Amine Gouiri (Stade Rennes) avlossar ett skott på mål.
    Mål for Rennes!
    Le Puy Foot 43 0 - 1 Rennes
    Mål: Arthur Theate
    Målgivende: Benjamin Bourigeaud
    Mål! Arthur Theate gir Stade Rennes ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Benjamin Bourigeaud.
    9'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark Stade Rennes.
    11'
    16'
    17'
    Le Puy Foot 43 Auvergne tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    17'
    Offside! Martin Terrier (Stade Rennes) er alene igjennom, men dommer Hakim Ben el Salem Hadj ser at linjemannen er oppe med flagget.
    18'
    Tommy Iva
    Tommy Iva (Le Puy Foot 43 Auvergne) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    Benjamin Bourigeaud
    23'
    Skudd på mål, Rennes
    Martin Terrier
    24'
    24'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Le Puy Foot 43 Auvergne på egen banehalvdel.
    25'
    Skudd på mål, Le Puy Foot 43
    26'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Offside for Le Puy Foot 43
    28'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Rennes er nær straffområde.
    30'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Le Puy Foot 43 Auvergne.
    32'
    35'
    Mehdi Beneddine
    Målsjanse! Mehdi Beneddine (Le Puy Foot 43 Auvergne) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    40'
    Frispark for Le Puy Foot 43 Auvergne på egen banehalvdel.
    40'
    Hjørnespark til Le Puy Foot 43
    41'
    41'
    44'
    46'
    47'
    Straffe til Rennes
    48'
    Rennes scorer på straffe!
    Le Puy Foot 43 0 - 2 Rennes
    Mål: Benjamin Bourigeaud
    49'
    Frispark til Le Puy Foot 43 Auvergne på halvdelen til Stade Rennes.
    51'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor Le Puy Foot 43 Auvergne-området.
    53'
    Gult kort til Le Puy Foot 43
    Sadia Diakhabi
    Sadia Diakhabi (Le Puy Foot 43 Auvergne) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    55'
    Skudd utenfor mål, Le Puy Foot 43
    56'
    57'
    58'
    Mål for Le Puy Foot 43!
    Le Puy Foot 43 1 - 2 Rennes
    Mål: Bryan Adinany
    Målgivende: Issiaka Karamoko
    Bryan Adinany scorer og reduserer dermed til 1-2. Issiaka Karamoko var nest sist på ballen.
    61'
    Spillerbytte - Le Puy Foot 43
    Inn: Nicolas Pays
    Ut: Sadia Diakhabi
    Le Puy Foot 43 Auvergne gjør sitt første bytte. Sadia Diakhabi erstattes av Nicolas Pays.
    64'
    Inn: Virgil Piechocki
    Ut: Renald Xhemo
    Le Puy gör ett byte! In kommer Virgil Piechocki som ersätter Renald Xhemo .
    65'
    65'
    66'
    67'
    67'
    Stade Rennes angriper, men Hakim Ben el Salem Hadj blåser for offside.
    69'
    Frispark
    69'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Arnaud Kalimuendo
    Ut: Martin Terrier
    Julien Stephan (Stade Rennes) gör sitt första byte då Arnaud Kalimuendo ersätter Martin Terrier.
    70'
    Inn: Ibrahim Salah
    Ut: Desire Doue
    Stade Rennes bytter ut Desire Doue med Ibrahim Salah.
    70'
    71'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    72'
    Arthur Theate
    73'
    Inn: Bourama Diarra
    Ut: Issiaka Karamoko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Le Puy Foot 43 Auvergne. Inn kommer Bourama Diarra, mens Issiaka Karamoko tar plass på benken.
    73'
    Frispark Le Puy Foot 43 Auvergne.
    74'
    76'
    Inn: Ludovic Blas
    Ut: Amine Gouiri
    Julien Stephan (Stade Rennes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ludovic Blas erstatter Amine Gouiri.
    77'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Le Puy Foot 43 Auvergne en corner. Jules Meyer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Hakim Ben el Salem Hadj tilldelar Le Puy en hörna. Jules Meyer slår denna från höger.
    81'
    Jules Meyer
    81'
    Virgil Piechocki
    Virgil Piechocki (Le Puy Foot 43 Auvergne) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Le Puy Foot 43 1 - 3 Rennes
    Målgivende: Arnaud Kalimuendo
    Arnaud Kalimuendo sto for den målgivende pasningen.
    82'
    84'
    Nicolas Pays
    Sjanse! Le Puy Foot 43 Auvergne avanserer forover, men Nicolas Pays avslutter utenfor.
    85'
    Inn: Maxence Fournel
    Ut: Bryan Adinany
    Le Puy Foot 43 Auvergne bytter ut Bryan Adinany med Maxence Fournel. Dette er det fjerde byttet som Stephane Dief gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Alexandre Jourda
    Ut: Salim Akkal
    Salim Akkal (Le Puy Foot 43 Auvergne) erstattes av Jordan Alexandre.
    86'
    Frispark! Hakim Ben el Salem Hadj hittar en frispark för Stade Rennes på offensiv planhalva.