0-1
0-2
0-3
1-3

Det er duket for andre runde av NM i fotball, og Lørenskog møter Ullensaker/Kisa til dyst her på Rolvsrud stadion. Det er strålende solskinn og alt ligger til rette for en god og artig fotballkamp!
    Lørenskog kjemper helt i toppen av sin avdeling 1 i 3.divisjon, og er bare poenget bak serieleder Eidsvold Turn som topper. Hjemme på eget gress er vertene fryktet og står med tre strake seire i ligaen så langt! Skal det også stoppe her for gjestene fra Jessheim? Det vil tiden vise!
    Ullensaker/Kisa har da også imponert i år og er å finne på kvalifiseringsplass for opprykk i 1.divisjon! Laget har plukket 13 poeng på de åtte første kampene, og har en fjerdeplass å skilte med for strevet. De er likevel hele fem poeng bak Sandefjord på andreplass, så det blir naturlig å sikte seg inn på å holde plassen mellom 3-6.plass!
    I første runde, som ble spilt 1.mai, møtte Lørenskog Skjetten på bortebane, Det ble et dramatisk oppgjør som bølget frem og tilbake! Lørenskog tok ledelsen og holdt det inn til pause etter scoring av Riki Tomas Alba. Men i løpet av det første kvarteret av andre omgang skulle det snu, og plutselig lå de under 2-1. Ti minutter før slutt var likevel Ole-Marius Forsberg på plass og sikret utligningen før Riki Tomas Alba dunket inn seiersmålet på overtid! 3-2 der altså!
    Ull/Kisa møtte på sin side Gjøvik/Lyn på Gjøvik Stadion i første runde av NM og utrolig nok endte kampen med samme resultat! Gjestene fra Jessheim tok ledelsen ved Herman Henriksen og holdt den inn til pause. Også der kom Gjøvik/Lyn tilbake med en tidlig utligning i andre omgang, men Sverre Martin Torp roet nervene med sin 2-1 scoring etter drøye timen spilt. 3-1 kom så ti minutter senere ved Martin Søreide før Ole Thomas Skogli reduserte for vertene og gjorde det spennende helt inn!
    Dagens hoveddommer er Anders Bodding fra Haga. Assistentene han har med seg i dag er Kim André Johnsen fra Frogner og Hakan Catalgøl fra Løvenstad. I tillegg har Tom Harald Hagen fra Brandval IL fått ansvaret med å være fjerdedommer. Boddings bror, Eivind, var for øvrig i aksjon som hoveddommer i oppgjøret mellom Elverum og Stabæk i går
    Med dommertrioen i spissen spaserer lagene ut på banen. Nå er det ikke lenge igjen til kampstart!
    0'
    Lørenskog tar avspark, og vi er igang!
    1'
    Andresen stuper frem i duell om ballen ved midten av banen. En høy fot fra Kitolano sørger for at dommer Bodding blåser for frispark til vertene.
    2'
    Søreide får seg en trøkk i duell med Daush ved midten av banen og blir liggende.
    2'
    Får behandling inne på banen, Søreide. Har det tydelig vondt.
    3'
    Søreide går av banen for egen maskin, men ser ikke helt 100 prosent ut. Herman Henriksen er i oppvarming i tilfelle det ikke skulle gå for Ull/Kisas kantspiller.
    4'
    Søreide er nå på banen igjen.
    4'
    Prøver seg med en gang, Søreide, men spiller ballen for langt foran seg nede på høyrekanten og det ender med femmeter fra Drevland.
    5'
    Nære på for Ull/Kisa når en ball blir slått inn fra dødlinja på høyresiden av Lørenskogs 16-meter, men Nesset får ikke foten på den foran kassa.
    6'
    Langås lemper ballen inn fra høyrekanten, men hjemmelaget får klarer i første omgang. Gjestene prøver seg igjen gjennom midten, men går seg fast.
    7'
    Singh prøver å slå gjennom til Ghaedamini på venstrekanten, men den blir akkurat for hard for Lørenskogs venstreback og det ender med et innkast til bortelaget.
    8'
    Alba skrur på turboen ned til dødlinja inne i gjestenes 16-meter, men pasningen inn i feltet blokkeres ut til corner.
    9'
    Lørenskog får tildelt et hjørnespark
    Alba får hodet på den, men skaller den ned i foten til Kitolano som klarerer.
