemi Moumbagna
    Setter den kaldt og rolig ned i høyre hjørne!
    38'
    Wimbo med et godt skudd fra 20 meter. Rett på McDermott!
    40'
    Gjestene med hjørnespark.
    43'
    Hjørnespark
    Ofkir løfter ballen inn mot bakre stolpe. Utrolig tett der inne, men Faris rager høyest og får den unna.
    43'
    Sandefjord med fin fotball før Williamsen får tuppet den unna.
    45'
    Tendenser hos gjestene etter scoringen imot.
    45'
    Det legges til to minutter.
    45'+1
    Strand Nilsens innlegg blokkeres ut til en corner. Mulig Kartum skulle hatt frispark i forkant der.
    45'+1
    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 2 - 0 Sandefjord
    Mål: Brynjólfur Willumsson
    Målgivende: Sander Erik Kartum
    Stanger Kartums corner i nettet fra kort hold! Dette er faktisk litt mot spillets gang, men KBK virker å ha funnet noe!
    45'+2
    Diop nære umiddelbart! Får ballen på 20 meter og skuddet er godt - men sklir litt av foten. Like utenfor!
    46'
    Inn: Henrik Gjesdal
    Ut: Max Williamsen
    47'
    Sandefjord-forsvaret er i ferd med å spille seg inn i trøbbel, men slipper med skrekken.
    48'
    Keto med en ny god redning! Denne gang fra Faris.
    49'
    Gult kort til Sandefjord
    Mohamed Ofkir
    Saboterer en overgang.
    50'
    Jarl får ballen inne i feltet og klemmer til på volley. Like over!
    50'
    Håpløs pasning fra Taaje. Forsvinner ut over sildelinja. Regelrett slurv.
    54'
    Ofkir kjører tunnel på Diop, men mister ballen i trekket etter. Ruud Tveter pådrar seg så et frispark.
    55'
    Igjen slurves det i pasningsspillet hos gjestene.
    57'
    McDermott fanger enkelt et innlegg fra venstre.
    61'
    Faris igjennom, men nektes av Keto!! Stor, stor mulighet. I etterkant ropes det på straffe. Ser greit ut å la den gå.
    62'
    KBK virker komfortable her.
    66'
    Spillerbytte - Sandefjord
    Inn: Keanin Ayer
    Ut: Amer Ordagic
    67'
    Inn: Deyver Vega
    Ut: Fréderic Bikoro
    67'
    Inn: William Kurtovic
    Ut: Rufo
    67'
    Gult kort til Kristiansund
    Henrik Gjesdal
    68'
    Gjertsen blokkerer et godt forsøk fra Vega! Stor mulighet inne i feltet det der.
    70'
    Små marginer hindrer Faris å komme alene med keeper. Enorme rom her nå!
    71'
    KBK med en halvfarlig corner. Blir ingenting ut av det.
    76'
    William Kurtovic
    Hakket for tøff med Faris.
    77'
    Inn: Sivert Gussiås
    Ut: Alexander Ruud Tveter
    79'
    Ofkir med et nytt godt innlegg. Det hamres til på returen, men forsøket fra Winbo er ikke godt nok. Et par meter til side for målet.
    82'
    Mål for Sandefjord!
    Kristiansund 2 - 1 Sandefjord
    Mål: Keanin Ayer
    Der kommer reduseringen! Plasserer den i nettet fra ti meter med bredsiden. Og da er det kamp igjen!
    83'
    Inn: Amin Askar
    Ut: Brynjólfur Willumsson
    84'
    Inn: Bendik Bye
    Ut: Torgil Gjertsen
    84'
    Kristiansund 3 - 1 Sandefjord
    Mål: Liridon Kalludra
    Det der trengte nervøse krisiansundere! Svensken avgjør kampen med en lekker soloprestasjon.