1-3

Ble dekket av Jostein Magnussen

Slik starter Lillestrøm (4-4-1-1): Maric - Haakenstad, Tamm, Kippe, Kind Mikalsen - Krogstad, Mathew, Sinyan, Ødemarksbakken - Smarason - Lehne Olsen.
    Slik starter Stabæk (4-5-1): Sandberg - Hernandez, Amankwah, Hanche-Olsen, Moe - Edvardsen, Kassi, Bohinen, Askildsen, Brynhildsen - Junker.
    Stabæk har spilt fem kamper på rad uten å slippe inn baklengsmål. Tre uavgjorte og to seirer har det blitt.
    Frode Kippe starter sin første kamp siden 14. juli. Superveteranen har bare hatt to innhopp etter det.
    Stabæks Oliver Edvardsen spiller sin første kamp fra start i kveld.
    Stabæks Sammy Skytte og Tortol Lumanza er begge skadet.
    Gult kort til Lillestrøm
    Joonas Tamm
    Gult etter 25 sekunder!
    1'
    Stabæk får frispark på 20 meter. Joonas Tamm feller Junker og får et tidlig gult kort. Da kan ikke LSK-stopperen spille med risiko.
    2'
    Askildsen prøver seg. Skuddet går over målet til Maric.
    3'
    Så er det frispark i andre enden. Ødemarksbakken blir felt. Tja, er vel 24 meter fra mål.
    3'
    Lehne Olsen skyter via muren, og ballen går ut til corner.
    4'
    Bra spill av LSK nå. Lehne Olsen blir spilt fri, men han starter for sent.
    6'
    LSK får ny corner. Hernández takler ballen over dødlinjen i duell med Ødemarksbakken.
    7'
    LSK må bli mer presis med de hjørnesparkene hvis de skal utnytte luftstyrken til blant andre Kippe i feltet. Denne ballen kom jo ned med snø på seg.
    9'
    Hernández går for hardt i ryggen på Ødemarksbakken. LSK får frispark på 25 meters hold. Kan sende opp Kippe igjen.
    11'
    Nesten for LSK. Keeper bommer når han går ut, men Bohinen er på streken og får hindret scoring på den headingen.
    12'
    Kippe ligger nede. Han sklir og får en strekk i venstre lår, ser det ut som.
    13'
    Spørs om han klarer å løpe av seg den.
    15'
    Kippe halter inn på banen igjen.
    15'
    LSK har ballen mest, men sliter med å nærme seg målet.
    17'
    Kjempesjanse for Stabæk. Brynhildsen er på vei gjennom, skyter, men keeper får en finger på ballen. Den treffer stolpen.
    19'
    Det slås høyt mot Junker som har Kippe i ryggen. Enkelt for LSK-stopperen.
    23'
    Mål for Stabæk!
    Lillestrøm 0 - 1 Stabæk
    Mål: Ola Brynhildsen
    Målgivende: Kristoffer Askildsen
    Han hadde kampens største sjanse for noen minutter siden. Nå traff han bedre og satte ballen bak Maric. Brynhildsen løper fra Mathew rett og slett.
    23'
    Corner til Stabæk.
    25'
    Lillestrøm 0 - 2 Stabæk
    Mål: Oliver Edvardsen
    Målgivende: Andreas Hanche-Olsen
    Edvardsen stikker og setter ballen forbi LSK-keeperen. Fikser sitt første eliteseriemål i sin første kamp fra start. Viser også turnferdigheter av høy klasse når målet skal feires. LSK-spillerne er sinte fordi de mener dommer overså en klar hands på Hernández før han fant Hanche-Olsen som spilte fri Edvardsen.
    26'
    Nesten for Lillestrøm. Der er Hanche-Olsen nær ved å score selvmål når han blir truffet av en ball. Keeper med refleksredning.
    31'
    Så er Smarason et skonummer unna å score på headingen fra Lehne Olsen. Det blir corner som avklares. LSK bedre med nå etter sjokket.