    9'
    Daush prøver å tråkle seg vei inn i Ull/Kisas 16-meter. Går i bakken, og Lørenskog vinner et frispark i god posisjon litt utenfor 16-meteren.
    10'
    Frisparket slås via muren og ut til et hjørnespark.
    11'
    Slås mot første stolpe. Etter noe klabb og babb får Kitolano beinet den ut. Havner etter hvert tilbake inn i feltet. Denne gangen går en Lørenskog-spiller i bakken. Vertene vil ha straffe, men dommer er ikke enig og vinker spillet videre.
    11'
    Ull/Kisa ruller opp et angrep som etter hvert havner i beina til Kitolano rundt Lørenskogs 16-meter. Midtbanespilleren prøver til slutt å finne Nesset foran mål, men Drevland henger godt med og kaster seg over ballen.
    14'
    Ull/Kisa slår langt opp mot Nesset, men ballen spretter helt inn til Drevland.
    15'
    Langås prøver seg med et nytt innlegg fra høyre, men også denne gangen blir det for svakt og det ender med utspill fra Lørenskogs sisteskanse.
    16'
    Garnås går hardt inn i duellen med Alba ved midten av banen, og hjemmelaget får et fortjent frispark.
    17'
    Frisparket slås inn i feltet. Kommer en stuss fra Eriksen, men den spretter ufarlig over dødlinja.
    18'
    Kitolano med ballen på vei fremover igjen, men venter også denne gangen for lenge og pasningen blir snappet opp av en Lørenskog-forsvarer.
    19'
    Ny duell ved midten av banen som resulterer i et Lørenskog-frispark.
    20'
    Kitolano dytter ballen ut til Kristiansen på venstrekanten som har all verdens med tid og rom til å slå inn. Singh gjør imidlertid et fantomløp bakover og får såvidt sparket ballen ut til hjørnespark før innlegget kommer.
    23'
    Mål for Ull/Kisa!
    Lørenskog 0 - 1 Ull/Kisa
    Mål: Sverre Økland
    Målgivende: Ole Andreas Nesset
    Scorer på kampens første sjanse, Økland! Etter mye om og men får Kitolano kranglet til seg ballen og gitt den videre til Nesset foran mål. Spissen har mann i rygg umiddelbart, men får dratt seg fri og dyttet den til Økland. Sistnevnte er upresset og klemmer kula inn i nettmaskene bak Drevland.
    24'
    Ull/Kisa roer på ingen måte ned spillet etter scoringen. Kristiansen får lagt inn fra venstre. Daler etter hvert ned hos Søreide ved bakerste stolpe, som ikke makter å komme seg foran Andresen. I stedet blir det en klarering fra Lørenskog-forsvareren.
    28'
    Ull/Kisa ruller opp langs venstresiden igjen. Kongsro er på et sugende løp ned mot dødlinja, men innser plutselig at han er i offside. Prøver å stoppe opp og rygge tilbake på rett side, men pasningen slås mot venstrebacken før han har rukket frem og han blir vinket av for offside.
    30'
    Stor mulighet for Ull/Kisa! Nesset er plutselig gjennom inn mot målet til Lørenskog. Drevland gjør seg stor, og får slått skuddet til spissen ut til corner.
    31'
    Ull/Kisa får tildelt et hjørnespark
    Ny kjempesjanse for gjestene! Abshir header til midt i feltet, men Farstad står på streken og stanger ballen ut igjen.
    31'
    Etter en god start av Lørenskog ser lufta ut til å ha gått litt ut av hjemmelaget. Det meste av spillet handler om Ull/Kisa for øyeblikket.
    33'
    Nytt skudd signert Nesset, men dette går i Lørenskog-blokka.
    33'
    Singh setter fart nedover venstresiden. Beveger seg litt innover mot 16-meteren og prøvet et skudd fra kanten av feltet, men det går ufarlig rett på Hagerup.
    34'
    Kjempemulighet for Lørenskog! En grov feil i Ull/Kisa-forsvaret sørger for at Alba plutselig er alene med gjestenes sisteskanse. Ting tar imidlertid litt for lang tid, og Abshir rekker å komme inn og forstyrre nok til at Hagerup får kastet seg over ballen.
