Daniele Chiffi signaliserer et frispark til US Lecce på egen banehalvdel.
    I Lecce slår Liam Henderson en corner fra høyre.
    Liam Henderson (US Lecce) slår en corner fra venstre side på Via del Mare.
    US Lecce angriper i Lecce. Liam Henderson fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Antonino Gallo (US Lecce) løfter inn en corner fra venstre på Via del Mare.
    11'
    Daniele Chiffi tildeler US Lecce en corner. Liam Henderson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    US Lecce angriper, men Stefano Pettinari vinkes av for offside.
    18'
    Offside! Massimo Coda blir vinket av og US Lecce må dermed bygge opp et nytt angrep.
    21'
    Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    22'
    Massimo Coda
    Massimo Coda (US Lecce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    I Lecce slår Zan Majer en corner fra høyre.
    24'
    Daniele Chiffi tildeler Sportiva Salernitana en corner. Milan Djuric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    29'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Sportiva Salernitana på egen banehalvdel.
    39'
    Sportiva Salernitana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Mål for Lecce!
    Lecce 1 - 0 Salernitana
    Mål: Stefano Pettinari
    Mål! US Lecce tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Stefano Pettinari på Via del Mare.
    44'
    Milan Djuric (Sportiva Salernitana) løfter inn en corner fra høyre på Via del Mare.
    48'
    Frispark til US Lecce på halvdelen til Sportiva Salernitana.
    49'
    Milan Djuric (Sportiva Salernitana) slår en corner fra høyre side på Via del Mare.
    52'
    I Lecce slår Leonardo Capezzi en corner fra høyre.
    54'
    54'
    55'
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Morten Hjulmand
    Ut: Panagiotis Tachtsidis
    Eugenio Corini gjør dagens første bytte i Lecce, når han tar ut Panagiotis Tachtsidis og setter inn Morten Hjulmand.
    59'
    Frispark Sportiva Salernitana.
    61'
    Frispark for Sportiva Salernitana på egen banehalvdel.
    63'
    Rødt kort til Salernitana
    Luka Bogdan
    Utvisning! Sportiva Salernitana må klare seg uten Luka Bogdan resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    64'
    I Lecce har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Daniele Chiffi tildeler US Lecce en corner. Stefano Pettinari sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Spillerbytte - Salernitana
    Inn: Andre Anderson
    Ut: Milan Djuric
    Fabrizio Castori (Sportiva Salernitana) gjør sitt første bytte for dagen. Andre Anderson erstatter Milan Djuric.
    67'
    Inn: Tomasz Kupisz
    Ut: Leonardo Capezzi
    Bytte for Sportiva Salernitana. Tomasz Kupisz kommer inn for Leonardo Capezzi på Via del Mare.
    67'
    Dommer Daniele Chiffi ser at linjemannen løfter flagget, og US Lecces Liam Henderson blåses av for offside.
    69'
    Inn: Pablo Rodriguez
    Ut: Stefano Pettinari
    US Lecce bytter ut Stefano Pettinari med Pablo Rodriguez. Dette er det andre byttet som Eugenio Corini gjør i dagens kamp.
    72'
    Lecce 2 - 0 Salernitana
    Mål: Christian Maggio
    Målgivende: Pablo Rodriguez
    Christian Maggio header ballen i mål og US Lecce går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Lecce. Pablo Rodriguez var nest sist på ballen.
    72'
    75'
    Inn: Julian Kristoffersen
    Ut: Mamadou Coulibaly
    Mamadou Coulibaly (Sportiva Salernitana) erstattes av Julian Kristoffersen.
    75'
    Inn: Andrea Schiavone
    Ut: Gennaro Tutino
    Sportiva Salernitana bytter ut Gennaro Tutino med Andrea Schiavone.
    75'
    80'
    Andrea Schiavone
    Sjanse! Sportiva Salernitana avanserer forover, men Andrea Schiavone avslutter utenfor.
    83'
    Inn: Kastriot Dermaku
    Ut: Biagio Meccariello
    US Lecce bytter ut Biagio Meccariello med Kastriot Dermaku. Dette er det tredje byttet som Eugenio Corini gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Guven Yalcin
    Ut: Massimo Coda
    Eugenio Corini (US Lecce) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Guven Yalcin erstatter Massimo Coda.
    84'
    Inn: Luca Paganini
    Ut: John Bjorkengren
    US Lecce gjør sitt femte bytte. John Bjorkengren erstattes av Luca Paganini.
    84'
    Sportiva Salernitana må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra US Lecce.