1-1
2-1

Halvannen time til Tippeliga-kamp mellom Lillestrøm og Molde på Åråsen. Vi kommer tilbake med lagoppstillinger og annen info nærmere kampstart, men hjertelig velkommen skal du være til å følge oss herfra.
    En time til avspark!
    Lagene gjør sine siste forberedelser ute på den praktfulle gressmatten. Fint spillevær i Lillestrøm, og det skal også ha blitt mobilisert litt inn mot denne kampen for å få opp mot fullsatt Åråsen.
    Sist Lillestrøm og Molde møttes på Åråsen var i 16. mai-runden i fjor. Da vant Molde 2-1 etter scoringer av Daniel Chima Chukwu og Even Hovland. Nåværende Molde-spiller Ruben Gabrielsen scoret LSKs mål.
    Nevnte Gabrielsen er for øvrig ikke i troppen til dagens kamp.
    Det blir i hvert fall ikke fullsatt her. Det kan vi slå fast.
    Da er lagene ute på banen. Snart avspark.
    LSK starter med ballen. Slås langt fra Amundsen.
    1'
    Andersson i bakken med store smerter. Skal et allerede skadeskutt LSK måtte bytte en til?
    2'
    Svensken kommer seg på beina igjen, men halter voldsomt.
    2'
    Diouf skyter fra distanse. Origi har god kontroll.
    3'
    Lillestrøm har hatt ballen mest i åpningen av denne kampen.
    4'
    Singh trer gjennom til Kamara som nøler. Molde biter seg fast og får frispark i god posisjon.
    5'
    Toivio står klar.
    6'
    Mål for Molde!
    Lillestrøm 0 - 1 Molde
    Mål: Joona Toivio
    Molde med en variant! Først stiller Tommy Høiland seg rett foran Origi. Der blir det diskusjon og Høiland slenger seg i bakken. Kommer seg så på beina og gjør akkurat det samme igjen før han løper unna. Origi står og Toivio skrur ballen i det lengste hjørnet bak en feilplassert keeper.
    7'
    Det så ut som om Høiland overspilte voldsomt ved den første situasjonen etter at Origi var borte ved Molde-spissen. Uansett gjorde han det samme igjen, og gjestene har fått en pangstart på kampen.
    9'
    Gigantisk LSK-mulighet. Fofana tres alene med Nyland. Afrikaneren avslutter, men får aldri fart på skuddet. Linnes rydder unna.
    11'
    Molde rydder unna.
    11'
    Slås mot Forren, som avblåses for frispark i duell med Kind Mikalsen.
    12'
    Kamara trekker inn fra venstre og skyter mot lengste hjørne. Origi bokser unna. Fin mulighet for Molde!
    13'
    Knudtzon går i bakken i duell med Toivio. Dommer Moen vinker spillet videre.
    15'
    Du verden for en underholdende start dette har vært på kampen. Folk har knapt rukket å sette seg før det var i gang. Molde virker friske!
    16'
    Kind Mikalsen slår inn fra venstre. Nyland fanger ballen foran Knudtzon.
    17'
    Fofana på farten ute til venstre, men klarer ikke komme seg forbi Linnes.
    20'
    Molde presse Kippe til å gi bort et innkast høyt i banen. Blir ingenting ut av kastet.
    21'
    Harmeet Singh fyrer fra distanse men skuddet går opp på tribunen bak målet til Origi.
    22'
    Kamara på vei gjennom, men dommer Moen har allerede blåst for et frispark til Molde på midten.
    24'
    Kamara skyter via en LSK-fot til corner.
    24'
    Forren vinner duellen, men det blåses mot han for frispark igjen.
    24'
    Kolstad vinner ballen i svært gunstig posisjon, men stikkeren blir ikke presis nok.
    26'
    Molde ligger overraskende lavt, og har egentlig gjort det hele kampen. LSK har hatt ballen mye, men gjestene har foreløpig hatt god kontroll defensivt med unntak av Fofanas forsøk for litt siden.
