I Le Havre har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Le Havre får tildelt et hjørnespark
    Christopher Operi
    Marc Bollengier tildeler Le Havre AC en corner. Christopher Operi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Auxerre får tildelt et hjørnespark
    Gaetan Perrin
    I Le Havre slår Gaetan Perrin en corner fra venstre.
    4'
    Le Havre blir avblåst for offside
    Yassine Kechta
    Le Havre AC angriper i Le Havre, men blir avblåst for offside.
    5'
    Skudd utenfor mål, Le Havre
    Rassoul N'Diaye
    Le Havre AC avanserer forover i Le Havre. Rassoul N'Diaye avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Marc Bollengier signaliserer et frispark til Le Havre AC på egen banehalvdel.
    9'
    Marc Bollengier signaliserer et frispark til Le Havre AC like utenfor AJ Auxerre-området.
    11'
    Gult kort til Auxerre
    Paul Joly
    Paul Joly (AJ Auxerre) pådrar seg et gult kort.
    11'
    Skudd på mål, Le Havre
    Arouna Sangante
    Sjanse til Le Havre AC! Arouna Sangante er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    Le Havre, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark Le Havre AC.
    14'
    Ki-Jana Hoever
    Ki-Jana Hoever (AJ Auxerre) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    14'
    Auxerre får tildelt et frispark
    Le Havre AC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AJ Auxerre.
    16'
    Mål for Auxerre!
    Le Havre 0 - 1 Auxerre
    Mål: Gaetan Perrin
    Gaetan Perrin setter ballen i nettet og AJ Auxerre leder nå 0-1.
    17'
    Marc Bollengier signaliserer et frispark til AJ Auxerre.
    19'
    Oussama Targhalline
    Le Havre AC angriper, men avslutningen til Oussama Targhalline går utenfor.
    20'
    Le Havre AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Auxerre scorer selvmål!
    Le Havre 1 - 1 Auxerre
    Mål: Elisha Owusu
    Selvmål! Elisha Owusu kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-1!
    23'
    Frispark til AJ Auxerre på halvdelen til Le Havre AC.
    25'
    Lassine Sinayoko
    Lassine Sinayoko (AJ Auxerre) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Skudd på mål, Auxerre
    Målsjanse på Stade Oceane! Gaetan Perrin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    Auxerre, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Yoann Salmier (Le Havre AC) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Yoann Salmier er på beina igjen og fortsetter kampen.
    32'
    Kan AJ Auxerre utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Frispark til Le Havre AC på halvdelen til AJ Auxerre.
    37'
    Rassoul N'Diaye (Le Havre AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Det blir farlig! Frispark for AJ Auxerre er nær straffområde.
    41'
    Le Havre AC angriper i Le Havre. Rassoul N'Diaye avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    Christopher Operi (Le Havre AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Oceane.
    45'
    Målsjanse til Le Havre AC! Rassoul N'Diaye treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    Frisparket tildelt Le Havre AC er farlig nær AJ Auxerres målområde.
    45'+1
    Andre gule kort til Auxerre
    Utvisning! Ki-Jana Hoever (AJ Auxerre) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    45'+1
    Frispark for AJ Auxerre på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+4
    Frispark i en god posisjon for Le Havre AC!
    45'+4
    Issa Soumare
    Issa Soumare (Le Havre AC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - Auxerre
    Inn: Clement Akpa
    Ut: Theo Bair
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AJ Auxerre. Inn kommer Clement Akpa, mens Theo Bair tar plass på benken.
    46'
    Målet til Le Havre sjekkes av VAR
    50'
    Målet til Le Havre blir annullert
    50'
    Loic Nego
    Le Havre AC angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    Mål for Le Havre!
    Le Havre 2 - 1 Auxerre
    Mål: Rassoul N'Diaye
    Målgivende: Christopher Operi
    Rassoul N'Diaye dundrer ballen i mål og Le Havre AC tar ledelsen 2-1 på Stade Oceane. Christopher Operi var nest sist på ballen.
    52'
    Loic Nego
    Målsjanse! Loic Nego (Le Havre AC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    60'
    Spillerbytte - Le Havre
    Inn: Josue Casimir
    Ut: Rassoul N'Diaye
    Didier Digard gjør dagens første bytte i Le Havre, når han tar ut Rassoul N'Diaye og setter inn Josue Casimir.
    61'
    Inn: Antoine Joujou
    Ut: Issa Soumare
    Le Havre AC bytter ut Issa Soumare med Antoine Joujou. Dette er det andre byttet som Didier Digard gjør i dagens kamp.
    62'
    Le Havre AC angriper. Yassine Kechta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    AJ Auxerre fosser forover og Lassine Sinayoko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    65'
    Skudd utenfor mål, Auxerre
    Hamed Junior Traoré
    Hamed Junior Traoré (AJ Auxerre) kommer til en målsjanse på Stade Oceane, men klarer ikke å score.
    66'
    Inn: Kevin Danois
    Ut: Gaetan Perrin
    Christophe Pelissier (AJ Auxerre) gjør sitt andre bytte for dagen. Kevin Danois erstatter Gaetan Perrin.
    66'
    Inn: Florian Aye
    Ut: Lassine Sinayoko
    Bytte for AJ Auxerre. Florian Aye kommer inn for Lassine Sinayoko på Stade Oceane.
    66'
    Inn: Sinaly Diomande
    Ut: Gabriel Osho
    AJ Auxerre bytter ut Gabriel Osho med Sinaly Diomande. Dette er det fjerde byttet som Christophe Pelissier gjør i dagens kamp.
    67'
    Frispark for Le Havre AC på egen banehalvdel.
    70'
    73'
    En av Le Havre ACs spillere blir avblåst for offside på Stade Oceane.
    74'
    Josue Casimir
    Le Havre AC fosser forover og Josue Casimir fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Josue Casimir (Le Havre AC) kommer til en målsjanse på Stade Oceane, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    78'
    I Le Havre har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Gult kort til Le Havre
    Josue Casimir (Le Havre AC) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Inn: Daler Kuzyaev
    Ut: Yassine Kechta
    Didier Digard gjør dagens tredje bytte i Le Havre, når han tar ut Yassine Kechta og setter inn Daler Kuzyaev.
    82'
    Inn: Eros Maddy
    Ut: Paul Joly
    Bytte for AJ Auxerre. Eros Maddy kommer inn for Paul Joly på Stade Oceane.
    83'
    Le Havre AC angriper, men Marc Bollengier blåser for offside.
    84'
    84'
    Målsjanse! Josue Casimir (Le Havre AC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Hamed Junior Traoré (AJ Auxerre) slår en corner fra venstre side på Stade Oceane.
    87'
    Daler Kuzyaev
    Sjanse til Le Havre AC! Daler Kuzyaev er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Marc Bollengier signaliserer et frispark til AJ Auxerre like utenfor Le Havre AC-området.
    88'
    88'
    Jubal
    Dommer Marc Bollengier viser Jubal (AJ Auxerre) det gule kortet.
    89'
    Kan Le Havre AC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    89'
    Loic Nego
    Sjanse i Le Havre! Loic Nego (Le Havre AC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    90'+1
    AJ Auxerre tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+4
    Straffe til Le Havre
    90'+6
    VAR sjekker om det er straffe til Le Havre
    90'+6
    Dommeren dømmer straffe til Le Havre
    90'+7
    Le Havre scorer på straffe!
    Le Havre 3 - 1 Auxerre
    Mål: Abdoulaye Toure
    Abdoulaye Toure øker Le Havre ACs ledelse til 3-1 etter et velplassert straffespark.