VAR sjekker om det er straffe til Colorado Rapids
    Dommeren dømmer straffe til Colorado Rapids
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Colorado Rapids...
    12'
    Colorado Rapids scorer på straffe!
    LA Galaxy 0 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Jonathan Lewis
    Jonathan Lewis scorer og Colorado Rapids leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    13'
    Colorado Rapids får tildelt et frispark
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    21'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    24'
    LA Galaxy blir avblåst for offside
    Derrick Williams
    En av LA Galaxys spillere blir avblåst for offside.
    24'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside på Dignity Health Sports Park.
    25'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    25'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    26'
    LA Galaxy får tildelt et hjørnespark
    Victor Vazquez
    Victor Vazquez (LA Galaxy) løfter inn en corner fra venstre på Dignity Health Sports Park.
    27'
    Skudd utenfor mål, LA Galaxy
    Coulibaly Sega
    Sega Coulibaly (LA Galaxy) header mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Collen Warner
    Collen Warner (Colorado Rapids) får et gult kort av dommer Silviu Petrescu.
    29'
    Lalas Abubakar ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Lalas Abubakar er på beina igjen og fortsetter kampen.
    32'
    Skudd på mål, LA Galaxy
    LA Galaxy fosser forover og Derrick Williams fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Silviu Petrescu tildeler LA Galaxy en corner. Victor Vazquez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 1 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Rayan Raveloson
    Mål! Rayan Raveloson utligner for LA Galaxy. Stillingen er dermed 1-1 i Carson.
    34'
    Samuel Grandsir
    Samuel Grandsir (LA Galaxy) avanserer forover på Dignity Health Sports Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Dejan Joveljic
    Sjanse! LA Galaxy avanserer forover, men Dejan Joveljic avslutter utenfor.
    35'
    I Carson slår Victor Vazquez en corner fra høyre.
    36'
    Danny Wilson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Colorado Rapids slipper å klare seg uten Danny Wilson som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Nick DePuy
    Ut: Coulibaly Sega
    Greg Vanney (LA Galaxy) gjør sitt første bytte for dagen. Nick DePuy erstatter Sega Coulibaly.
    41'
    Daniel Wilson
    Colorado Rapids fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    41'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Victor Vazquez (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Dignity Health Sports Park.
    45'+2
    LA Galaxy avanserer forover i Carson. Samuel Grandsir avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+5
    Mark-Anthony Kaye
    Colorado Rapids angriper i Carson, men blir avblåst for offside.
    47'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til LA Galaxy like utenfor Colorado Rapids-området.
    48'
    Dommeren gir Danny Wilson (Colorado Rapids) et gult kort.
    48'
    LA Galaxy angriper i Carson. Victor Vazquez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    Sebastian Lletget
    Silviu Petrescu tildeler LA Galaxy en corner. Sebastian Lletget sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    I Carson får Derrick Williams (LA Galaxy) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    50'
    50'
    Nick DePuy
    Nick DePuy (LA Galaxy) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Målsjanse til LA Galaxy! Victor Vazquez treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    LA Galaxy angriper i Carson. Dejan Joveljic fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    53'
    54'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til LA Galaxy.
    56'
    Skudd utenfor mål, Colorado Rapids
    Cole Bassett
    Cole Bassett skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Colorado Rapids.
    58'
    58'
    Jonathan Lewis (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Dignity Health Sports Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    60'
    LA Galaxy angriper på Dignity Health Sports Park og Samuel Grandsir skyter i stolpen!
    62'
    Gult kort til LA Galaxy
    Samuel Grandsir (LA Galaxy) mottar sitt første gule kort for dagen på Dignity Health Sports Park.
    62'
    62'
    63'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Diego Rubio
    Ut: Collen Warner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Diego Rubio, mens Collen Warner tar plass på benken.
    65'
    Inn: Michael Barrios
    Ut: Jonathan Lewis
    Bytte for Colorado Rapids. Michael Barrios kommer inn for Jonathan Lewis på Dignity Health Sports Park.
    65'
    66'
    Frispark Colorado Rapids.
    66'
    I Carson har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Kan LA Galaxy utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Jack Price
    Jack Price (Colorado Rapids) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Rayan Raveloson
    Rayan Raveloson (LA Galaxy) header utenfor.
    71'
    Inn: Andre Shinyashiki
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Robin Fraser gjør dagens tredje bytte i Carson, når han tar ut Mark-Anthony Kaye og setter inn Andre Shinyashiki.
    71'
    Colorado Rapids får tildelt et hjørnespark
    Cole Bassett (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Dignity Health Sports Park.
    73'
    Mål for Colorado Rapids!
    LA Galaxy 1 - 2 Colorado Rapids
    Mål: Andre Shinyashiki
    Mål! Andre Shinyashiki header ballen i mål og gir Colorado Rapids ledelsen 1-2 på Dignity Health Sports Park.
    73'
    76'
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Dignity Health Sports Park, men klarer ikke å score.
    76'
    Jack Price
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Dignity Health Sports Park.
    76'
    78'
    Skudd på mål, Colorado Rapids
    Michael Barrios
    Sjanse til Colorado Rapids! Michael Barrios er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Andre Shinyashiki
    En av Colorado Rapidss spillere går i offside.
    80'
    Inn: Efrain Alvarez
    Ut: Jonathan Dos Santos
    LA Galaxy gjør sitt andre bytte. Jonathan Dos Santos erstattes av Efrain Alvarez.
    81'
    Inn: Ethan Zubak
    Ut: Samuel Grandsir
    LA Galaxy bytter ut Samuel Grandsir med Ethan Zubak.
    81'
    82'
    83'
    Inn: Steven Beitashour
    Ut: Braian Galvan
    Braian Galvan (Colorado Rapids) erstattes av Steven Beitashour.
    84'
    84'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Colorado Rapids.
    85'
    88'
    Jack Price
    I Carson slår Jack Price en corner fra venstre.
    90'
    Diego Rubio
    Målsjanse på Dignity Health Sports Park! Diego Rubio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.