0-1
Boli89' (Str.)

Ble dekket av Jostein Overvik

Velkommen til Live-oppdateringen fra Kristiansund-Stabæk.
    Ingen tvil om at KBK er favoritter her. Kristiansund har ikke gått på et nederlag siden 2-0-tapet for Odd 14 april. Siden har mannskapet til Christian Michelsen vunnet syv og spilt tre uavgjort. Fire av seirene har kommet i serien, men de to siste kampene har endt uavgjort borte mot Mjøndalen og Haugesund.
    Stabæk ligger på bunnen av tabellen etter å tapt sine fire siste kamper. Jan Jönsson satt på trenerbenken i 0-1-tapet for Tromsø sist, men fikk sin første seier i Stabæk-comebacket med 4-1 over Alta i cupen torsdag.
    Daniel Braaten spiller sin første kamp fra start for Stabæk.Veteranen kommer inn på laget sammen Hugo Vetlesen. Begge ble byttet inn etter pause mot Tromsø sist og hevet laget da.
    Ingen overraskelse i KBKs lagoppstilling. Kristiansund kommer i 4-3-3 med Amidou Diop som sentralt anker.
    Sigurd Kringstad dømmer denne kampen. Han har med seg lillebror Mathias Kringstad som fjerdedommer.
    Strømnes feller Aasbak. Tidlig tilsnakk fra dommer Kringstad.
    1'
    Nytt KBK-frispark inne på Stabæks banehalvdel.
    3'
    Demidov får headet unna, men Aasbak kommer på et fint raid. Dag PetterUlvestad får en fot på innlegget. Men utenfor.
    4'
    Kristiansund eier ballen nå. Pål Erik Ulvestad prøver å finne Kastrati i bakrom, men stikkeren for unøyaktig.
    7'
    Bendik Bye i farlig posisjon inne i feltet. Men Vihmann rydder opp til kampens første corner.
    8'
    Stabæk får ryddet opp i to cornere fra hjemmelaget.
    9'
    Aasbak feller Brynhildsen. Frispark. Ikke ofte Stabæk har vært på KBKs banehalvdel hittil.
    10'
    Kastrati med langt innlegg til Bendik Bye. Marcus Sandberg redder med foten på bakre stolpe. Ny KBK-corner etter kampens første sjanse.
    11'
    Boli finner Braaten i en kontring. Men Dan Petter Ulvestad ordner opp. Solid stopperspill.
    13'
    Torgil Gjertsen med et raid inn i Stabæk-feltet. Roper på straffe. Men dommer Kringstad reagerer ikke.
    15'
    KBK trykker på. Demidov må gi corner. Kjefter opp omgivelsene. Stabæk trenger å heve seg et hakk. Corneren blåser over mål.
    17'
    Kassi stopper Cirak med armen. Frispark KBK.
    17'
    Bye kjemper frem hjemmelagets femte corner på 17 minutter.
    18'
    Diop avanserer og prøver seg med skudd fra 25 meter. Ingen problemer for keeper Sandberg.
    19'
    Daniel Braaten kjemper seg frem på venstrekanten. Veteranen har vært med på alle små tilløp fra Stabæk så langt.
    20'
    Korrekt dømt på Kastrati. KBK har fortsatt ikke lykkes i bakrom.
    21'
    Vetlesen drar til fra 20 meter. Rett på Sean McDermott. Stabæks første skudd på mål.
    22'
    Strømnes legger inn fra høyre. Hugo Vetlesen får et kne på ballen. Ingen sjanse. Men godt spill av Stabæk.
    23'
    Bendik Bye utfordrer Hanche-Olsen. Nok en corner for KBK.
    25'
    Braaten rydder vekk Aasbaks corner til et nytt hjørnespark.
    25'
    Ny offside på Kastrati etter et langt fremspill.
    26'
    Straffe til KBK. Gjertsen vipper ballen opp i hånda til Vihmann. Kastrati bommer på mål! Noen centimeter til venstre for Sandbergs høyre hjørne. KBK-spissen brenner kampens klart største sjanse.
    27'
    Ola Brynhildsen får sjansen på volley fra straffemerket. Unggutten blåser Stabæks første sjanse langt over mål.
    30'
    Brynhildsen igjen i god posisjon. Men blir blokkert av Coly.
    31'
    Flamur Kastrati får seg en smell i en kollisjon med Vadim Demidov. Blir liggende på gresset. Røde Kors inn på banen med nakkestøtte og båre. Ser ut som det blir bytte.
    32'
    Kastrati bæres av med et teppe over seg. Ser ikke bra ut.
    35'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Thomas Amang
    Ut: Flamur Kastrati
    36'
    Brynhildsen stormer gjennom på en langpasning. Men KBK-keeper McDermott godt med ute på 25 meter. Våkent sweeperspill.
    37'
    Brynhildsen spiller frem Vetlesen. Men sistnevnte får et litt for langt touch på ballen inne i KBK-feltet. McDermott snapper ballen.
    38'
    Andreas Hanche-Olsen får en skuddmulighet inne i hjemmelagets felt. Men ballen går langt over.
    40'
    Torgil Gjertsen skaffer hjemmelaget omgangens åttende corner. Men Sandberg har full kontroll på corneren. Ingen god utnyttelse av dødballene for hjemmelaget.
    41'
    Brynhildsen med et voldsomt løp på utkast fra keeper Sandberg. Ender i innlegg fra linja som KBK får klarert.
    43'
    Kristiansund med sin 10. corner nå.
