1-1

En drøy halvtime igjen til kampstart på Åråsen.
    Begge lagene er ute og varmer opp i det som er Lillestrøms første kamp etter at Henning Berg fikk sparken tidligere denne uken.
    Lagene er på vei ut på gressmatta, som fortsatt holder seg veldig fin.
    Lillestrøm skal som vanlig spille i gult og svart, mens bortelaget Aalesund har svarte drakter og oransje shortser.
    Lillestrøm setter i gang på Åråsen. Lang ball opp mot venstresiden, hvor de får et innkast.
    1'
    Frode Kippe vinner ballen gunstig langt inne på Aalesunds halvdel, men bommer på pasningen mot Gulbrandsen.
    2'
    Barrantes og Aalesund setter fart. Kippe spiller hjem til Logi Magnusson som bommer på utspillet og Barrantes slår inn på ny. Stian Ringstad avklarer.
    3'
    Gislason med en flott crosser mot Bolly, han sklir derimot når han skal ta ned ballen.
    4'
    Eriksen tvinger fram et Lillestrøm-kast høyt i banen.
    4'
    Hjemmelaget har åpnet friskt!
    4'
    Eriksen slår ballen utover dødlinjen. Utspill fra Sten Grytebust.
    5'
    Jason Morrison bryter en svak Bolly-pasning og gjestene tar over ballen.
    5'
    Michael Barrantes forsøker fra distanse, men skyter utenfor.
    6'
    Lars Kristian Eriksen kaster inn i feltet. Grytebust plukker ned ballen.
    7'
    Gulbrandsen takler Morrison, Aafk-spilleren får frispark.
    8'
    Aalesund og Orry Larsen setter fart. Han spiller vegg med Barrantes, men misser når han skal slå gjennom Sylling Olsen.
    9'
    Skagestad jager en lang pasning fra Orry Larsen. Logi Magnusson bryter den. Sikkert keeperspill av islendingen.
    10'
    Skagestad leter etter høyreback Jalasto på overlap, men ballen går utover dødlinja.
    10'
    Aalesund har vært mer med de siste minuttene etter at Lillestrøm åpnet friskest.
    11'
    Stefan Logi Magnusson med utspill utover sidelinjen.
    11'
    Fredrik Gulbrandsen feier til fra distanse. Utenfor!
    12'
    Gulbrandsen på farten igjen. Vender opp og legger tilbake til Stefan Gislason. Han skyter over på direkten.
    13'
    Lillestrøm med kampens første corner.
    15'
    Stian Ringstad slår på bakre, hvor Steinar Pedersen får avsluttet. Over!
    15'
    God Lillestrøm-mulighet. Ohi Omoijuanfo slår inn fra høyre. Ruben Gabrielsen skal skyte, men ballen sklir av foten.
    16'
    Nok en Lillestrøm-corner, men Aalesund får avklart.
    17'
    Kippe får lempet ballen inn i boksen. Ballen forsvinner ut til Gislason som skyter via et Aafk-bein og til corner.
    18'
    Grytebust bokser unna, men Lillestrøm vinner igjen ballen og får frispark på venstresiden.
    19'
    Vertene biter seg fast rundt Aafk-boksen nå.
    19'
    Gulbrandsen slår inn, men Arnefjord klarerer.
    19'
    Ringstad vinner femmeteren fra Grytebust og Lillestrøm er på vei framover igjen.
    20'
    Kippe slår mot Gulbrandsen. Pasningen er uten vinkel og ender hos Sten Grytebust.
    21'
    Mathis Bolly setter fart på venstresiden, men toucher ballen utover sidelinjen.
    22'
    Sylling Olsen og Jaager kombinerer på sin venstreside, men Stefan Gislason bryter ballen.
    22'
    Mathis Bolly setter fart og slår inn mot Fredrik Gulbrandsen. LSK-spissen er først på ballen i duell med Tollås Nation, men header utenfor.
    23'
    Strålende av Erling Knudtzon som setter fart. Lillestrøm angriper med fire mot to. Knudtzon spiller viere til Fredrik Gulbrandsen, men han klarer ikke avslutte.
    25'
    Orry Larsen, som har scoret i de to siste kampene forsøker seg fra skrått hold. Langt utenfor.
    26'
    Sten Grytebust er god når han kommer ut og holder et innlegg fra siden.
    26'
    Ingen stor målsjanser på Åråsen enda, men Lillestrøm har vært nærmest.
    28'
    Aalesund med frispark i god posisjon. Det er derimot håpløst utnyttet og Logi Magnusson plukker ballen, men slår den utover sidelinjen igjen.
    29'
    Gabrielsen jager Morrison, som må spille ballen i støtte.
    30'
    Mål for Aalesund!
    Lillestrøm 0 - 1 Aalesund
    Mål: Edvard Skagestad
    Enar Jaager drar seg innover i banen og banker til. Ballen går rett på Logi Magnusson, men han må gi retur. Der er Skagestad og gjestene tar ledelsen. Svakt keeperspill.
    30'
    Barrantes får frispark etter en duell med Stefan Gislason.
    31'
    Jaager slår inn, men Lillestrøm vinner ballen.
    32'
    Gulbrandsen gir til Kippe som er med framover, men LSK-kapteinen mister ballen
    33'
    Lillestrøm er millimetre fra å utligne. Ruben Gabrielsen vinner ballen etter mye klabb og babb i Aafk-boksen. Han sender ballen mot lengste stolpe, men avslutningen går like utenfor.
    36'
    Mathis Bolly setter fart på venstresiden, men stoppes av Orry Larsen og får frispark.
    38'
    Bolly slenger i vei en avslutning, men får ikke fart på ballen og Aafk får kontroll.