    35'
    Lørenskog 0 - 2 Ull/Kisa
    Mål: Ole Andreas Nesset
    Målgivende: Henrik Kristiansen
    Glimrende angrepsfotball av gjestene! Langås starter det hele når han vinner ballen ved midten av banen og setter fart fremover. Har muligheter i både Kitolano og Kristiansen, og velger sistnevnte. Kantspilleren slår så et strøkent innlegg inn mot midten av feltet, hvor Nesset kommer stormende til og stanger inn 2-0-målet.
    36'
    Nesten igjen for bortelaget! Lørenskog lar Kitolano gjøre som han vil, og midtbanespilleren velger etter hvert å lempe ballen inn mot Nesset. Igjen svikter det i markeringene for hjemmelaget når spissen får heade upresset, men en dårlig touch fra målscoreren gjør at den går på feil side av første stolpe.
    39'
    Torp prøver å utfordre ned mot dødlinja, men taper løpsduellen med Andresen som viser styrke når han krangler til seg ballen og klarerer.
    40'
    Ny god sjanse for Ull/Kisa når de elegant triller ball rundt vertenes 16-meter. Til slutt havner den hos Kitolano, som klemmer til, men Drevland slår den over tverrliggeren.
    41'
    Klareres ut.
    41'
    Lørenskog lemper ballen inn mot Ull/Kisas 16-meter, men Hagerup er på den og plukker enkelt.
    43'
    Kristiansen slår inn fra venstre. Nesset får ikke hodet på den, men bak ham skjer det nesten farligheter når Drevland er på bærtur. Dessverre for bortelaget klarer ikke Søreide å benytte seg av sjansen, og vertene får klarert.
    44'
    Torp hamrer til fra distanse. Det går rett på Drevland, som ikke klarer å holde skuddet. Lørenskog-keeperen er imidlertid raskt fremme og får kontroll på den løse ballen.
    45'
    Nytt mønsterangrep fra Ull/Kisa, men Søreides avslutning står ikke i stil med resten av spillet og det ender med femmeter fra Drevland.
    45'+1
    Lørenskog 0 - 3 Ull/Kisa
    Mål: Eric Kitolano
    Der sitter den igjen for bortelaget! Kitolano trer gjennom til Nesset, som plutselig er helt alene med Drevland. Makter ikke å vippe kula over Lørenskog-keeperen, som får en fot på den. Ballen spretter imidlertid tilbake til spissen, som uselvisk gir den videre til mannen som startet det hele, Kitolano. Midtbanespilleren prikker enkelt inn gjestenes tredje for dagen.
    45'+1
    45'+3
    Kitolanos nettkjenning ble det siste som skjer i den første omgangen her i Lørenskog, Ull/Kisa leder fortjent 3-0. Det startet imidlertid lovende for hjemmelaget som definitivt hang godt med mot Jessheim-laget. Etter hvert begynte det imidlertid å handle mer og mer om bortelaget, som sikret seg hele tre scoringer før pausesignalet kom. Klarer Lørenskog å svare i den andre omgangen?
    Sondre Emilsen kommer inn til den andre omgangen, og får med det sin debut for Ull/Kisas førstelag. Også Herman Henriksen skal komme inn for bortelaget.
    45'
    Ull/Kisa sparker igang den andre omgangen!
    46'
    Spillerbytte - Ull/Kisa
    Inn: Sondre Emilsen
    Ut: Vegard Kongsro
    46'
    Inn: Herman Henriksen
    Ut: Ciise Aden Abshir
    46'
    Emilsen markerer seg umiddelbart med et godt løp nedover venstresiden, men innlegget blir for upresist og det ender med en femmeter fra Drevland.
    47'
    Alba mottar ballen ved 16-meteren til Ull/Kisa, men mister ballen i duell med Henriksen.
    48'
    Lørenskog får frispark i god posisjon litt utenfor kanten av gjestenes 16-meter. Ghaedamini svinger inn, og det kommer en heading midt i feltet. Hagerup henger imidlertid med og får slått ballen ut til corner.
    49'
    Kommer en slags brassevariant fra Forsberg, men midtbanespilleren får en dårlig touch og ballen går feil vei.
    49'
    Daush blir for voldsom i en duell midt på Ull/Kisas halvdel, og får frispark dømt mot seg.
    50'
    Gult kort til Lørenskog
    50'
    Torp med en ny suser fra distanse, men Drevland får kastet seg ned og reddet skuddet.
    51'
    Kjempesjanse for Ull/Kisa! Økland legger inn fra høyre. Midt i feltet prøver Kristiansen seg på hel volley, men Drevland drar frem en mesterredning når han slår ballen over tverrliggeren.
