Lingard90'+8
13 028
44 810

Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei, og velkommen skal du være til den UHYRE spennende kampen mellom Leicester og Manchester United! En kamp hvor begge har en Champions League-plass i potten!
    Solskjær menn ligger før oppgjøret med ett poeng mer enn Leicester. Mellom lagene ligger imidlertid Chelsea på tabellen som også skal kjempe om en CL-plass i Premier League-sesongens siste serierunde i kveld.
    Liverpool har for lengst sikret ligatittelen, mens Manchester City har gjort det samme med andreplassen. I kveld handler det derfor om tredje- og fjerdeplassen i ligaen. Her er ståa før kampene: United ligger på tredjeplass med 63 poeng, og en positiv målforskjell på 28. Chelsea ligger på plassen bak med like mange poeng, men med en positiv målforskjell på 13. Leicester ligger da på femteplass med 62 poeng. Det med en positiv målforskjell på 28. Hjelp så spennende dette blir!
    Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams - Matic, Pogba - Rashford, Fernandes, Greenwood - Martial
    Manchester United-benken: Romero - Fosu-Mensah, Bailly, Mata, McTominay, Lingard, Fred, James, Ighalo.
    Leicester (3-4-3): Schmeichel - Justin, Morgan, Evans - Albrighton, Ndidi, Choudhury, Tielemans - Thomas, Ihenacho, Vardy
    Leicester-benken: Ward - Bennett, Barnes, Gray, James, Mendy, Praet, Hirst, Perez.
    Ole Gunnar Solskjær kan stille et så godt som fulltallig mannskap til dagens skjebnekamp. I en normal situasjon ville trolig Luke Shaw startet, men det er Williams som fyller tomrommet etter ham på venstrebacken.
    Leicester har vist varierende form etter at Premier League ble sparket i gang igjen, og har tapt to av sine tre siste kamper. Manchester United på sin side, står ubeseiret i ligaen siden januar.
    - Vi går for seieren. Det er den eneste tankegangen jeg kjenner til. Uavgjort er godt nok, men hvis vi tenker sånn har vi startet på feil måte, sier Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports før kampen. United klarer seg som kjent med uavgjort mot Leicester for å sikre en plass i Champions League. Men gjestene går altså for seieren likevel, ifølge manageren.
    Der er skjebnekamper i gang på King Power Stadium!
    1'
    Det er United som angriper først. Prøver å finne Martial, men ballen går ut til innkast.
    1'
    Rashford prøver å finne Martial i bakrom, men Leiceste har kontroll.
    2'
    Martial går i bakken inne i feltet, men det er vinket for offside. Leicester-forsvaret må uansett vokte seg mot farten i bakrom i dag.
    2'
    Vardy stormer frem og får lagt inn, men det er United som fanger ballen. God kontroll i forsvaret der.
    3'
    Det er mange gode fotballspillere der ute i dag. Tilstanden i topplokket kan bli avgjørende for hvem som takler denne anledningen best.
    4'
    Det er United som har hatt ballen mesteparten av tiden i de innledende minuttene.
    5'
    Fernandes skal svinge inn.
    5'
    United kombinerer fint langs kanten, men Williams blir akkurat stoppet før han får slått inn. Vil ha corner, men der er dommeren uenig.
    7'
    Leicester roper på straffe. Det er Ihenacho som går i bakken. Dommeren vinker spillet videre.
    9'
    Gult kort til Manchester United
    Harry Maguire
    Maguire takler Ihenacho. Tidlig gult kort til midtstopperen.
    10'
    Det står 0-0 i kampen mellom Chelsea og Wolves også. Uforandret tabelle i øyeblikket.
    11'
    United får frispark noen meter inne på egen halvdel. Morghan som feller Rashford.
    11'
    Kveldens nærmeste! Rashford med en lang stikker mot Greenwood. Får hodet på den, men det blir aldri veldig farlig. Går et par meter over mål.
    12'
    Matic roter bort ballen rett ved egen 16-meter. Tielemans triller til Ndidi, som banker til. Like over!
