Frispark for SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    9'
    I Valencia slår Pablo Martinez en corner fra høyre.
    11'
    Eneko Jauregi Escobar
    SD Amorebieta angriper. Eneko Jauregi Escobar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Jon Mikel Magunagoitia
    Jon Mikel Magunagoitia (SD Amorebieta) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    German Cid Camacho tildeler Levante UD en corner. Pablo Martinez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Alex Munoz
    Alex Munoz (Levante UD) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Frispark Levante UD.
    22'
    German Cid Camacho signaliserer et frispark til SD Amorebieta.
    30'
    Alex Munoz
    Sjanse! Levante UD avanserer forover, men Alex Munoz avslutter utenfor.
    32'
    Pablo Martinez (Levante UD) slår en corner fra høyre side på Ciutat de Valencia.
    34'
    Fabrício Do Rosario
    Fabrício Do Rosario (Levante) får en nickmöjlighet på Ciutat de Valencia men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    34'
    Pablo Martinez
    Pablo Martinez (Levante UD) kommer til en målsjanse på Ciutat de Valencia, men klarer ikke å score.
    37'
    Frispark til SD Amorebieta på halvdelen til Levante UD.
    38'
    Brugue
    Brugue (Levante UD) avanserer forover på Ciutat de Valencia. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Pablo Martinez (Levante UD) løfter inn en corner fra venstre på Ciutat de Valencia.
    40'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til SD Amorebieta.
    41'
    I Valencia header Pablo Martinez (Levante UD) mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    Pablo Martinez (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Ciutat de Valencia.
    43'
    SD Amorebieta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Målsjanse! Fabrício Do Rosario (Levante UD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Andres Garcia Robledo
    Levante UD avanserer forover i Valencia. Andres Garcia Robledo avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Levante UD fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    51'
    Alvaro Nunez
    SD Amorebieta angriper, men avslutningen til Alvaro Nunez går utenfor.
    52'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Levante UD fosser forover og Pablo Martinez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    55'
    Gult kort til SD Amorebieta
    Felix Marti Garreta
    Dommer German Cid Camacho gir Felix Marti Garreta (SD Amorebieta) et gult kort.
    59'
    German Cid Camacho signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    59'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Carlos Alvarez
    Ut: Robert Ibanez
    Robert Ibanez (Levante UD) erstattes av Carlos Alvarez.
    60'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    62'
    Mål for Levante UD!
    Levante UD 1 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Pablo Martinez
    Målgivende: Brugue
    Mål! Pablo Martinez gir Levante UD ledelsen 1-0 i Valencia. Flott spill fra Brugue før målet.
    65'
    Mål for SD Amorebieta!
    Levante UD 1 - 1 SD Amorebieta
    Mål: Eneko Jauregi Escobar
    Målgivende: Erik Moran
    Eneko Jauregi Escobar utligner til 1-1 på Ciutat de Valencia. Det er en fin assist fra Erik Moran.
    68'
    Pablo Martinez (Levante UD) kommer seg fri på Ciutat de Valencia, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Spillerbytte - SD Amorebieta
    Inn: Jorge Mier Martinez
    Ut: Ryan Edwards
    SD Amorebieta bytter ut Ryan Edwards med Jorge Mier Martinez.
    70'
    Adrian De La Fuente
    Adrian De La Fuente (Levante UD) header ballen mot mål, men SD Amorebieta klarerer.
    73'
    73'
    En av Levante UDs spillere blir avblåst for offside på Ciutat de Valencia.
    74'
    77'
    Inn: Alex Valle Gomez
    Ut: Fabrício Do Rosario
    Levante UD gjør sitt andre bytte. Fabrício Do Rosario erstattes av Alex Valle Gomez.
    79'
    Inn: Alex Carbonell
    Ut: Erik Moran
    Jandro gjør dagens andre bytte i Valencia, når han tar ut Erik Moran og setter inn Alex Carbonell.
    80'
    Inn: Mohamed Bouldini
    Ut: Dani Gomez
    Felipe Minambres (Levante UD) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mohamed Bouldini erstatter Dani Gomez.
    80'
    Inn: Sergio Lozano
    Ut: Angel Algobia
    Levante UD bytter ut Angel Algobia med Sergio Lozano. Dette er det fjerde byttet som Felipe Minambres gjør i dagens kamp.
    80'
    Levante UD angriper, men avslutningen til Andres Garcia Robledo går utenfor.
    81'
    83'
    German Cid Camacho signaliserer et frispark til SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Rayco Rodriguez Medina
    Ut: Josue Dorrio
    Bytte for SD Amorebieta. Rayco Rodriguez Medina kommer inn for Josue Dorrio på Ciutat de Valencia.
    87'
    Inn: Iker Unzueta Arregui
    Ut: Eneko Jauregi Escobar
    Bytte for SD Amorebieta. Iker Unzueta Arregui kommer inn for Eneko Jauregi Escobar på Ciutat de Valencia.
    87'
    Levante UD 1 - 2 SD Amorebieta
    Mål: Iker Unzueta Arregui
    Målgivende: Daniel Lasure
    I Valencia tar SD Amorebieta ledelsen 1-2 etter et mål av Iker Unzueta Arregui. Daniel Lasure sto for den målgivende pasningen.
    89'
    90'+3
    Brugue
    Sjanse i Valencia! Brugue (Levante UD) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    90'+3
    SD Amorebieta angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+5
    Pablo Martinez (Levante UD) prøver å heade ballen i mål på Ciutat de Valencia, men mislykkes.