    53'
    Klareres ut til en ny corner.
    53'
    Heades ut ved første stolpe.
    53'
    En lang ball fra Lørenskog stusses videre inn i feltet. Eriksen er på den, men slurver med nedtaket og gjestene får kontroll på ballen.
    55'
    Spillerbytte - Lørenskog
    Inn: Lars Følstad
    Ut: René Eriksen
    56'
    Andresen legger inn fra høyre, men gjestenes forsvar får klarert.
    57'
    Kitolano setter fart fremover. Har mulighet til å skyte selv, men dytter den i stedet videre til Søreide. Blir så litt vel mange småpasninger, og til slutt mister gjestene ballen.
    58'
    Lørenskog-innbytter Følstad prøver å krangle seg vei inn i gjestenes 16-meter, men går seg til slutt fast.
    60'
    Lørenskog prøver å sette fart, men det stopper opp når Forsberg slår ballen i ryggen på egen medspiller Følstad.
    61'
    Inn: Noah Skattun
    Ut: Tobias Skjelle Paulsen
    61'
    En lang Lørenskog-ball får sprette mellom Garnås og Langås, og Singh sniker seg mellom og tar den med seg videre.
    62'
    Inn: Nikolas Walstad
    Ut: Eric Kitolano
    62'
    Hjemmelaget lemper ballen inn i 16-meteren til Ull/Kisa. Kommer en stuss, og Alba får hodet på den i nærheten av kassa men den går ufarlig rett på keeper.
    64'
    Etter den forrykende avslutningen Ull/Kisa hadde på den første omgangen har de ikke bare tatt foten av gasspedalen etter hvilen, de har også giret ned. Lørenskog har blitt mer og mer involvert nå.
    65'
    Singh felles ute på venstrekanten og får frispark i god innleggsposisjon.
    66'
    Sist Lørenskog hadde frispark i lignende posisjon endte det med det farlige hodestøtet som Hagerup virkelig måtte gi sitt ytterste for å redde. Denne gangen velger imidlertid Forsberg å skyte, men sender frisparket himmelhøyt over målet til gjestenes sisteskanse.
    67'
    Kristiansen rives i bakken noen meter utenfor Lørenskogs 16-meter, og blir tildelt frispark. Ull/Kisas keeper Stefan Hagerup går opp for å ta det. Målvakten skyter det via muren og like over mål.
    70'
    70'
    Inn: Zirak Ahmed
    Ut: Aleksander Askilsrud
    71'
    Henriksen løper Daush overende, og får frispark dømt mot seg.
    72'
    Ull/Kisa får frispark nede på høyrekanten.
    73'
    Frisparket har god retning, men Andresen får headet det unna i duell med Henriksen.
    74'
    Vertene klarerer.
    74'
    Emilsen slår en ny ball inn fra høyre, men denne blir klarert ut til innkast.
    74'
    Det meldes om 274 tilskuere på Rolvsrud stadion i dag.
    75'
    Får det gule når han legger Nesset i bakken.
    76'
    Kristiansen lemper ballen inn foran mål. Drevland misser med nedtaket, men får kontroll på egen retur.
    76'
    Singh legger inn fra venstre, men Hagerup fanger ballen ved første stolpe.
    77'
    Mål for Lørenskog!
    Lørenskog 1 - 3 Ull/Kisa
    Mål: Michael Singh
    Målgivende: Lars Følstad
    Praktmål av Lørenskog! Skåttun dytter ballen til Følstad på høyresiden, som legger den videre inn foran mål. Der står Singh plassert, og kantspilleren klemmer kula opp i lengste hjørne.
    78'
    Lørenskog har blod på tann nå. Singh er igjen på farten når han legger hardt og lavt inn fra venstre, men Alba henger ikke med på notene foran kassa.
    79'
    Ny gigantsjanse for Lørenskog! Singh er igjen på farten, og denne gangen har innlegget riktig adresse. Alba får avsluttet foran mål, men Hagerup varter opp med en kjemperedning.
    80'
    Høyt spark fra Kristiansen ved midten av banen resulterer i et Lørenskog-frispark.
    81'
    Singh fortsetter å være et problem for bortelaget. Kjører på nedover venstresiden, og slår tunnel på Garnås på vei inn mot 16-meteren. Får dessverre ballen hakket for langt foran seg selv, og gjestene får kontroll på kula.