    15'
    Williams snapper ballen og prøver å finne Martial. Blir klarert til corner i stedet.
    16'
    Fernandes prøver å finne Maguire i feltet, men han taper i lufta igjen.
    16'
    Et innlegg går hele veien gjennom 16-meteren til Albrighton. Han kløner litt med touchen, men får skutt. Aldri farlig.
    18'
    Pogba finner Fernandes på løp, som får slått inn. Der er det ikke en eneste lagkamerat.
    18'
    Schmeichel snapper et innlegg fra Pogba foran Rashford.
    19'
    Maguire holder på å rote det til i egen boks. Fomler ballen bakover, men blir reddet av en lagkamerat.
    21'
    Fernandes trer gjennom Rashford, som forsøker å dra seg forbi siste forsvarer. Blir stoppet før han får skutt.
    22'
    Relativt sjansefattig så langt. Det er Ndidi som har hatt kveldens største sjanse. Det er nok en del nerver ute på gresset i kveld.
    24'
    Fernandes slår 45 grader ut mot Williams, som blir taklet. Blir liggende nede.
    25'
    Leicester kontrer. Justin skyter i en posisjon han nok burde spilt til en lagkamerat. De Gea klarer å miste ballen og havner i duell med en frempå Vardy.
    26'
    Det er tid for en liten drikkepause.
    26'
    Lite å melde om etter drikkepausen. Lagene fortsetter å føle seg litt frem, uten å finne den foreløsende løsningen fremover i banen.
    30'
    ANNULERT SCORING! Pogba finner Fernandes med en pasning over forsvaret. Portugiseren scorer, men blir korrekt avblåst for offside.
    33'
    STRYKER STOLPEN! Tielemans får skutt langs bakken fra utenfor 16-meteren. Forsvaret rygger og belgieren får tid, men avslutningen går like utenfor.
    34'
    Til info: Det står fremdeles 0-0 i kampen mellom Chelsea og Wolves. Dermed er Chelsea fremdeles på 4.-plass, mens Wolves er passert av Tottenham på 6.-plass.
    36'
    United med mye spill rundt Leicesters 16-meter, men kommer seg aldri nære mål.
    39'
    Thomas slår inn ballen finner veien til Vardy. Tette dueller inne i feltet og spissen får ikke med seg ballen.
    41'
    ENORM SJANSE! Pogba spiller blindt inn mot Rashford. Pasningen spretter over Justin og Rashford får skutt. Fryktelig svak avslutning av spissen.
    42'
    Fernandes og United angriper. Først prøver han å finne Rashford, men lykkes ikke. Får en ny sjanse til å legge inn fra høyre, men rett til Schmeichel.
    45'
    Greenwood med en altfor hard stikker til Martial. Har ikke fått mye å jobbe med denne omgangen, spissen.
    45'+1
    Martial skyter, men det blokkeres ut til corner.
    45'+1
    Hjørnespark til Manchester United
    45'+2
    Corneren ender til slutt hos Rashford på bakerste. Får god tid til å sikte og banker til. Schmeichel får hende opp og parerer.
    45'+2
    Chelsea har tatt ledelsen på hjemmebane! Leder 1-0 over Wolves etter et frisparkmål. Dermed klatrer London-klubben opp på 3.-plass.
    45'+3
    Chelsea har tatt ledelsen 2-0 like før pause. Dermed fester de et godt grep om én av de to Champions League-plassene. Ligger to poeng foran United og tre foran Leicester i øyeblikket. Leicester kunne i utgangspunktet klart seg med uavgjort mot United om Chelsea hadde tapt sin kamp, men det utfallet er de langt unna nå. Stillingen i London øker viktigheten av denne kampen. Nå må Leicester ut og angripe om de skal komme seg til Champions League.
    Der er andre omgang i gang!
    46'
    Matic med en perfekt stikker til Martial. Trekker seg innover i banen, men blir stoppet før han får skutt.