    44'
    Coly får sjansen inne i feltet. Men treffer ikke ballen på bakre stolpe.
    45'
    Legges til fem minutter på grunn av skaden til Kastrati.
    45'+1
    Boli lukter på gjennombrudd. Men dømt for en offside som ikke var soleklar.
    45'+2
    Braatsen spiller Hugo Vetlesen glimrende frem. Men så bruker Dan Petter Ulvestad krefter. Vetlesen sjanseløs.
    45'+4
    Bendik Bye får en ny sjanse på bakre stolpe etter innlegg fra Gjertsen. Demidov får beinet ballen unna. Kampens tredje sjanse for hjemmelaget.
    45'+5
    Dan Petter Ulvestad får en ball i hodet, må gå ut, men kommer inn igjen.
    45'+5
    Målløs omgang, men Kristiansund klart nærmest en ledelse med en straffemiss som den største muligheten. 3-1 i sjanser og 10-0 i cornere.
    Brynhildsen finner Boli i bakrom, men spissen får ikke tak på ballen.
    48'
    Torgil Gjertsen spilles frem til en stor sjanse av Amang. Men Marcus Sandberg redder glimrende.
    49'
    Strålende Stabæk-angrep.Vetlesen spiller 45 grader ut til Ola Brynhildsen. Men midtbanespilleren er for het på grøten og banker sin andre sjanse over mål.
    51'
    Stabæk utvilsomt bedre med i kampen enn i 1. omgang.
    52'
    Vetlesen spiller frem Bohinen. Men sist nevnte litt for unøyaktig i mottaket.
    53'
    Vetlesen får frispark på 18 meter etter å ha blitt tatt ned av Diop. KBK-ankeret rasende. Kan bli en god sjanse dette!
    54'
    Luc Kassi går for følsomhet. Men ballen rett i muren. Ender i Stabæks første corner.
    55'
    Hanche-Olsen noen centimeter for kort til å nå opp på ballen på bakerste stolpe. Farlig nær for Stabæk-kapteinen.
    56'
    KBK frispark på 30 meter. Aasbak finner Ulvestad i feltet. Enorm sjanse. Setter den i stangen.
    57'
    Gult kort til Kristiansund
    Dan Peter Ulvestad
    Dreper en kontring, feller Kassi og får fortjent gult rett etter å ha satt ballen i Stabæks stolpe.
    57'
    Aasbak feller Brynhildsen. Frispark 30 meter fra mål. Men Demidov lykkes ikke på bakre stolpe.
    63'
    Christoffer Aasbak
    63'
    Farlig innlegg fra Aasbak. Men Sandberg er på plass med keeperklypene.
    66'
    Kombinasjonen Gjertsen og Aasbak gode på KBKs venstreside, men mangler det siste for å skape store sjanser nå.
    68'
    Inn: Liridon Kalludra
    Ut: Pål Erik Ulvestad
    68'
    Braaten skaffer Stabæk frispark på 30 meter.
    70'
    Bent Sørmo klarererfrisparket fra Luc Kassi. Stabæk-spilleren har ikke vært helt nøyaktig på dødballene.
    71'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Tobias Børkeeiet
    Ut: Daniel Braaten
    71'
    KBK stormer mot Stabæk-målet. Men Amang faller på pasningen til Diop rett innenfor 16. Ingen straffe.
    73'
    Brynhildsen utfordrer Ulvestad. Men KBK-kapteinen stopper unggutten 10 meter fra eget mål.
    74'
    Gjertsen får en solid mulighet etter en pasningsfeil fra Kassi. Men Sandberg redder igjen. KBKs sjette sjanse i kampen.
    76'
    Kalludra finner Aasbak etter et fint raid. Men venstrebacken får bare et sleivtreff på ballen.
    78'
    Inn: Herman Geelmuyden
    Ut: Ola Brynhildsen
    Debut i eliteserien for 17-årige Geelmuyden.
    80'
    Kalludra raider på tvers av 16-meteren. Med Luk Kassi får beinet ballen unna før Diop får skutt.
    81'
    Aasbak finner Bye med et innlegg. Men trønderen har to mann på seg og får presset bare til en heading over mål.
    84'
    Stabæk-corner. Men Emil Bohinen legger ballen alt for høyt. Går ut til innkast motsatt.
    85'
    Inn: Meinhard Olsen
    Ut: Thomas Amang
    Amang blir byttet ut i 2. omgang etter å bli byttet inn i den første.
    85'
    Franck Boli tråkler seg frem til en Stabæk-corner.
    86'
    Kassi får sjansen etter corneren og prøver å lure ballen opp i motsatt hjørne. Men Sean McDermott er med.
    87'
    Boli kontrer og skaffer Stabæk straffe mot tre hjemmeforsvarere! Keeper McDermott står for fellingen.
    88'
    Stabæk scorer på straffe!
    Kristiansund 0 - 1 Stabæk
    Mål: Franck Boli
    Boli tar straffen selv og sender ballen iskaldt ned i høyre hjørne. McDermott går motsatt.
    89'
    Gult kort til Stabæk
    Herman Geelmuyden
    90'+2
    Aliou Coly
    90'+2
    Diop får en god sjanse. Men skuddet går utenfor. Kristiansund mot det første hjemmetapet siden Rosenborg i august i fjor.
    90'+4
    Frispark KBK fra 30 meter. Keeper med opp. Men kollega Sandberg plukker ballen enkelt.
    90'+5
    Jan Jönsons første seier i Stabæk-comebacket. Smetter forbi Strømsgodset på tabellbunnen.