Dagens dommer, Jerome Brisard, blåser i gang kampen.
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til RC Strasbourg Alsace.
    5'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Jerome Brisard tildeler LOSC Lille en corner. Jonathan Ikone sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    17'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til LOSC Lille like utenfor RC Strasbourg Alsace-området.
    18'
    Dimitri Lienard (RC Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade Pierre Mauroy.
    23'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    23'
    Dimitri Lienard
    RC Strasbourg Alsace angriper, men avslutningen til Dimitri Lienard går utenfor.
    28'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Botman Sven
    Botman Sven (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Stade Pierre Mauroy, men klarer ikke å score.
    31'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    33'
    I Lille slår Jonathan Ikone en corner fra høyre.
    34'
    Mål for Strasbourg!
    Lille 0 - 1 Strasbourg
    Mål: Ludovic Ajorque
    Målgivende: Frederic Guilbert
    Mål! RC Strasbourg Alsace tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ludovic Ajorque på Stade Pierre Mauroy. Frederic Guilbert var nest sist på ballen.
    36'
    Jeanricner Bellegarde (RC Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    39'
    Jerome Brisard tildeler LOSC Lille en corner. Jonathan Bamba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) slår en corner fra venstre side på Stade Pierre Mauroy.
    42'
    I Lille slår Jonathan Bamba en corner fra venstre.
    42'
    Gult kort til Strasbourg
    Frederic Guilbert
    Dommer Jerome Brisard gir Frederic Guilbert (RC Strasbourg Alsace) et gult kort.
    44'
    Frispark RC Strasbourg Alsace.
    45'
    Jean-Ricner Bellegarde
    RC Strasbourg Alsace avanserer forover i Lille. Jeanricner Bellegarde avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    48'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til RC Strasbourg Alsace.
    55'
    I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    58'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Xeka
    Ut: Boubakary Soumare
    LOSC Lille bytter ut Boubakary Soumare med Xeka. Dette er det første byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Luiz Araujo
    Bytte for LOSC Lille. Yusuf Yazici kommer inn for Luiz Araujo på Stade Pierre Mauroy.
    60'
    Inn: Tim Weah
    Ut: Jonathan Bamba
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) erstattes av Tim Weah.
    61'
    Jonathan Ikone
    LOSC Lille angriper i Lille. Jonathan Ikone avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Xeka
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Xeka avslutter utenfor.
    63'
    65'
    Frispark i en god posisjon for RC Strasbourg Alsace!
    68'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Ludovic Ajorque
    RC Strasbourg Alsace bytter ut Ludovic Ajorque med Habib Diallo.
    70'
    Inn: Tiago Djalo
    Ut: Jeremy Pied
    LOSC Lille gjør sitt fjerde bytte. Jeremy Pied erstattes av Tiago Djalo.
    73'
    Yusuf Yazici (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    74'
    Frispark LOSC Lille.
    80'
    80'
    Inn: Mehdi Chahiri
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Thierry Laurey gjør dagens andre bytte i Lille, når han tar ut Jeanricner Bellegarde og setter inn Mehdi Chahiri.
    80'
    Dimitri Lienard (RC Strasbourg Alsace) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    82'
    RC Strasbourg Alsace angriper, men Dimitri Lienard vinkes av for offside.
    82'
    82'
    82'
    Yusuf Yazici
    Sjanse i Lille! Yusuf Yazici (LOSC Lille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    83'
    Inn: Isaac Lihadji
    Ut: Botman Sven
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Isaac Lihadji, mens Botman Sven tar plass på benken.
    86'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Jose Fonte
    Målgivende: Benjamin Andre
    Mål! LOSC Lille utligner til 1-1 etter en heading av Jose Fonte i Lille. Det er en fin assist fra Benjamin Andre.
    86'
    I Lille slår Yusuf Yazici en corner fra høyre.
    88'
    Yusuf Yazici (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    88'
    Xeka
    LOSC Lille angriper og Xeka får avsluttet. Headingen treffer ikke RC Strasbourg Alsace-målet.
    88'
    Benjamin Andre
    Målsjanse! Benjamin Andre (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Jonathan Ikone ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    89'
    Inn: Lionel Carole
    Ut: Dimitri Lienard
    Thierry Laurey (RC Strasbourg Alsace) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lionel Carole erstatter Dimitri Lienard.
    89'
    Jean-Eudes Aholou
    Dommer Jerome Brisard viser Jean-Eudes Aholou (RC Strasbourg Alsace) det gule kortet.