LSK (4-4-2): Origi - Haakenstad, Amundsen, Kippe, Rafn - Brenden, Krogstad, Mathew, Kind Mikalsen - Knudtzon, Udoji.
    0'
    Molde (3-5-2): Linde - Remmer, Sarr, Gregersen - Isak, Ellingsen, Hestad, Moström, Gabrielsen - Wadji, Sigurdarson.
    0'
    Fryktelig tamt oppmøte i dag på Åråsen. Husk at Molde kan ta seriesølv med seier i dag.
    0'
    Vi er i gang med årets nest siste serierunde, og årets siste hjemmekamp for LSK!
    1'
    Bra Molde-mulighet etter 18 sekunder! Sigurdarson skyter med venstrefoten. En liten meter utenfor.
    1'
    Brukbart skuddforsøk fra Haakenstad etter et frispark. Skyter rett i Isak og ut til corner.
    2'
    Linde bokser.
    3'
    LSK med mye ball innledningsvis.
    5'
    LSK kontrer. Mathew slipper ut til Haakenstad, som slår inn. Rett i blokka.
    8'
    Knudtzon og Gabrielsen i løpsduell. Kjempetakling av Gabrielsen gjør at Molde overtar.
    9'
    Amundsen får frispark mot seg. Frispark til Molde, som flytter opp.
    11'
    Origi plukker frisparket.
    12'
    Wadji kommer alene, men skrått med Origi. Banker til, men forsøket går over mål.
    13'
    Mål for Molde!
    Lillestrøm 0 - 1 Molde
    Mål: Ibrahima Wadji
    Målgivende: Christoffer Remmer
    For en bisarr scoring på Åråsen! Lang ball slås til Wadji i bakrom. Ut på bærtur kommer Origi, som feilbregner totalt. Wadji får hodet på ballen før han kolliderer i LSK-målvakten og Haakenstad. Ballen går i mål, men både Haakenstad og Wadji blir liggende etter at de har headet i mål. 0-1!
    14'
    Begge spillerne er oppe og går. Godt å se.
    16'
    Wadji får ball og prøver å dra seg inn i banen for å skyte. Går rett i Haakenstad.
    18'
    Knudtzon legges i bakken av Gregersen. Frispark i finfin posisjon for hjemmelaget.
    19'
    Mathew med et ekstremt dårlig forsøk. Går langt til side for mål.
    20'
    Skjedd lite etter scoringen. Mye balltrilling hos begge lag.
    22'
    Gregersen for sent ute i nok en duell. Nå må han passe seg.
    24'
    Dørgende kjedelig nå. LSK ser ut som de bare venter på cupfinale.
    26'
    Knudtzon slår inn i boks med venstrefoten. Ikke hans sterkeste fot, og ballen klareres.
    27'
    Variant som ikke funker. Ender i ny corner.
    28'
    Kippe klarerer.
    30'
    Sigurdarsons skuddforsøk går rett i blokka.
    33'
    Volleyforsøk fra Krogstad. Frekt forsøk, men over mål.
    35'
    Fryktelig tam omgang. Skjer nada niks.
    37'
    Udoji med en stor mulighet! Det slås inn, men på to meter klarer ikke spissen å flikke inn 1-1!
    39'
    Nå lever plutselig kampen igjen! Udoji kommer helt alene med Linde etter en helfrekk vegg med Knudtzon. Skyter midt på Linde, som gjør en god redning!
    40'
    Nesten, men det blir til slutt klarert.
    40'
    Gult kort til Molde
    Babacar Sarr
    River ned Udoji. Soleklar den.
    43'
    Lagt til to minutter.
    45'
    Vil seg ikke for Molde! Linde med en kremredning. Haakenstad slår inn og finner Udoji på fem meter. Headingen reddes mesterlig av Linde!
    45'+1
    Gregersen klarerer.
    45'+2
    45'+2
    46'
    Vi er i gang med andre akt.
    46'
    Stopp i spillet. Ellingsen har fått seg en smell.
    47'
    Vi er i gang igjen.
    48'
    Klareres.
    51'
    Må avvente corneren. Wadji setter seg ned og har fryktelig vondt.
    52'
    Neida, han er oppe igjen. Godt å se.
    53'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Aleksander Melgalvis
    Ut: Simen Kind Mikalsen
    54'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Fredrik Brustad
    Ut: Ibrahima Wadji
    55'
    Oj, oj, oj! Et frispark slås inn i Molde-boksen. Avslutningen fra Brenden går langt over fra seks meter!
    56'
    Nok en stor LSK-mulighet! Nære på for Kippe. Frispark inn i Molde-boksen. Kippe går opp upresset og header på mål. Linde redder mesterlig!
    57'
    Flipperspill i Molde-boksen før det blåses frispark til gjestene.
    58'
    Linde får en hånd på ballen og klarerer. God inngripen av banens beste så langt.
    59'
    Sigurdarson prøver seg. Går utenfor, men får corner.
    62'
    Slås hardt inn. Dårlig utnyttet.
    64'
    Inn: Mathias Normann
    Ut: Eirik Hestad
    63'
    Inn: Marco Tagbajumi
    Ut: Erik Brenden
    66'
    Fortsatt ekstremt lite som skjer for øyeblikket. Ikke mye kok på en noe hvit Åråsen.
    67'
    Ellingsen med utsiden av foten prøver å stikke gjennom hurtige Brustad. Upresist og Origi plukker.
    70'
    Nei, nei og atter nei, nå må du jo klare å sette den ballen i mål, Udoji!!!! Femte eller sjette store sjansen. Denne gangen skyter han på volley fra fire meter, spiss vinkel. Sniker seg en centimeter utenfor!
    72'
    For øyeblikket leder Godset 2-0. Det gjør at Molde ikke sikrer sølvet i dag, selv om de ligger tre poeng foran både S08 og Godset med en kamp igjen (om 0-1 her på Åråsen står seg). 48-33 er målforskjellen til Molde, hos S08 er den 48-34, Godset 42-32.
    74'
    Inn: Thomas Amang
    Ut: Bjorn Sigurdarson
    76'
    Arne Erlandsen ser ikke mye blid ut på sidelinjen for øyeblikket. Ganske betuttet.
    78'
    Ti minutter igjen på Åråsen. Skal det holde for Molde, som med det har alt i egne hender før siste serieoppgjør?
    80'
    Lillestrøm får straffe! Kippe får ball feilvendt i boks og vender lekkert av Gregersen. Sistnevnte meier ned LSK-kapteinen, og det blåses straffe!
    82'
    For en VANVITTIG dobbelredning av Linde, som har vært enorm! Først slenger han seg til rett vei, og på returen fra Melgalvis fra fire meter redder han også! For en keeper, og FOR en oppvisning Linde har hatt i dag!