Andrey Nascimento dos Santos (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    Christopher Operi (Le Havre AC) slår en corner fra høyre side på Stade Oceane.
    Gautier Lloris header i tverrliggeren i Le Havre! Stor målsjanse for Le Havre AC.
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    18'
    I Le Havre slår Christopher Operi en corner fra høyre.
    20'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    21'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Le Havre AC på egen banehalvdel.
    22'
    Mål for Le Havre!
    Le Havre 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Yassine Kechta
    Målgivende: Josue Casimir
    Le Havre AC tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Yassine Kechta. Josue Casimir sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Emanuel Emegha
    Emanuel Emegha (Strasbourg Alsace) avanserer forover på Stade Oceane. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    Le Havre, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Hjørnespark til Strasbourg
    29'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til Le Havre AC.
    36'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    41'
    Gult kort til Le Havre
    Yoann Salmier
    Dommer Jerome Brisard viser Yoann Salmier (Le Havre AC) det gule kortet.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jeremy Sebas (Strasbourg Alsace) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Jeremy Sebas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Le Havre.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Le Havre fordi Josue Casimir får behandling for en skade på banen.
    43'
    Josue Casimir kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Oceane.
    44'
    Dilane Bakwa
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) kommer seg fri på Stade Oceane, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    Andre Morgan Rami Ayew ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+4
    Le Havre AC slipper å klare seg uten Andre Morgan Rami Ayew som kommer tilbake på banen i Le Havre.
    45'+4
    46'
    Frispark Le Havre AC.
    47'
    Josue Casimir vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Josue Casimir er tilbake i kampen igjen.
    49'
    50'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Dilane Bakwa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    53'
    Yassine Kechta
    Yassine Kechta (Le Havre AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Oceane.
    54'
    Dilane Bakwa er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Oceane.
    55'
    Skudd utenfor mål, Le Havre
    55'
    56'
    Strasbourg Alsace avanserer forover og Emanuel Emegha kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    58'
    58'
    Det blir farlig! Frispark for Le Havre AC er nær straffområde.
    59'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Kevin Gameiro
    Ut: Jeremy Sebas
    Jeremy Sebas (Strasbourg Alsace) erstattes av Kevin Gameiro.
    62'
    Inn: Moise Sahi Dion
    Ut: Marvin Senaya
    Strasbourg Alsace bytter ut Marvin Senaya med Moise Sahi Dion.
    62'
    Le Havre 2 - 0 Strasbourg
    Mål! Le Havre AC øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Yassine Kechta. Flott spill fra Josue Casimir før målet.
    65'
    Frispark i en god posisjon for Strasbourg Alsace!
    69'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    70'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Le Havre AC.
    71'
    Christopher Operi
    Sjanse til Le Havre AC! Christopher Operi er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Josue Casimir
    Josue Casimir (Le Havre AC) kommer til en målsjanse på Stade Oceane, men klarer ikke å score.
    71'
    Gult kort til Strasbourg
    Ibrahima Sissoko
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Le Havre AC like utenfor Strasbourg Alsace-området.
    75'
    Le Havre AC angriper i Le Havre. Christopher Operi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    Inn: Junior Mwanga
    Ut: Andrey Nascimento dos Santos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Junior Mwanga, mens Andrey Nascimento dos Santos tar plass på benken.
    78'
    Spillerbytte - Le Havre
    Inn: Oualid El Hajjam
    Ut: Yassine Kechta
    Le Havre AC gjør sitt første bytte. Yassine Kechta erstattes av Oualid El Hajjam.
    80'
    Inn: Daler Kuzyaev
    Ut: Oussama Targhalline
    Bytte for Le Havre AC. Daler Kuzyaev kommer inn for Oussama Targhalline på Stade Oceane.
    80'
    Frispark til Le Havre AC på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    83'
    Emmanuel Sabbi
    Le Havre AC avanserer forover i Le Havre. Emmanuel Sabbi avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade Oceane.
    86'
    Mål for Strasbourg!
    Le Havre 2 - 1 Strasbourg
    Mål: Frederic Guilbert
    Målgivende: Dilane Bakwa
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) reduserer til 2-1 etter en heading. Det er en fin assist fra Dilane Bakwa.
    86'
    88'
    Arthur Desmas
    Arthur Desmas (Le Havre AC) får et gult kort av dommer Jerome Brisard.
    88'
    Inn: Aboubacar Ali Abdallah
    Ut: Thomas Delaine
    Strasbourg Alsace bytter ut Thomas Delaine med Aboubacar Ali Abdallah. Dette er det fjerde byttet som Patrick Vieira gjør i dagens kamp.
    90'
    90'
    Yoann Salmier (Le Havre AC) header ballen mot mål, men Strasbourg Alsace klarerer.