21
    Gabriel Gudmundsson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    9'
    Angers får tildelt et frispark
    Abdelatif Kherradji signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    10'
    Lille får tildelt et frispark
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    10'
    Gabriel Gudmundsson er tilbake på banen igjen.
    11'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Lille blir avblåst for offside
    Gabriel Gudmundsson
    LOSC Lille angriper i Lille, men blir avblåst for offside.
    20'
    Angers blir avblåst for offside
    Pierrick Capelle
    En av Angers SCOs spillere blir avblåst for offside.
    22'
    23'
    28'
    28'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Abdelatif Kherradji signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    32'
    Skudd på mål, Lille
    Osame Sahraoui
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Osame Sahraoui fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 0 Angers
    Mål: Thomas Meunier
    Målgivende: Hakon Arnar Haraldsson
    Mål! Thomas Meunier gir LOSC Lille en 1-0 ledelse. Hakon Arnar Haraldsson sto for den målgivende pasningen.
    34'
    36'
    Lille får tildelt et hjørnespark
    Hakon Arnar Haraldsson
    I Lille slår Hakon Arnar Haraldsson en corner fra venstre.
    37'
    Ethan Mbappe Lottin
    Sjanse til LOSC Lille! Ethan Mbappe Lottin er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Angers SCO.
    42'
    Frisparket tildelt LOSC Lille er farlig nær Angers SCOs målområde.
    43'
    Gult kort til Angers
    Zinedine Ould Khaled
    Zinedine Ould Khaled (Angers SCO) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Målsjanse til LOSC Lille! Hakon Arnar Haraldsson treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    Gult kort til Lille
    Ethan Mbappe Lottin (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Lille
    Målsjanse! Gabriel Gudmundsson (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Farid El Melali
    Ut: Zinedine Ould Khaled
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Angers SCO. Inn kommer Farid El Melali, mens Zinedine Ould Khaled tar plass på benken.
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aissa Mandi (LOSC Lille) vrir seg av smerte i gresset.
    47'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Aissa Mandi som kommer tilbake på banen i Lille.
    48'
    Skudd utenfor mål, Angers
    Yassin Belkhdim
    Yassin Belkhdim (Angers SCO) header mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    Hakon Arnar Haraldsson (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    52'
    Thomas Meunier
    LOSC Lille angriper i Lille. Thomas Meunier avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Skudd på mål, Angers
    Farid El Melali
    Farid El Melali (Angers SCO) avanserer forover på Stade Pierre Mauroy. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Angers får tildelt et hjørnespark
    55'
    56'
    Angers SCO angriper, men blir avblåst for offside.
    62'
    63'
    Farid El Melali (Angers SCO) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Hakon Arnar Haraldsson skyter i stolpen! Nesten mål for LOSC Lille.
    66'
    Abdelatif Kherradji signaliserer et frispark til LOSC Lille like utenfor Angers SCO-området.
    66'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Remy Cabella
    Ut: Ethan Mbappe Lottin
    Bytte for LOSC Lille. Remy Cabella kommer inn for Ethan Mbappe Lottin på Stade Pierre Mauroy.
    67'
    Inn: Zinedine Ferhat
    Ut: Pierrick Capelle
    Angers SCO bytter ut Pierrick Capelle med Zinedine Ferhat. Dette er det andre byttet som Alexandre Dujeux gjør i dagens kamp.
    68'
    Zinedine Ferhat
    Abdelatif Kherradji tildeler Angers SCO en corner. Zinedine Ferhat sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Spillet på Stade Pierre Mauroy er stoppet midlertidig fordi Farid El Melali ligger nede.
    72'
    Farid El Melali kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Pierre Mauroy.
    73'
    Sidiki Cherif
    Sjanse i Lille! Sidiki Cherif (Angers SCO) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.