Stuart Attwell signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    I Leicester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Dommeren gir Wesley Fofana (Leicester City FC) et gult kort.
    15'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    17'
    Stuart Attwell tildeler Southampton FC en corner. James Ward-Prowse sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Harvey Barnes
    Målsjanse på King Power Stadium! Harvey Barnes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Che Adams
    Che Adams (Southampton FC) avanserer forover på King Power Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    James Ward-Prowse (Southampton FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    24'
    Leicester City FCs Marc Albrighton blåses av for offside på King Power Stadium.
    27'
    James Maddison
    Leicester City FC avanserer forover i Leicester. James Maddison avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark til Southampton FC på halvdelen til Leicester City FC.
    34'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Southampton
    Mål: James Maddison
    Målgivende: Youri Tielemans
    Mål! James Maddison gir Leicester City FC ledelsen 1-0 i Leicester. Youri Tielemans sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    39'
    Ryan Bertrand
    Southampton FC angriper. Ryan Bertrand får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    James Ward-Prowse (Southampton FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    42'
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men Harvey Barnes avslutter utenfor.
    43'
    44'
    Gult kort til Southampton
    Ibrahima Diallo
    Ibrahima Diallo (Southampton FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Målsjanse til Leicester City FC! Wesley Fofana treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    45'
    Marc Albrighton
    Marc Albrighton (Leicester City FC) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Onyinye Ndidi
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til Onyinye Ndidi går utenfor.
    45'+2
    46'
    Stuart Armstrong
    Sjanse til Southampton FC! Stuart Armstrong er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    Theo Walcott
    Theo Walcott (Southampton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    49'
    Southampton FC angriper i Leicester. Ryan Bertrand avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    52'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Caglar Söyüncü
    Ut: Wesley Fofana
    Leicester City FC bytter ut Wesley Fofana med Caglar Soyuncu.
    53'
    55'
    Dommer Stuart Attwell venter med å sette i gang spillet fordi William Smallbone ligger nede.
    56'
    William Smallbone er tilbake i kampen igjen.
    58'
    59'
    Ryan Bertrand (Southampton FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Daniel N`Lundulu
    Ut: William Smallbone
    Daniel N`Lundulu (Southampton FC) erstatter William Smallbone som muligens er skadet.
    61'
    61'
    Jamie Vardy
    Jamie Vardy (Leicester City FC) header utenfor.
    62'
    67'
    Jamie Vardy
    Jamie Vardy (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    67'
    Jamie Vardy
    Jamie Vardy (Leicester City FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Stuart Attwell tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Leicester City FC angriper, men Jamie Vardy vinkes av for offside.
    71'
    Inn: Shane Long
    Ut: Che Adams
    Southampton FC gjør sitt andre bytte. Che Adams erstattes av Shane Long.
    72'
    James Ward Prowse
    Southampton FC angriper på King Power Stadium og James Ward-Prowse får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    73'
    Offside! Stuart Armstrong blir vinket av og Southampton FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    73'
    74'
    76'
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: James Maddison
    James Maddison (Leicester City FC) erstattes av Ayoze Perez.
    76'
    James Ward-Prowse (Southampton FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    79'
    80'
    Offside! Ayoze Perez (Leicester City FC) er alene igjennom, men dommer Stuart Attwell ser at linjemannen er oppe med flagget.
    83'
    Jamie Vardy
    Sjanse i Leicester! Jamie Vardy (Leicester City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    I Leicester slår Ayoze Perez en corner fra venstre.
    86'
    Inn: Yann Valery
    Ut: Ibrahima Diallo
    Bytte for Southampton FC. Yann Valery kommer inn for Ibrahima Diallo på King Power Stadium.
    87'
    Målsjanse! Onyinye Ndidi (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Dommer Stuart Attwell ser at linjemannen løfter flagget, og Leicester City FCs Ayoze Perez blåses av for offside.
    90'
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Jamie Vardy
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kelechi Iheanacho erstatter Jamie Vardy.
    90'+1
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Southampton FC.
    90'+2
    90'+4
    Målsjanse! Stuart Armstrong (Southampton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+4
    Leicester City 2 - 0 Southampton
    Mål: Harvey Barnes
    Harvey Barnes setter ballen i mål og øker Leicester City FCs ledelse til 2-0 i Leicester. Det er en fin assist fra Youri Tielemans.