Offside! Filip Mladenovic (KS Lechia Gdansk) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    1'
    Lukas Haraslin
    Målsjanse! Lukas Haraslin (KS Lechia Gdansk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Patryk Lipski (KS Lechia Gdansk) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Energa Gdansk.
    7'
    Mål for Lechia Gdansk!
    Lechia Gdansk 1 - 0 Zaglebie Sosnowiec
    Mål: Patryk Lipski
    Mål! KS Lechia Gdansk tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Patryk Lipski på Stadion Energa Gdansk.
    8'
    Filip Mladenovic (KS Lechia Gdansk) slår en corner fra venstre side på Stadion Energa Gdansk.
    12'
    Patryk Lipski
    Sjanse! KS Lechia Gdansk avanserer forover, men Patryk Lipski avslutter utenfor.
    12'
    Kan KS Lechia Gdansk utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    14'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til KS Lechia Gdansk like utenfor Zaglebie Sosnowiec SA-området.
    14'
    KS Lechia Gdansks Flavio Paixao blåses av for offside på Stadion Energa Gdansk.
    16'
    I Gdansk slår Patryk Lipski en corner fra høyre.
    17'
    Michal Nalepa
    Michal Nalepa (KS Lechia Gdansk) header mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Daniel Stefanski tildeler Zaglebie Sosnowiec SA en corner. Szymon Pawlowski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Offside! Szymon Pawlowski (Zaglebie Sosnowiec SA) er alene igjennom, men dommer Daniel Stefanski ser at linjemannen er oppe med flagget.
    22'
    Mål for Zaglebie Sosnowiec!
    Lechia Gdansk 1 - 1 Zaglebie Sosnowiec
    Mål: Vamara Sanogo
    Målgivende: Konrad Wrzesinski
    Vamara Sanogo scorer og utligningen er et faktum på Stadion Energa Gdansk. 1-1. Det er en fin assist fra Konrad Wrzesinski.
    23'
    25'
    Frispark KS Lechia Gdansk.
    26'
    KS Lechia Gdansk angriper i Gdansk. Patryk Lipski fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark til KS Lechia Gdansk på halvdelen til Zaglebie Sosnowiec SA.
    30'
    KS Lechia Gdansk angriper, men Konrad Michalak vinkes av for offside.
    31'
    Lechia Gdansk, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Tomasz Nowak
    Målsjanse på Stadion Energa Gdansk! Tomasz Nowak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    I Gdansk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    I Gdansk slår Filip Mladenovic en corner fra venstre.
    33'
    35'
    Frispark for Zaglebie Sosnowiec SA på egen banehalvdel.
    35'
    Konrad Wrzesinski (Zaglebie Sosnowiec SA) vinkes av for offside i Gdansk.
    36'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til KS Lechia Gdansk.
    37'
    Jaroslaw Kubicki
    KS Lechia Gdansk avanserer forover i Gdansk. Jaroslaw Kubicki avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Zaglebie Sosnowiec, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Sjanse i Gdansk! Lukas Haraslin (KS Lechia Gdansk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    Daniel Stefanski tildeler KS Lechia Gdansk en corner. Filip Mladenovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til Zaglebie Sosnowiec SA på egen banehalvdel.
    39'
    41'
    Zaglebie Sosnowiec SA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Zarko Udovicic (Zaglebie Sosnowiec SA) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Energa Gdansk.
    43'
    44'
    45'+1
    Lechia Gdansk 2 - 1 Zaglebie Sosnowiec
    Mål: Jaroslaw Kubicki
    Målgivende: Lukas Haraslin
    Jaroslaw Kubicki dundrer ballen i mål og KS Lechia Gdansk tar ledelsen 2-1 på Stadion Energa Gdansk. Lukas Haraslin sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    46'
    Frispark for KS Lechia Gdansk på egen banehalvdel.
    47'
    Lechia Gdansk scorer på straffe!
    Lechia Gdansk 3 - 1 Zaglebie Sosnowiec
    Mål: Flavio Emanuel Lopes Paixao
    Mål! Flavio Paixao scorer på straffe. KS Lechia Gdansks ledelse øker dermed til 3-1.
    50'
    Det blir farlig! Frispark for Zaglebie Sosnowiec SA er nær straffområde.
    52'
    KS Lechia Gdansk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    53'
    Filip Mladenovic (KS Lechia Gdansk) slår en corner fra høyre side på Stadion Energa Gdansk.
