Seattle Sounders fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    1'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Cristian Roldan
    Seattle Sounders angriper og Cristian Roldan får avsluttet. Headingen treffer ikke LA Galaxy-målet.
    3'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    3'
    Frispark Seattle Sounders.
    4'
    Kelvin Leerdam
    Seattle Sounders angriper i Carson. Kelvin Leerdam fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside på Dignity Health Sports Park.
    7'
    Nicolas Lodeiro
    Sjanse til Seattle Sounders! Nicolas Lodeiro er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Mål for Seattle Sounders!
    LA Galaxy 0 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Cristian Roldan
    Målgivende: Jordan Morris
    Seattle Sounders leder 0-1 etter en scoring av Cristian Roldan. Jordan Morris var nest sist på ballen.
    12'
    Julian Araujo
    Julian Araujo (LA Galaxy) kommer seg fri på Dignity Health Sports Park, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Jair Marrufo tildeler LA Galaxy en corner. Sebastian Lletget sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    27'
    Nouhou Tolo
    Seattle Sounders angriper. Nouhou Tolo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Dignity Health Sports Park.
    28'
    I Carson slår Nicolas Lodeiro en corner fra venstre.
    29'
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    31'
    LA Galaxy fosser fremover, men Jair Marrufo blåser for offside på Dignity Health Sports Park.
    33'+1
    Jair Marrufo tildeler LA Galaxy en corner. Sebastian Lletget sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    LA Galaxy 0 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Nicolas Lodeiro
    Jordan Morris setter ballen i mål og øker Seattle Sounderss ledelse til 0-2 i Carson. Nicolas Lodeiro sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Gult kort til LA Galaxy
    Julian Araujo (LA Galaxy) får et gult kort av dommer Jair Marrufo.
    40'
    Chicharito
    Målsjanse til LA Galaxy! Chicharito treffer mål, men keeper redder.
    41'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Chicharito
    LA Galaxy angriper i Carson. Chicharito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    41'
    LA Galaxy angriper, men blir avblåst for offside.
    41'+1
    Sebastian Lletget
    Målsjanse på Dignity Health Sports Park! Sebastian Lletget fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    51'
    Gustav Svensson (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    51'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Efrain Alvarez
    Ut: Julian Araujo
    Guillermo Schelotto (LA Galaxy) gjør sitt første bytte for dagen. Efrain Alvarez erstatter Julian Araujo.
    53'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    54'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Jordan Morris
    Jordan Morris (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    60'
    LA Galaxy 0 - 3 Seattle Sounders
    Målgivende: Joao Paulo
    Mål! Seattle Sounders øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Cristian Roldan på Dignity Health Sports Park. Flott spill fra Joao Paulo før målet.
    61'
    Will Bruin
    Will Bruin (Seattle Sounders) avanserer forover på Dignity Health Sports Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    67'
    Efrain Alvarez (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Dignity Health Sports Park.
    69'
    Rolf Feltscher
    Sjanse! LA Galaxy avanserer forover, men Rolf Feltscher avslutter utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Bradley Shaun Smith
    Ut: Will Bruin
    Seattle Sounders bytter ut Will Bruin med Bradley Shaun Smith. Dette er det første byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Alex Roldan
    Ut: Kelvin Leerdam
    Bytte for Seattle Sounders. Alex Roldan kommer inn for Kelvin Leerdam på Dignity Health Sports Park.
    69'
    Bradley Shaun Smith
    Sjanse i Carson! Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    71'
    74'
    75'
    Efrain Alvarez (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    75'
    Gustav Svensson
    Seattle Sounders fosser forover og Gustav Svensson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Inn: Perry Kitchen
    Ut: Joe Corona
    Guillermo Schelotto gjør dagens tredje bytte i Carson, når han tar ut Joe Corona og setter inn Perry Kitchen.
    78'
    Inn: Diedie Traore
    Ut: Emiliano Insua
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Diedie Traore, mens Emiliano Insua tar plass på benken.
    78'
    Inn: Shane O'Neill
    Ut: Yeimar Gomez Andrade
    Brian Schmetzer gjør dagens femte bytte i Carson, når han tar ut Yeimar Gomez Andrade og setter inn Shane O'Neill.
    79'
    Inn: Jordy Delem
    Ut: Gustav Svensson
    Seattle Sounders bytter ut Gustav Svensson med Jordy Delem.
    79'
    Spillet på Dignity Health Sports Park er stoppet midlertidig fordi Nouhou Tolo ligger nede.
    80'
    I Carson slår Cristian Pavon en corner fra venstre.
    81'
    Inn: Miguel Ibarra
    Ut: Nouhou Tolo
    Seattle Sounders bytter ut Nouhou Tolo som ikke ser ut til å kunne fortsette. Brian Schmetzer blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Miguel Ibarra.
    82'
    Jair Marrufo tildeler LA Galaxy en corner. Cristian Pavon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    I Carson har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    En av LA Galaxys spillere går i offside.
    84'
    Cristian Pavon (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Dignity Health Sports Park.
    85'
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 1 - 3 Seattle Sounders
    Mål: Sebastian Lletget
    Målgivende: Rolf Feltscher
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) reduserer til 1-3 etter en heading. Det er en fin assist fra Rolf Feltscher.