    32'
    Smarason med et skuddforsøk etter at et frispark har kommet i retur. Bra tilslag, men skuddet går over.
    34'
    Ny sjanse til Smarason. Nå har han god tid og kan sikte. Prøver nettopp det, men skuddet går langt utenfor.
    35'
    Kaos foran Stabæk-keeperen. Haakenstad skyter fra skrått hold, skuddet blir reddet av Amankwah, og til slutt er det Hernández som får ryddet unna.
    40'
    Stabæk har corner.
    40'
    Junker går ned i feltet, vil ha straffe. Det er Kind Mikalsen som går i ryggen. Dommer vifter spillet videre. Ser greit ut.
    43'
    Så har LSK fått frispark 20 meter fra Stabæk-målet.
    43'
    Smarason-skuddet går rett i muren og ut til innkast.
    44'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Daniel Gustafsson
    Ut: Kristoffer Ødemarksbakken
    46'
    STRAFFE STABÆK! Dommer mener Haakenstad feller Brynhildsen. Ser billig ut.
    47'
    Marko Marić
    48'
    Stabæk bommer på straffe! Bohinen misbruker muligheten. Maric går til rett hjørne. Straffen er dårlig plassert i tillegg.
    48'
    49'
    Hanche-Olsen er for tøff i duellen mot Kippe og veteranen får frispark.
    50'
    Krogstad får taklet ballen ut til ny corner for Stabæk.
    50'
    Askildsen kommer til avslutning fra skrått hold. Ballen går via en LSK-spiller, men keeper får reddet.
    52'
    LSK skal gjøre et nytt bytte. Rafn gjør seg klar.
    54'
    Lehne Olsen gjør mye riktig, legger tilbake til Krogstad som kan skyte fra 16 meter. Skuddet går langt over mål.
    55'
    Corner til LSK.
    56'
    Tverrliggeren er i veien for LSK. Det er vel Lehne Olsen som header.
    57'
    Inn: Simen Rafn
    Ut: Frode Kippe
    Det var nok for Kippe, som fikk seg en smell i låret i første omgang.
    58'
    Hanche-Olsen får stoppet Gustafsson som er på vei mot mål. Bra inngripen av kapteinen. LSK får corner.
    59'
    Langskudd fra Krogstad. Skuddet går over, LSK vil ha corner, men blir ikke hørt.
    60'
    Nok en LSK-sjanse. Gustafsson er på løp, keeper møter. Svensken får skutt, men like til side for mål.
    61'
    Hvor mange sjanser må LSK ha for å få mål? Lehne Olsen header men keeper redder.
    62'
    Nå handler alt om LSK her.
    62'
    Frispark til LSK.
    62'
    Sandberg får en hånd på det skuddet/innlegget. Ny corner til LSK.
    63'
    Lillestrøm 0 - 3 Stabæk
    Mål: Kasper Junker
    Junker er på plass og plukker opp en retur på skuddet fra Brynhildsen. Stabæk tar en kontring som Bohinen setter i gang.
    64'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Kosuke Kinoshita
    Ut: Kasper Junker
    66'
    Stabæk er med på notene igjen etter 3-0-scoringen.
    71'
    Hugo Vetlesen skal inn for Stabæk.
    72'
    Inn: Hugo Vetlesen
    Ut: Oliver Edvardsen
    75'
    Stabæk er fornøyd. Tar seg god tid nå.
    79'
    Askildsen spilles fri av Moe på bakerste stolpe. Headingen går utenfor målet til Maric.
    81'
    Inn: Aleksander Melgalvis
    Ut: Mats Haakenstad
    81'
    Brynhildsen får et skudd blokkert. Stabæk beholder ballen.
    86'
    Det er lagt til to minutter.
    90'+1
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 3 Stabæk
    Mål: Aleksander Melgalvis
    Der kommer reduseringen. Det er Lehne Olsen som skyter, keeper gir en retur og innbytteren scorer.