    82'
    Farstad og Henriksen løper inn i hverandre ved midten av banen, og begge går i bakken. Sistnevnte blir liggende, og trenger behandling inne på banen.
    84'
    Henriksen må støttes på vei av banen. Ser ikke ut til å ha det godt nå, Ull/Kisa-spilleren.
    85'
    Bortelaget ser dermed ut til å måtte avslutte kampen med ti spillere. Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen ser ut til å legge om til en slags 4-4-1 i sluttminuttene.
    85'
    Singh på farten igjen. Går via en Ull/Kisa-spiller og ut til corner.
    87'
    Langås går rett i bakken etter å ha fått innlegget i hodet.
    87'
    Mens Langås ligger nede og får behandling har faktisk Henriksen kommet seg tilbake på banen igjen.
    89'
    Det ser ut til at Langås trenger mer kompetent medisinsk behandling enn hva klubbens fysioterapeut kan tilby, og det ropes etter personer som kan dette over speakersystemet på stadion. Ser ikke bra ut dette.
    90'+1
    Henriksen står oppe med motstandernes keeper, minst 40 meter i offside. Er nok fortsatt for skadet til å delta i spillet.
    90'+2
    Langås har nå kommet seg på beina igjen, og går av egen maskin langs sidelinjen.
    90'+2
    Alt kaoset som har oppstått på tampen her har resultert i minst seks minutters tilleggstid.
    90'+3
    Trond Fredriksen har over en lengre periode ropt voldsomt etter kampens hoveddommer. Nå har Bodding fått nok, og går bort og gir Ull/Kisa-treneren tilsnakk. Unngår imidlertid å bli utvist her på slutten.
    90'+4
    God sjanse for Lørenskog! Innbytter Følstad setter fart inn fra høyrekanten. Prøver til slutt et skudd, men en Ull/Kisa-spiller får en fot på den.
    90'+5
    Gult kort til Ull/Kisa
    Walstad går først enkelt i bakken, og får beskjed om å komme seg opp igjen og spille videre. Svarer med å klippe ned en Lørenskog-spiller, og er heldig som bare får det gule.
    90'+6
    Nesten igjen for Lørenskog når en ball triller inn i feltet, men ingen får avsluttet foran mål.
    90'+6
    Singh dundrer til fra distanse, men går i egen spiller.
    90'+7
    Nære på For Ull/Kisa, men Drevland redder skuddet fra Nesset.
    90'+7
    Henriksen står fortsatt plassert med hoftefeste på kanten av Lørenskogs 16-meter. Spørs dog om det slås mot ham. Blir i stedet en kort variant, som Ull/Kisa drøyer til dommeren blåser av kampen.
    90'+7
    90'+8
    Etter en kaotisk avslutning på kampen vinner Ull/Kisa 3-1 mot Lørenskog på Rolvsrud stadion. Bortelaget ledet fullt fortjent med tre mål etter den første omgangen, men inviterte Lørenskog mer og mer inn i kampen etter hvilen. Det var imidlertid ikke før nærmere slutten av kampen at vertene virkelig skrudde på turboen, og med Singh i spissen kom det først en scoring etterfulgt av en serie sjanser mot Hagerups mål. To skader i Ull/Kisa-laget rett etter hverandre satt imidlertid en effektiv demper på hjemmelagets trykk, selv om det også ble skapt et par farligheter etter dette. Hjemmelaget kan nok alt i alt se seg fornøyde med kampen, men det ble allikevel en meget pussig avslutning på det hele for Trond Fredriksen og co. Først ble Herman Henriksen skadet idet han løper inn i Farstad på motstanderlaget. Må opprinnelig ut med det som ser ut som en vond skade i foten, men når Langås attpåtil får seg en skikkelig smell i bakhodet ved et innlegg fra Singh beordres han ut på banen igjen, selv om det bare er for å stå og holde Lørenskog-keeper Drevland med selskap helt oppe i hans 16-meter. Samtidig står Fredriksen å kjefter og smeller langs sidelinjen, som nesten resulterer i utvisning for Ull/Kisa-treneren. Kaos er bare fornavnet på sluttminuttene i dette oppgjøret, men til syvende og sist er det bortelaget fra Jessheim som kan juble for avansement til neste runde av cupen.
    Med det ønsker jeg å takke for følget. Dere får ha en flott kveld alle sammen!