    27'
    Det har roet seg litt foran målene på Åråsen etter en hektisk start.
    29'
    Rindarøy kommer rundt ute til venstre og slår inn, men innlegget ryddes unna.
    30'
    Diouf gir til Høiland, som skyter, men skuddet blokkeres tidlig.
    30'
    Andersson kommer til avslutning etter fint LSK-spill. Nyland redder, men må gi retur. Før den jaktes av noen blåses det frispark til Forren.
    32'
    LSK med frispark ute på sin venstreside. Lempes inn, men Singh rydder unna. Innlegg nummer to fjerner Diouf.
    34'
    Der bør du score Andersson! Svensken lurer Moldes offside-felle og kommer plutselig helt alene med Nyland. Keeperen kommer ut og redder mesterlig forsøket. Strålende prestasjon av Nyland, for der burde det stått 1-1.
    36'
    Pussig situasjon! Nyland er langt utenfor mål og sklir på vei ut mot Knudtzon. Spissen vender bort fra mål i stedet for å skyte.
    39'
    Lillestrøm har sakte, men sikkert løftet seg inn i denne kampen etter Molde-dominans i åpningen. Hjemmelaget som styrer nå!
    41'
    Kort variant som ender med at Fofana slår inn. Molde-forsvaret rydder unna.
    41'
    Fofana nesten på vei gjennom, men Singh rydder opp.
    42'
    Amundsen viser at han er kvikk i løpeduell med Tommy Høiland. Molde får innkast.
    44'
    45'
    Der er vi halvveis på Åråsen. Molde åpnet friskest og tok ledelsen, men Lillestrøm var svært nære utligning da Johan Andersson var alene med Nyland uten å score. Vi kommer tilbake med de siste 45 minuttene herfra etter pausen.
    45'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Daniel Berg Hestad
    Ut: Etzaz Hussain
    46'
    Molde kommer rundt på venstre. Rindarøy slår inn. Kippe rydder unna. Berg Hestad plukker opp ballen og skyter langt utenfor.
    47'
    Fofana med en fin sjanse da han drar seg inn i banen og skyter. Ballen går via en MFK-spiller og til corner.
    48'
    Nyland bokser unna og Molde kontrer, men Bonke rydder opp.
    48'
    Kamara på tur inn i LSK-boksen. Får ikke avsluttet skikkelig, men plukker opp ballen igjen og vender opp før han forsøker på nytt. Skuddet går over.
    50'
    Igjen er Kamara på farten, men skyter via en LSK-spiller før Origi redder greit.
    51'
    Mye Molde nå. Diouf har tatt turen ute til venstre, slår inn foran mål, men der holder Origi det lave innlegget greit.
    52'
    Så LSK. Kolstad skyter via et bein og Molde får avklart. Det bølger begge veier her nå.
    53'
    Moi dribler før han tas av Bonke inne i 16-meteren. Molde-kanten går i bakken, men dommer Moen gjør ingenting.
    53'
    Molde rundt på høyresiden. Ballen inn foran mål og Singh får skyte med mye folk mellom han selv og Origi. Keeperen holder skuddet greit.
    54'
    Diouf fyrer fra distanse. Langt over!
    55'
    Fofana går og går før han tas rett utenfor boksen. Frispark i strålende posisjon for LSK!
    57'
    Kippe banker til, men bommer på ballen. LSK lemper den på nytt inn i feltet, hvor plutselig Kind Mikalsen skyter på volley. Nyland får opp armene, før Molde gir til corner.
    59'
    Ryddes unna, men LSK trøkker videre.
    59'
    Hjørnespark til Lillestrøm
    59'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 1 Molde
    Mål: Erling Knudtzon
    Målgivende: Marius Amundsen
    Så kommer LSK-scoringen! Riise slår inn i boksen, der stiger Amundsen til værs og header mot mål. Inne foran mål står Knudtzon mistenkelig plassert i offside, og styrer den forbi Nyland. Dermed er vi like langt på Åråsen.