    39'
    Bolly setter fart nok engang, men klarer ikke finne en medspiller.
    40'
    Lillestrøm går seg fast framover og Aalesund får kontre. Lars Kristian Eriksen er god når han takler Barrantes i det han skal skyte.
    42'
    Gult kort til Lillestrøm
    Takler Sylling Olsen og får kampens første kort.
    43'
    Igjen en stor Lillestrøm-sjanse. Fredrik Gulbrandsen spilles flott igjennom, men går seg bort, før han plutselig får avsluttet. Ballen går mot lengste hjørnet men Grytebust redder fantastisk, selv om LSK ikke får corner.
    45'
    Ruben Gabrielsen
    Gabrielsen får kort etter en takling.
    45'
    Knudtzon spilles igjennom av Gulbrandsen og setter fart. Avslutningen blokkeres før Grytebust plukker ballen.
    45'+2
    45'+2
    Gjestene leder til pause etter at Skagestad scoret på en retur fra Logi Magnusson.
    Dommerne får voldsom pipekonsert på vei inn i garderobene.
    45'
    Bolly i bakken etter en tøff takling.
    46'
    Edvard Skagestad får ballen og drar seg inn fra venstre. Spissen treffer ikke mål med avslutningen.
    48'
    Gabrielsen finner Gulbrandsen som setter fart. Han drar seg inn fra venstre og forsøker avslutte i lengste hjørne. Rett utenfor.
    50'
    5633 tilskuere på Åråsen.
    51'
    Gabrielsen leiter etter Omoijuanfo, men pasningen blir for lang.
    53'
    Bolly setter fart på venstresiden og skaffer Lillestrøm en corner.
    54'
    Orry Larsen trer ballen ut til Sylling Olsen, men Erling Knudtzon vinner den tilbake.
    56'
    Lillestrøm med en fin frispark-mulighet på høyresiden. Rigstad slår godt inn, men ingen klarer å nå ballen som stusses ut til corner. Den renses unna.
    57'
    Skagestad blåses for offside. Lillestrøm setter raskt igang, men mister ballen på vei fremover.
    59'
    Gulbrandsen spiller ut til Bolly som skaffer nok en corner.
    60'
    Essediri rett ut for å slå corneren. Den er god og treffer en umarkert Omoijuanfo, han header derimot utenfor.
    61'
    Omoijuanfo dribler seg bort og Aafk får frispark.
    62'
    Logi Magnusson setter raskt igang og ballen havner hos Omoijuanfo. Han bommer på pasningen ut til Bolly.
    63'
    Barrantes fyrer på direkten med venstrebeinet. Logi Magnusson holder den i fast grep.
    64'
    Gulbrandsen dribler seg inn i 16-meteren og går i bakken. Hjemmepublikummet vil ha straffespark, men får det ikke.
    65'
    Gult kort til Aalesund
    Solomon Okoronkwo
    65'
    Lillestrøm med frispark på venstresiden. Essediri lemper det inn til keeper.
    66'
    Frode Kippe
    Kippe er for sent i en duell og får korrekt kort.
    66'
    Bolly fikser Lillestrøm et frispark i nok en god posisjon.
    67'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Henrik Kjelsrud Johansen
    Ut: Ohi Omoijuanfo
    67'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Fredrik Ulvestad
    Ut: Solomon Okoronkwo
    67'
    Essediri skal slå inn fra venstre.
    68'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 1 Aalesund
    Frisparket er godt slått og Gislason kommer inn på bakre stolpe. Islendingen nikker inn utligningen.
    69'
    Morrison er tøff med Gislason og får gult kort.
    71'
    Publikum reiser seg på Åråsen og maner hjemmelaget!
    72'
    Fredrik Gulbrandsen spilles igjennom, men Grytebust kommer ut og blokkerer avslutningen før han holder ballen.
    73'
    Aalesund med et frispark. Jaager slår inn fra venstresiden, men ballen går ut til femmester.
    75'
    Magnus Sylling Olsen avslutter fra skrå vinkel. Han forsøker lure den i korthjørnet til Logi Magnusson, men skyter utenfor.
    76'
    Lang ball slås fra Grytebust. Aalesund med ballen på LSKs halvdel.
    79'
    Lillestrøm får den tilbake igjen når de får frispark. Logi Magnusson slår opp, men Orry Larsen vinner duellen.
    79'
    Gulbrandsen stikkes gjennom av Essediri men blåses av for offside.
    81'
    Takler Morrison på vei framover. Aafk med frispark.
    83'
    Michael Barrantes skal skyte.
    84'
    Rett i muren!
    84'
    Aalesund har hatt ballen mest de siste minuttene og er nærmere enn sluttspurt enn det Lillestrøm har vært.
    86'
    Peter Orry Larsen skyter utenfor fra distanse.
    87'
    Lillestrøm med ballen i bakre firer. Ringstad setter fart og laget kommer etter.
    88'
    Obiefule med en håpløs tversoverpasning og Aafk får kontre.
    89'
    Sylling Olsen skyter mot mål, ballen går via en spiller og forandrer retning, men Logi Magnusson holder ballen etter litt nøling.
    90'
    Barrantes slår inn. Ballen går gjennom hele feltet.
    90'+1
    Det er lagt til tre minutter på Åråsen.
    90'+1
    Stian Ringstad spiller gjennom Kjelsrud Johansen som kan bli matchvinner. Unggutten klinker ballen i stolpen og ut!
    90'+3
    90'+3
    Slutt på Åråsen. Kampen ender uavgjort. Lillestrøm med flest store målsjanser og gjestene bør være fornøyde med poeng i dette oppgjøret.