1-1
2-1
3-1

Ble dekket av Herman Folvik

Det blir ingenting av frisparket fra midtbanen, men Brann vinner andreballen ute ved siden og slår inn. Acosta vinner duellen og får ballen på mål, men Maric er kjapt nede og avverger.
    11'
    Stor sjanse for Lillestrøm nå. Melgalvis med skudd fra 13 meter, men via et Brann-bein og ut til hjørnespark.
    12'
    Så er det nære på for Brann. Nytt innlegg, igjen fra høyre. Kjeldsrud Johansen vinner duellen, men Lillestrøm-forsvaret får blokkert og avverget på egen femmeter.
    19'
    Blir en ny stor sjanse for bortelaget på dødball. Det ender med corner.
    27'
    Stor sjanse etter at frisparket slås langt. Gary Martin får andreballen servert på bakerste stolpe, men forsøket går rett på Sahin-Radlinger som gir til corner.
    39'
    Rolantsson kaster langt. Igjen vinner en lagkamerat den første duellen og Acosta er fri på bakerste, men han hindres akkurat nok til å ikke få avfyrt der, stopperen.
    44'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Brann
    Mål: Ifeanyi Mathew
    Målgivende: Simen Kind Mikalsen
    50'
    Mål for Brann!
    Lillestrøm 1 - 1 Brann
    Mål: Azar Karadas
    Målgivende: Fredrik Haugen
    52'
    Stor sjanse for Melgalvis. Kommer innover fra høyre og skyter, men skyter på tvers av mål.
    54'
    Enorm sjanse for Lillestrøm. Kommer på en kontring. Gary Martin med et herlig innlegg til en frigjort Matthew, som forvalter ballen bra. Skyter først rett på keeper, før han får returen i nesten enda bedre posisjon, men setter returen over der, Matthew.