    55'
    I Gdansk slår Filip Mladenovic en corner fra høyre.
    55'
    Daniel Stefanski tildeler KS Lechia Gdansk en corner. Filip Mladenovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    57'
    Gult kort til Lechia Gdansk
    Michal Nalepa (KS Lechia Gdansk) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    58'
    Frispark til Zaglebie Sosnowiec SA på halvdelen til KS Lechia Gdansk.
    58'
    59'
    Alexandre Christovao
    Zaglebie Sosnowiec SA avanserer forover på Stadion Energa Gdansk og Alexandre Cristovao kommer til avslutning. Headingen blir klarert av KS Lechia Gdansk.
    59'
    Konrad Michalak
    Konrad Michalak (KS Lechia Gdansk) kommer seg fri på Stadion Energa Gdansk, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Lechia Gdansk 4 - 1 Zaglebie Sosnowiec
    Mål! Patryk Lipski øker KS Lechia Gdansks ledelse til 4-1 på Stadion Energa Gdansk.
    63'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til Zaglebie Sosnowiec SA.
    64'
    Frisparket tildelt Zaglebie Sosnowiec SA er farlig nær KS Lechia Gdansks målområde.
    64'
    65'
    I Gdansk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    Gult kort til Zaglebie Sosnowiec
    Arkadiusz Jedrych
    Dommer Daniel Stefanski gir Arkadiusz Jedrych (Zaglebie Sosnowiec SA) et gult kort.
    67'
    Spillet på Stadion Energa Gdansk er stoppet midlertidig fordi Flavio Paixao ligger nede.
    68'
    Flavio Paixao er på beina igjen og fortsetter kampen.
    68'
    Blazej Augustyn
    Blazej Augustyn (KS Lechia Gdansk) kommer til en målsjanse på Stadion Energa Gdansk, men klarer ikke å score.
    68'
    69'
    Spillerbytte - Zaglebie Sosnowiec
    Inn: Junior Torunarigha
    Ut: Tomasz Nowak
    Zaglebie Sosnowiec SA bytter ut Tomasz Nowak med Junior Torunarigha. Dette er det første byttet som Dariusz Dudek gjør i dagens kamp.
    72'
    Jaroslaw Kubicki (KS Lechia Gdansk) kommer til en målsjanse på Stadion Energa Gdansk, men klarer ikke å score.
    73'
    Spillerbytte - Lechia Gdansk
    Inn: Artur Sobiech
    Ut: Flavio Emanuel Lopes Paixao
    KS Lechia Gdansk bytter ut Flavio Paixao som ikke ser ut til å kunne fortsette. Piotr Stokowiec blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Artur Sobiech.
    74'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til KS Lechia Gdansk på egen banehalvdel.
    78'
    79'
    Inn: Tomasz Makowski
    Ut: Daniel Lukasik
    Daniel Lukasik (KS Lechia Gdansk) erstattes av Tomasz Makowski.
    80'
    Inn: Dejan Vokic
    Ut: Konrad Wrzesinski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Zaglebie Sosnowiec SA. Inn kommer Dejan Vokic, mens Konrad Wrzesinski tar plass på benken.
    81'
    81'
    Zaglebie Sosnowiec SA angriper, men avslutningen til Alexandre Cristovao går utenfor.
    83'
    Inn: Karol Fila
    Ut: Lukas Haraslin
    Bytte for KS Lechia Gdansk. Karol Fila kommer inn for Lukas Haraslin på Stadion Energa Gdansk.
    84'
    84'
    Frispark i en god posisjon for KS Lechia Gdansk!
    84'
    85'
    I Gdansk slår Zarko Udovicic en corner fra venstre.
    86'
    Artur Sobiech
    Målsjanse til KS Lechia Gdansk! Artur Sobiech treffer mål, men keeper redder.
    88'
    KS Lechia Gdansk fosser fremover, men Artur Sobiech går rett i offsidefella.
    90'
    Karol Fila
    Karol Fila (KS Lechia Gdansk) kommer seg fri på Stadion Energa Gdansk, men avslutningen går utenfor.
    90'+1
    Tomasz Makowski
    KS Lechia Gdansk angriper i Gdansk. Tomasz Makowski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    Vamara Sanogo
    Vamara Sanogo (Zaglebie Sosnowiec SA) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.