Frispark til Sheffield Wednesday på halvdelen til Leicester City FC.
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Sheffield Wednesday
    Mål: Issahaku Abdul Fatawu
    Målgivende: Kiernan Dewsbury-Hall
    Mål! Issahaku Abdul Fatawu gir Leicester City FC en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Kiernan Dewsbury-Hall.
    4'
    Kan Leicester City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    6'
    Gult kort til Sheffield Wednesday
    Michael Ihiekwe
    Michael Ihiekwe (Sheffield Wednesday) mottar sitt første gule kort for dagen på King Power Stadium.
    6'
    Stephy Mavididi
    Stephy Mavididi (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Tom Nield signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    7'
    Sheffield Wednesday tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    13'
    Leicester City FC fosser fremover, men Jamie Vardy går rett i offsidefella.
    13'
    Jamie Vardy (Leicester City FC) vinkes av for offside i Leicester.
    13'
    Tom Nield signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    15'
    Tom Nield tildeler Leicester City FC en corner. Stephy Mavididi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til Stephy Mavididi går utenfor.
    18'
    Harry Winks
    Målsjanse! Harry Winks (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Marvin Johnson
    Sjanse i Leicester! Marvin Johnson (Sheffield Wednesday) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Offside! Jamie Vardy (Leicester City FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    23'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    26'
    I Leicester slår Stephy Mavididi en corner fra venstre.
    29'
    Wout Faes
    Wout Faes (Leicester City FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Stephy Mavididi (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på King Power Stadium.
    31'
    Issahaku Abdul Fatawu
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men Issahaku Abdul Fatawu avslutter utenfor.
    31'
    Stephy Mavididi (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    32'
    34'
    Leicester City 2 - 0 Sheffield Wednesday
    Mål: Jamie Vardy
    I Leicester øker Leicester City FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Jamie Vardy. Kiernan Dewsbury-Hall var nest sist på ballen.
    36'
    Tom Nield signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday.
    41'
    43'
    Djeidi Gassama
    Målsjanse til Sheffield Wednesday! Djeidi Gassama treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Tom Nield tildeler Sheffield Wednesday en corner. Will Vaulks sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - Sheffield Wednesday
    Inn: Liam Palmer
    Ut: Ike Ugbo
    Bytte for Sheffield Wednesday. Liam Palmer kommer inn for Ike Ugbo på King Power Stadium.
    46'
    50'
    Inn: Anthony Musaba
    Ut: Djeidi Gassama
    Sheffield Wednesday bytter ut Djeidi Gassama med Anthony Musaba.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for Sheffield Wednesday er nær straffområde.
    57'
    Di'Shon Bernard
    Sheffield Wednesday angriper på King Power Stadium. Di'Shon Bernard header utenfor.
    58'
    58'
    Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) avanserer forover på King Power Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    Sheffield Wednesday, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Dommer Tom Nield gir Di'Shon Bernard (Sheffield Wednesday) et gult kort.
    64'
    Frispark Leicester City FC.
    64'
    Inn: Michael Smith
    Ut: Bailey Tye Cadamarteri
    Bailey Tye Cadamarteri (Sheffield Wednesday) erstattes av Michael Smith.
    66'
    Inn: Mallik Wilks
    Ut: Ian Poveda
    Danny Rohl (Sheffield Wednesday) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mallik Wilks erstatter Ian Poveda.
    66'
    67'
    Michael Smith
    I Leicester header Michael Smith (Sheffield Wednesday) mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    Anthony Musaba
    Målsjanse på King Power Stadium! Anthony Musaba fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Will Vaulks (Sheffield Wednesday) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    69'
    I Leicester slår Barry Bannan en corner fra høyre.
    69'
    Barry Bannan (Sheffield Wednesday) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    70'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Kasey McAteer
    Ut: Issahaku Abdul Fatawu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Kasey McAteer, mens Issahaku Abdul Fatawu tar plass på benken.
    71'
    72'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    74'
    Gult kort til Leicester City
    Harry Winks
    Harry Winks (Leicester City FC) pådrar seg et gult kort.
    76'
    76'
    Mallik Wilks
    Sheffield Wednesday angriper i Leicester. Mallik Wilks avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    Tom Nield tildeler Sheffield Wednesday en corner. Will Vaulks sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Barry Bannan
    Målsjanse! Barry Bannan (Sheffield Wednesday) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Frisparket tildelt Leicester City FC er farlig nær Sheffield Wednesdays målområde.
    80'
    Kiernan Dewsbury-Hall
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    80'
    Inn: Thomas Cannon
    Ut: Jamie Vardy
    Leicester City FC gjør sitt andre bytte. Jamie Vardy erstattes av Thomas Cannon.
    81'
    Inn: Hamza Choudhury
    Ut: Dennis Praet
    Leicester City FC bytter ut Dennis Praet med Hamza Choudhury.
    81'
    Sheffield Wednesday må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leicester City FC.
    82'
    Inn: Bambo Diaby Diaby
    Ut: Di'Shon Bernard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheffield Wednesday. Inn kommer Bambo Diaby Diaby, mens Di'Shon Bernard tar plass på benken.
    84'
    Barry Bannan (Sheffield Wednesday) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    85'
    Offside! Anthony Musaba blir vinket av og Sheffield Wednesday må dermed bygge opp et nytt angrep.