    60'
    Da blir det spennende å se om vi får noen vinner her den siste halvtimen. 2. omgangen minner veldig om den første. Molde friskest i starten, før LSK har løftet seg betraktelig.
    63'
    Lillestrøm 2 - 1 Molde
    Målgivende: Bjørn Helge Riise
    Så har LSK snudd kampen! Knudtzon får ballen ute til høyre hvor han drar seg inn i 16-meteren og forbi Nyland. Iskaldt setter han ballen i mål med venstrebeinet.
    63'
    Den regjerende seriemesteren er rystet på Åråsen nå. Lillestrøm har overtatt kampen fullstendig og fått to scoringer på rappen.
    67'
    Ny ENORM LSK-sjanse! Jørgen Kolstad står plutselig alene etter at et skudd treffer en Molde-spiller i fjeset. Fra 5-6 meter avslutter han på det som ser ut som åpent mål, men Ørjan Nyland forflytter seg og redder strålende.
    68'
    Nyland plukker den enkelt og setter i gang på Agnaldo. Han står i offside.
    69'
    LSK med frispark som slås inn bak Moldes forsvarsrekke. Forren når ikke ballen skikkelig, og bak han står Marius Amundsen. Han avslutter over fra 11-12 meter.
    73'
    Heades over!
    73'
    Det er bare et lag på banen nå. Molde har ikke hatt noen verdens ting å komme med de siste minuttene. LSK valser over den regjerende seriemesteren i øyeblikket.
    74'
    Inn: Sander Svendsen
    Ut: Pape Pate Diouf
    75'
    Rindarøy slår inn fra venstre, men ballen går forbi alle, inkludert Origi i full strekk!
    77'
    Svakt slått og Andersson klarerer.
    77'
    Der er Agnaldo millimetere fra årets mål i Tippeligaen. Molde biter seg fast etter corneren, og innbytteren banker til mot lengste hjørne fra skrått hold. Ballen fyker i krysstolpen, spretter ned på streken, før LSK får avklart.
    78'
    Gult kort til Molde
    Joona Toivio
    79'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Fredrik Krogstad
    Ut: Jørgen Kolstad
    79'
    10 minutter igjen. Molde har hatt en målsjanse etter at LSK snudde kampen, men den sjansen var riktignok gigantisk.
    81'
    Knudtzon rundlurer Forren og feier framover. Tomålsscoreren forsøker slå inn, men innlegget er for hardt.
    82'
    Andersson og Fofana kjører kontring på Molde. Førstnevnte løper mot mål og forsøker spille inn til Fofana, men pasningen blir for lang og Fofana klarer bare avslutte utenfor.
    84'
    Molde mister ballen og LSK får kontre gang på gang. Denne gangen ender ballen hos Bonke, som skyter i stolpen med vristen. Ballen spretter ut igjen, før Molde omsider får kontroll.
    86'
    Så er Sander Svendsen på farten. Singh finner han ute til venstre, men inne foran mål rekker ikke Kamara bort til ballen. Moi får den på bakre, runder Mikalsen, men det blir bare corner.
    88'
    Går gjennom hele boksen.
    88'
    Utrolig at ikke LSK har punktert dette. Knudtzon kommer ute på høyre, ballen slås inn foran mål, hvor Nyland redder før Molde får avklart.
    90'
    Dette blir tre poeng til Lillestrøm.
    90'
    Det er lagt til minimum tre minutter.
    90'+1
    Ballen lempes inn i LSK-boksen. Origi kommer ut og holder enkelt!
    90'+1
    Inn: Amahl Pellegrino
    Ut: Moryke Fofana
    90'+2
    Kort variant. Ender med femmeter til Molde.
    90'+2
    90'+4
    Avslutninger: 18-15 i favør Lillestrøm. Skudd på mål: 8-6.
    Du verden for en imponerende snuoperasjon av Lillestrøm. Etter at Molde hadde noen farligheter i starten av 2. omgang tok hjemmelaget fullstendig over kampen. Molde var kun nære utligning da Agnaldo skjøt i krysstverrliggeren fra distanse.