Kljestan21' (Str.)
1-0
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Cristian Roldan
    Målsjanse på Dignity Health Sports Park! Cristian Roldan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Daniel Steres ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    6'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Nick DePuy
    Ut: Daniel Steres
    Greg Vanney (LA Galaxy) tar ut Daniel Steres som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Nick DePuy.
    8'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    9'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    10'
    Målsjanse til Seattle Sounders! Cristian Roldan treffer mål, men keeper redder.
    14'
    14'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    17'
    LA Galaxy har fått straffespark i Carson!
    21'
    LA Galaxy scorer på straffe!
    LA Galaxy 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Sacha Kljestan
    LA Galaxy tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Sacha Kljestan.
    21'
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    23'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    24'
    I Carson slår Joao Paulo en corner fra høyre.
    25'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    26'
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) avanserer forover på Dignity Health Sports Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    27'
    Drew Fischer tildeler LA Galaxy en corner. Efrain Alvarez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Frispark Seattle Sounders.
    30'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Sega Coulibaly ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    Sega Coulibaly ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Carson.
    33'
    Seattle Sounderss Raul Ruidiaz blåses av for offside på Dignity Health Sports Park.
    38'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Dignity Health Sports Park.
    41'
    Mål for Seattle Sounders!
    LA Galaxy 1 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Yeimar Gomez Andrade
    Målgivende: Joao Paulo
    Mål! Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) utligner med en heading på Dignity Health Sports Park. Joao Paulo sto for den målgivende pasningen.
    41'
    I Carson har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Chicharito
    Chicharito skyter i stolpen! Nesten mål for LA Galaxy.
    43'
    44'
    LA Galaxy angriper i Carson, men blir avblåst for offside.
    45'+4
    47'
    LA Galaxy 1 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders leder 1-2 etter en scoring av Raul Ruidiaz.
    49'
    50'
    53'
    Sacha Kljestan
    LA Galaxy angriper i Carson. Sacha Kljestan fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til LA Galaxy.
    55'
    I Carson har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Skade: Seattle Sounders
    60'
    Tilbake fra skade: Seattle Sounders
    61'
    65'
    Dommer Drew Fischer venter med å sette i gang spillet fordi Shane O'Neill ligger nede.
    66'
    68'
    Shane O'Neill er tilbake på banen igjen.
    70'
    71'
    71'
    LA Galaxy angriper, men Drew Fischer blåser for offside.
    76'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Jimmy Medranda
    Ut: Fredy Montero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Jimmy Medranda, mens Fredy Montero tar plass på benken.
    76'
    En av LA Galaxys spillere går i offside.
    79'
    79'
    Inn: Samuel Grandsir
    Ut: Efrain Alvarez
    LA Galaxy bytter ut Efrain Alvarez med Samuel Grandsir. Dette er det andre byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    80'
    En av LA Galaxys spillere blir avblåst for offside.
    81'
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Abdoulaye Cissoko (Seattle Sounders) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    Abdoulaye Cissoko kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Dignity Health Sports Park.
    85'
    Jorge Villafana
    LA Galaxy angriper i Carson. Jorge Villafana avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    86'
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Abdoulaye Cissoko
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Danny Leyva erstatter Abdoulaye Cissoko som sannsynligvis er skadet.
    87'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Alex Roldan
    Seattle Sounders gjør sitt tredje bytte. Alex Roldan erstattes av Will Bruin.
    88'
    Seattle Sounders angriper, men blir avblåst for offside.
    89'
    90'
    Inn: Ethan Zubak
    Ut: Sebastian Lletget
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) erstattes av Ethan Zubak.
    90'
    Inn: Cameron Dunbar
    Ut: Jorge Villafana
    LA Galaxy bytter ut Jorge Villafana med Cameron Dunbar.
    90'+1
    Jimmy Medranda
    Sjanse i Carson! Jimmy Medranda (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.