1-1
Sport

Oostende – Royal Antwerp

Chidera Ejuke
    Royal Antwerp FC angriper. Chidera Ejuke får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Nathan Verboomen tildeler Royal Antwerp FC en corner. Chidera Ejuke sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Hjørnespark til Royal Antwerp FC
    8'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til KV Oostende på egen banehalvdel.
    8'
    Royal Antwerp FC avancerar och Chidera Ejuke kommer till avslut. Dock utan att lyckas.
    11'
    11'
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark! Nathan Verboomen hittar en frispark för Royal Antwerp FC på offensiv planhalva.
    18'
    Mandela Keita
    Sjanse til Royal Antwerp FC! Mandela Keita er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    20'
    Skudd på mål, Royal Antwerp FC
    21'
    21'
    KV Oostende tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Mål for Royal Antwerp FC!
    KV Oostende 0 - 1 Royal Antwerp FC
    Mål: Mahamadou Doumbia
    Måål! Royal Antwerp FC går upp i en 0-1 ledning genom Mahamadou Doumbia.
    24'
    Skudd på mål, KV Oostende
    25'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Hjørnespark til KV Oostende
    28'
    Gult kort til KV Oostende
    Ewan Henderson
    Ewan Henderson (KV Oostende) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    Skudd utenfor mål, Royal Antwerp FC
    31'
    36'
    Mål for KV Oostende!
    KV Oostende 1 - 1 Royal Antwerp FC
    Mål: Ewan Henderson
    37'
    Royal Antwerp FC fosser forover og Chidera Ejuke fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    44'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    45'
    45'+2
    Frispark til Royal Antwerp FC på halvdelen til KV Oostende.
    46'
    Royal Antwerp FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    Frispark Royal Antwerp FC.
    51'
    52'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC.
    53'
    56'
    Mahamadou Doumbia
    Målsjanse til Royal Antwerp FC! Mahamadou Doumbia treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: Daniel Perez
    Ut: David Atanga
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Oostende. Inn kommer Daniel Perez, mens David Atanga tar plass på benken.
    61'
    Inn: Alfons Amade
    Ut: Maxime D'Arpino
    KV Oostende bytter ut Maxime D'Arpino med Alfons Amade.
    61'
    Nathan Verboomen tilldelar Royal Antwerp FC en hörna. Chidera Ejuke slår denna från höger.
    64'
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Arbnor Muja
    Arbnor Muja (Royal Antwerp FC) erstattes av Jacob Ondrejka.
    64'
    Daniel Perez
    Sjanse! KV Oostende avanserer forover, men Daniel Perez avslutter utenfor.
    67'
    Jacob Ondrejka
    Royal Antwerp FC fosser forover og Jacob Ondrejka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    71'
    71'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Owen Wijndal
    Dommeren gir Owen Wijndal (Royal Antwerp FC) et gult kort.
    72'
    72'
    73'
    74'
    76'
    76'
    Inn: Juan David Fuentes Garrido
    Ut: Ewan Henderson
    Jamath Shoffner (KV Oostende) gör sitt tredje byte då Juan David Fuentes Garrido ersätter Ewan Henderson.
    77'
    George Ilenikhena
    Royal Antwerp FC angriper, men avslutningen til George Ilenikhena går utenfor.
    78'
    79'
    81'
    Inn: Victor Udoh
    Ut: George Ilenikhena
    Royal Antwerp FC gjør sitt andre bytte. George Ilenikhena erstattes av Victor Udoh.
    81'
    Daniel Perez (KV Oostende) visar framfötterna men nickar utanför.
    83'
    84'
    86'
    88'
    Mahamadou Doumbia (Royal Antwerp FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Jurgen Ekkelenkamp
    Royal Antwerp FC angriper. Jurgen Ekkelenkamp får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    90'
    Inn: Kobe Corbanie
    Ut: Jelle Bataille
    Royal Antwerp FC gjør sitt tredje bytte. Jelle Bataille erstattes av Kobe Corbanie.
    90'
    Inn: Milan Smits
    Ut: Mahamadou Doumbia
    90'+1
    Inn: Gyrano Kerk
    Ut: Chidera Ejuke
    Mark Peter Gertruda Andreas van Bommel (Royal Antwerp FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Gyrano Kerk erstatter Chidera Ejuke.
    90'+1
    Målsjanse! Jurgen Ekkelenkamp (Royal Antwerp FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Mohamed Berte
    Mohamed Berte (KV Oostende) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+4
    Dommer Nathan Verboomen venter med å sette i gang spillet fordi Mohamed Berte ligger nede.