Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    LA Galaxy får tildelt et hjørnespark
    Douglas Costa
    I Carson slår Douglas Costa en corner fra høyre.
    6'
    Jair Antonio Marrufo tildeler LA Galaxy en corner. Douglas Costa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    6'
    Skudd på mål, LA Galaxy
    7'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Dejan Joveljic
    Målgivende: Daniel Aguirre
    Mål! Dejan Joveljic gir LA Galaxy en 1-0 ledelse. Daniel Aguirre var nest sist på ballen.
    7'
    LA Galaxy får tildelt et frispark
    Jair Antonio Marrufo signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    11'
    Real Salt Lake blir avblåst for offside
    En av Real Salt Lakes spillere blir avblåst for offside på Dignity Health Sports Park.
    12'
    Real Salt Lake fosser fremover, men Jair Antonio Marrufo blåser for offside på Dignity Health Sports Park.
    14'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    16'
    Andrew Brody
    På Dignity Health Sports Park skyter Andrew Brody (Real Salt Lake) rett i tverrliggeren!
    18'
    Offside! Andrew Brody (Real Salt Lake) er alene igjennom, men dommer Jair Antonio Marrufo ser at linjemannen er oppe med flagget.
    19'
    22'
    Skudd utenfor mål, LA Galaxy
    Mauricio Cuevas
    Mauricio Cuevas (LA Galaxy) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Nelson Palacio
    Real Salt Lake angriper, men avslutningen til Nelson Palacio går utenfor.
    27'
    Maikel Chang
    I Carson slår Maikel Chang en corner fra høyre.
    29'
    Damir Kreilach
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) kommer seg fri på Dignity Health Sports Park, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Real Salt Lake får tildelt et frispark
    Jair Antonio Marrufo signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    31'
    LA Galaxy 2 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Douglas Costa
    Målgivende: Dejan Joveljic
    Mål! Douglas Costa gir LA Galaxy en komfortabel 2-0 ledelse. Dejan Joveljic sto for den målgivende pasningen.
    34'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    39'
    Billy Sharp
    Billy Sharp (LA Galaxy) avanserer forover på Dignity Health Sports Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    Diego Luna
    Diego Luna (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Dignity Health Sports Park.
    43'
    Mål for Real Salt Lake!
    LA Galaxy 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Anderson Julio
    Målgivende: Nelson Palacio
    Mål! Anderson Julio holder Real Salt Lakeet inne i kampen med en redusering til 2-1. Det er en fin assist fra Nelson Palacio.
    45'+1
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Bode Davis
    Ut: Brayan Vera
    Real Salt Lake bytter ut Brayan Vera med Bode Davis. Dette er det første byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    46'
    I Carson har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    46'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til LA Galaxy.
    47'
    Billy Sharp
    LA Galaxy angriper i Carson. Billy Sharp avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    LA Galaxy blir avblåst for offside
    Dejan Joveljic
    LA Galaxy angriper, men Jair Antonio Marrufo blåser for offside.
    51'
    Frispark LA Galaxy.
    52'
    Sjanse i Carson! Dejan Joveljic (LA Galaxy) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    54'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Emeka Eneli
    Dommer Jair Antonio Marrufo gir Emeka Eneli (Real Salt Lake) et gult kort.
    54'
    Maikel Chang (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    57'
    Jair Antonio Marrufo tildeler LA Galaxy en corner. Douglas Costa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Inn: Andres Gomez
    Ut: Damir Kreilach
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) erstattes av Andres Gomez.
    59'
    Dommer Jair Antonio Marrufo venter med å sette i gang spillet fordi Daniel Aguirre ligger nede.
    60'
    LA Galaxy slipper å klare seg uten Daniel Aguirre som kommer tilbake på banen i Carson.
    62'
    Tyler Boyd
    I Carson slår Tyler Boyd en corner fra venstre.
    63'
    64'
    64'
    65'
    66'
    Gult kort til LA Galaxy
    Tony Alfaro
    Dommer Jair Antonio Marrufo viser Tony Alfaro (LA Galaxy) det gule kortet.
    66'
    Jair Antonio Marrufo signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    67'
    70'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Jonathan Perez
    Ut: Tyler Boyd
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Jonathan Perez, mens Tyler Boyd tar plass på benken.
    72'
    Inn: Raheem Edwards
    Ut: Julian Aude
    Greg Vanney (LA Galaxy) gjør sitt andre bytte for dagen. Raheem Edwards erstatter Bernardi Julian Ezequiel Aude.
    72'
    Frispark Real Salt Lake.
    75'
    Daniel Aguirre
    Daniel Aguirre (LA Galaxy) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Inn: Jasper Loffelsend
    Ut: Andrew Brody
    Real Salt Lake bytter ut Andrew Brody med Jasper Loffelsend.
    75'
    LA Galaxy 2 - 2 Real Salt Lake
    Mål: Diego Luna
    Mål! Real Salt Lake utligner på Dignity Health Sports Park. Målscorer: Diego Luna.
    76'
    Inn: Zavier Gozo
    Ut: Maikel Chang
    Real Salt Lake gjør sitt fjerde bytte. Maikel Chang erstattes av Zavier Gozo.
    84'
    Inn: Havelange Beni De Dieu Kei Wonflonhi Jean-Desire
    Ut: Anderson Julio
    Real Salt Lake bytter ut Anderson Julio med Havelange Beni De Dieu Kei Wonflonhi Jean-Desire.
    84'
    Inn: Diego Fagundez
    Ut: Billy Sharp
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Diego Fagundez, mens Billy Sharp tar plass på benken.
    84'
    Havelange Beni De Dieu Kei Wonflonhi Jean-Desire
    Real Salt Lake angriper, men blir avblåst for offside.
    85'
    Douglas Costa (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    87'
    89'
    Emeka Eneli
    Sjanse til Real Salt Lake! Emeka Eneli er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Andres Gomez
    Målsjanse til Real Salt Lake! Andres Gomez treffer mål, men keeper redder.
    90'+3
    90'+3
    Raheem Edwards
    LA Galaxy angriper i Carson. Raheem Edwards fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    90'+5
    Edwin Cerrillo
    Målsjanse på Dignity Health Sports Park! Edwin Cerrillo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.