    47'
    Hjørnespark til Leicester City
    48'
    Blir dømt frispark i feltet. De Gea setter i gang spillet igjen.
    49'
    Leicester som står høyt nå. Vet jo hva som står på spill her.
    52'
    Albrighton får slått inn fra høyre, men stoppes på første stolpe.
    53'
    United som har fått spille ball de siste minuttene. Leicester venter på en mulighet til å kontre i øyeblikket.
    57'
    Greenwood stikker mot Martial, men Schmeichel er våken.
    58'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Kelechi Iheanacho
    58'
    Frispark til Leicester på venstrekanten. Kan komme et innlegg her.
    60'
    OI! Vardy stusser frisparket mot lengste og treffer krysstanga! Så nære der, Leicester!
    61'
    Tielemans skudd går via et bein ut til corner.
    62'
    Det dømmes frispark til United i feltet.
    62'
    Victor Lindelöf
    Nå har begge Uniteds midtstoppere gult kort.
    63'
    En liten stillingskrig ut på gresset nå. Ingen av lagene klarer å finne veien frem til mål. Spenningen er likevel til å ta og føle på.
    66'
    Straffe til Manchester United FC" Leicester mister ballen på egen halvdel og Martial blir spilt gjennom. Evans og Morgan takler ham på vei gjennom og dommeren peker på straffemerket.
    68'
    Gult kort til Leicester City
    Jonny Evans
    69'
    Straffesituasjonen sjekkes av VAR.
    70'
    Det blir straffespark. Fernandes skal ta det.
    70'
    Manchester United scorer på straffe!
    Leicester City 0 - 1 Manchester United
    Mål: Bruno Fernandes
    MÅÅÅÅL! Fernandes hopper i tilløpet før han setter den sikkert inn bak Schmeichel. Den scoringen kan være verdt enormt mye penger.
    71'
    Drikkepause nå.
    72'
    Nå må Leicester virkelig angripe. Champions League-plassen svinner hen for Rodgers menn.
    75'
    Stor sjanse for Leicester! Harvey Barnes får vendt opp i boks, og fra nært hold fyrer han av, men skuddet blir veldig løst og ender i klypene på De Gea.
    76'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Jesse Lingard
    Ut: Mason Greenwood
    77'
    Leicester med en god mulighet! Et innlegg kommer inn mot Morgan som er oppe, men kapteinen bommer på ballen!
    79'
    Rashford blir liggende nede å holde seg til hodet etter en duell. Kommer seg opp på beina igjen etter hvert Uniteds nummer 10.
    81'
    Stor Leicester-mulighet! Gray kommer rundt på høyresiden, skjærer inn og klemmer til med en avslutning som sniker seg utenfor stolpen!
    83'
    Maguire feller Vardy like utenfor 16-meteren! Frispark i ypperlig posisjon her!
    84'
    Nemanja Matic
    84'
    Frisparket blir sendt i muren og til corner.
    84'
    Inn: Scott McTominay
    Ut: Bruno Fernandes
    86'
    Klokka tikker i Uniteds favør her nå. Ett minutt til vi bikker 90 minutter.
    90'
    Paul Pogba
    90'
    Det legges til fem minutter.
    90'+1
    Brandon Williams
    90'+2
    Frispark i god posisjon for et innlegg her. Schmeichel er oppe i boks!
    90'+2
    Blir ingenting ut av det frisparket her.
    90'+3
    Rødt kort til Leicester City
    Jonny Evans
    AIAIAI!!! Evans FEIER ned McTominay så det synger! Klokkeklart rødt!
    90'+4
    Inn: Timothy Fosu-Mensah
    Ut: Marcus Rashford
    90'+7
    Inn: Odion Ighalo
    Ut: Anthony Martial
    90'+7
    Mål for Manchester United!
    Leicester City 0 - 2 Manchester United
    Mål: Jesse Lingard
    KJEMPETABBE!!! Schmeichel river det øøøøørlille håpet Leicester hadde! Prøver seg med en skuddfinte som Lingard snapper opp og setter i mål!