Dagens kamp på Dignity Health Sports Park i Carson er i gang.
    Cristian Pavon (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Dignity Health Sports Park.
    4'
    Daniel Steres
    Daniel Steres (LA Galaxy) header mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    Silviu Petrescu tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Alex Roldan
    Seattle Sounders angriper i Carson. Alex Roldan fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    En av LA Galaxys spillere går i offside.
    11'
    I Carson slår Cristian Pavon en corner fra venstre.
    13'
    Cristian Pavon (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Dignity Health Sports Park.
    14'
    I Carson får Daniel Steres (LA Galaxy) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    15'
    Frispark Seattle Sounders.
    16'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    18'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    18'
    Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Dignity Health Sports Park, men klarer ikke å score.
    19'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til LA Galaxy.
    20'
    Gult kort til LA Galaxy
    Sacha Kljestan
    Dommer Silviu Petrescu viser Sacha Kljestan (LA Galaxy) det gule kortet.
    20'
    Frisparket tildelt LA Galaxy er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    24'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Xavier Arreaga
    Dommeren gir Xavier Arreaga (Seattle Sounders) et gult kort.
    24'
    Giancarlo Gonzalez
    Giancarlo Gonzalez (LA Galaxy) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Ethan Zubak
    Ethan Zubak skyter i stolpen! Nære på for LA Galaxy.
    26'
    27'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    27'
    Kan LA Galaxy utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Emiliano Insua
    Målsjanse! Emiliano Insua (LA Galaxy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    35'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Dignity Health Sports Park.
    37'
    Silviu Petrescu tildeler LA Galaxy en corner. Cristian Pavon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    41'
    45'
    Sebastian Lletget
    Målsjanse til LA Galaxy! Sebastian Lletget treffer mål, men keeper redder.
    47'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Joevin Jones
    Sjanse til Seattle Sounders! Joevin Jones er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    I Carson har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Yony Gonzalez
    LA Galaxy avanserer forover i Carson. Yony Gonzalez avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Cristian Roldan
    Ut: Ethan Dobbelaere
    Seattle Sounders gjør sitt første bytte. Ethan Dobbelaere erstattes av Cristian Roldan.
    54'
    Inn: Jordan Morris
    Ut: Joevin Jones
    Joevin Jones (Seattle Sounders) erstattes av Jordan Morris.
    54'
    57'
    Ethan Zubak
    Ethan Zubak (LA Galaxy) kommer til en målsjanse på Dignity Health Sports Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Dignity Health Sports Park.
    61'
    LA Galaxy angriper, men Silviu Petrescu blåser for offside.
    63'
    63'
    64'
    I Carson slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    65'
    Silviu Petrescu tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    66'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    66'
    68'
    Cristian Roldan
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Cristian Roldan avslutter utenfor.
    68'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Chicharito
    Ut: Ethan Zubak
    LA Galaxy bytter ut Ethan Zubak med Chicharito.
    69'
    Inn: Efrain Alvarez
    Ut: Sacha Kljestan
    Guillermo Schelotto (LA Galaxy) gjør sitt andre bytte for dagen. Efrain Alvarez erstatter Sacha Kljestan.
    69'
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) prøver å heade ballen i mål på Dignity Health Sports Park, men mislykkes.
    69'
    69'
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Cristian Roldan går utenfor.
    70'
    Shane O'Neill
    Shane O'Neill (Seattle Sounders) mottar sitt første gule kort for dagen på Dignity Health Sports Park.
    72'
    Frispark LA Galaxy.
    72'
    Inn: Joao Paulo
    Ut: Jordy Delem
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Joao Paulo, mens Jordy Delem tar plass på benken.
    74'
    74'
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Chicharito
    Målgivende: Efrain Alvarez
    Mål! Chicharito gir LA Galaxy ledelsen 1-0 i Carson. Efrain Alvarez sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Inn: Rolf Feltscher
    Ut: Yony Gonzalez
    Yony Gonzalez (LA Galaxy) erstattes av Rolf Feltscher.
    80'
    80'
    Gustav Svensson
    Seattle Sounders angriper og Gustav Svensson får avsluttet. Headingen treffer ikke LA Galaxy-målet.
    81'
    83'
    84'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    84'
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Seattle Sounders.
    86'
    Inn: Jimmy Medranda
    Ut: Nouhou Tolo
    Brian Schmetzer gjør dagens fjerde bytte i Carson, når han tar ut Nouhou Tolo og setter inn Jimmy Medranda.
    86'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Alex Roldan
    Seattle Sounders bytter ut Alex Roldan med Will Bruin. Dette er det femte byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    86'
    Chicharito
    Målsjanse på Dignity Health Sports Park! Chicharito fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    87'
    Joao Paulo
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Joao Paulo avslutter utenfor.
    88'
    Silviu Petrescu tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Chicharito
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Chicharito går utenfor.
    90'+1
    David Bingham
    Dommer Silviu Petrescu gir David Bingham (LA Galaxy) et gult kort.
    90'+3
    Mål for Seattle Sounders!
    LA Galaxy 1 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Jordan Morris
    Mål! Seattle Sounders utligner på Dignity Health Sports Park. Målscorer: Raul Ruidiaz. Flott spill fra Jordan Morris før målet.