Arsenal (3-4-3): Leno - Holding, Luiz, Kolasinac - Maitland-Niles, Eleny, Willock, Saka - Pepe, Nketiah, Nelson
    Arsenal-benken: Runarsson, Bellerin, Saliba, Ceballos, Xhaka, Willian, Lacazette.
    Leicester (4-4-1-1): Ward - Amartey, Morgan, Fuchs,Thomas - Albrighton, Choudhury, Dewsbury-Hall,Gray - Maddison - Iheanacho
    Leicester-benken: Jakupović, Knight, Justin, Tielemans, Praet, Barnes, Pérez
    Det er et godt forsøk! Nelson drar seg innover og fyrer av et meget bra skudd. Det er ikke langt unna at den daler ned i lengste kryss. Ward er på den, og det blir corner.
    4'
    Iheanacho med en meget stor sjanse for Leicester! Ballen spilles inn bak Arsenal-forsvaret av Albrighton og der lukter Leicester-spissen mål - uten at han får den inn. Leno med glitrende redning. Tidlig nede og gjør en benparade.
    6'
    Nelson med fin start på Arsenals venstreside. Stadig på farten.
    10'
    Gult kort til Arsenal
    Mohamed Elneny
    Henger ikke med når Gray setter på turboen og avanserer fremvoer.
    13'
    Nesten for Arsenal. Det rulles opp og ballen havner hos Pepe etter en herlig stikker fra Willock. Men Pepe er ikke rå nok, og han må nøye seg med corner.
    18'
    Arsenal er nære 1-0. Saka dribler av Albrighton og legger flatt inn foran mål. Et par Arsenal-spillere har fylt opp boksen, men ballen går gjennom feltet uten at noen kommer på ball.
    21'
    Flotte Leiceister-kombinasjoner mellom Iheanacho og Gray. Sistnevnte skyter himmelhøyt over.
    25'
    Er det straffespark? Er det straffespark? Nei, det er det ikke. Arsenals Saka kommer seg foran en Leicester-forsvarer og stuper i bakken. Det lukter straffespark, men ender med et såkalt backutspark, som man sa i gamle dager.
    28'
    Nelson med nok en avslutning når Arsenal kommer på en hurtig overgang. Ward redder enkelt. Keeperhøyde.
    30'
    Der skal du score, Nelson! I alle fall treffe bedre. Arsenal-spilleren har plutselig ballen midt i Leicester-feltet, og han er ganske så upresset. Likevel sleives kula 5-6 meter utenfor.
    32'
    Au! Leno kommer ut med full styrke og treffer sin egen stopper, David Luiz, i hodet med albuen. Brasilianeren går rett i gresset. Utslått. Kan vel neppe spille videre her? Grusom smell.
    36'
    Luiz er opp på bena igjen. Ser ut som det går ganske bra med ham. Smiler lurt.
    36'
    Ai, ai, ai. Maddison-magi når Leicester-eleganten drar seg fri og chippe-skyter ballen i lengste stolpe. Vakkert, vakkert.
    40'
    Lite som skjer siste minuttene av første omgang.
    45'+2
    Maddison på farten igjen. I skudd-lege rett utenfor 16-meteren, men skyter vel en 8-9 meter over mål.
    48'
    Pepe, som har hatt en ganske tam aften, kommer til et innlegg. Men over alt og alle. Arsenal trykker på fra start i annen omgang.
    54'
    Maitland-Niles kommer på overlapp og får ballen perfekt fra Pepe. Igjen er innlegget uten Arsenal-adresse.
    55'
    Leicester-keeper Ward med et håpløst utspill rett til en Arsenal-spiller, som ikke får helt kontroll. Leicester er heldige der.
    56'
    Leicester City scorer selvmål!
    Leicester City 0 - 1 Arsenal
    Mål: Christian Fuchs
    Pepe gjør jobben for Arsenal. Kommer seg rundt og legger inn. Ward redder først, men Pepe plukker opp ballen igjen, og den smeller i stolpen, før den går rett i Fuchs - og så tilbake i mål.
    57'
    Pepe har spilt seg opp i annen omgang. Langt mer aktivitet på Arsenals høyreside nå.
    62'
    Arsenal virker å ha grei kontroll i denne perioden. Gray kommer opp på en liten visitt for Leicester, men ingen som fyller på bakfra.
    69'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Dennis Praet
    Ut: James Maddison
    71'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Willian
    Ut: Reiss Nelson
    72'
    Arsenal nære 2-0. Nketiah forsøker å lobbe når keeper kommer ut, men den reddes på streken Morgan, som spurter tilbake mot eget mål. Det er Holding som står for stikkeren.
    75'
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Kiernan Dewsbury-Hall
    78'
    Frispark til Leicester i meget bra posisjon, like utenfor hjørnet av 16-meteren. Klønete av Willian.
    81'
    Stor sjanse for Leicester. Innlegget landet på hodet til innbytter Perez, som header like utenfor fra kloss hold.