1-1
79' (Str.)

Da er det en halvtime igjen til dagens kamp mellom Lillestrøm og Start.
    LSK-spiss Anthony Ujah spiller ikke dagens kamp for Lillestrøm, men nigerianeren, som er solgt til tyske Mainz, kommer til Åråsen for å ta farvel med publikum.
    Sist Start tok poeng på Åråsen var i 1994, Kristiansand-lagets forrige seier kom her året før. Da trente Ivar Hoff Lillestrøm.
    Da ankommer lagene banen og det nærmer seg kampstart. Veldig glissent oppmøte i denne midtukekampen. Strålende sol og ei nydelig matte er det i hvert fall på Åråsen, så er resten opp til lagene.
    Brage Sandmoen dømmer dagens kamp.
    Lillestrøm skal begynne med ballen.
    Assante forsøker spille gjennom Espen Hoff, men Kippe har kontroll.
    2'
    Start med ballen mest foreløpig. Midtbanespiller Christer Kleiven har fordelt mesteparten av pasningene.
    3'
    Lillestrøm med et langt innkast, men Kenneth Høie får kontroll på ballen.
    5'
    Fredrik Gulbrandsen jakter et tilbakespill. Kenneth Høie slipper med skrekken.
    6'
    Nosa er nesten igjennom da Bergmann Sigurdarson spiller han opp via en Start-spiller, men ballen blir for høy for nigerianeren.
    9'
    Gjestene slår langt mot Espen Hoff, men Steinar Pedersen er god og skjermer ballen utover linja.
    11'
    Start med et langt frispark fra Fredrik Strømstad. Ballen triller ut til femmeter.
    14'
    Lillestrøm med corner.
    14'
    Karim Essediri slår inn, men ballen går gjennom feltet.
    15'
    Årst nikker et Assante-innlegg mot mål, men enkel mat for Logi Magnusson.
    15'
    Børufsen jager en ball i bakrom, men Logi Magnusson får femmeter.
    17'
    Essediri med et håpløst frispark. Utover linjen.
    18'
    Espen Hoff tvinger fram et Start-innkast da han jager Kippe.
    19'
    Fredrik Gulbrandsen er alene i gjennom, men hindres av Jesper Mathisen. Kanarifansen vil ha frispark, men Sandmoen vinker spillet videre.
    22'
    Lillestrøm med frispark høyt i banen. Essediri slår inn, men Kenneth Høie bokser unna.
    26'
    Lillestrøm nærmer seg for øyeblikket. Hjemmelaget er best på Åråsen.
    26'
    Avni Pepa må ha hjelp fra linjen og må ut av banen etter behandlingen.
    28'
    Pepa er inne på banen igjen.
    28'
    Fredrik Gulbrandsen starter på egen banehalvdel, men vinkes av for offside. Gulbrandsen ville vært helt alene mot Kenneth Høie der, men unggutten snytes for en kjempesjanse!
    30'
    Assante og Priske utfordrer på sin høyreside, men det hhele ender i intet.
    32'
    Espen Hoff kommer alene med Kippe, men Logi Magnusson kommer ut og holder ballen. Hoff mener han blir holdt av LSK-kaptein Kippe i det han hindrer Start-spissen å avslutte.
    33'
    Björn Bergmann Sigurdarson skyter på direkten fra skrått hold. Over!
    36'
    Essediri med LSK-corner. Ballen stusses via Steinar Pedersen og gjennom feltet.
    38'
    Frode Kippe dribler seg til et innkast høyt i banen. Eriksen kaster inn, men Høie plukker etter hvert ballen.
    39'
    Nosa mister ballen i god posisjon på midtbanen.
    42'
    Björn Bergmann Sigurdarson fører ballen lenge og hamrer ballen høyt i lengste stolpe. Gigangtisk mulighet for islendingen.
    43'
    Lillestrøm med frispark i skummel posisjon. Frode Kippe lader slegga.
    44'
    Rett i muren!
    44'
    Gulbrandsen vinner tilbake ballen, men innlegget hans klareres.
    44'
    Nosa Igiebor er omtrent alene med Kenneth Høie, men Jesper Mathisen ofrer seg og takler Nosa i det han skal avslutte. Viktig inngripen av Start-stopperen.
    45'
    Lillestrøm har vært klart nærmest i minuttene før pause.
    45'+1
    45'+1
    Kampen åpnet svært sjansefattig, men de siste minuttene har hjemmelaget vært klart nærmest.
    Anthony Ujah får sin hyllest på Åråsen nå. Spissen er ute for å ta farvel med gamleklubben nå i pausen.
    45'
    Lillestrøm med ballen i åpningen.
    47'
    Hoff ser etter Børufsen, men han når ikke ballen.
    49'
    Anthony Ujah er oppe blant Kanarifansen og synger med i denne 2.omgangen.
    50'
    Ute på banen fortsetter Lillestrøm der de slapp. Hjemmelaget kjører kampen.
    51'
    Bergmann Sigurdarson sender ballen videre til Nosa, men han somler den bort.
    52'
    Nosa utfordrer Pepa. Lillestrøm får innkast.
    53'
    Essediri legger inn til Gabrielsen som får avsluttet mot mål. Høie holder headingen enkelt.
    55'
    Lillestrøm har ballen mest. Gjestene fra Kristiansand har lagt seg lavt i banen, med stort sett hele laget bak ballen hele tiden.
    58'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 0 Start
    Mål: Steinar Pedersen
    Kenneth Høie må i strekk og gi retur på et godt innlegg fra Fredrik Gulbrandsen. Steinar Pedersen setter returen i mål på sitt første touch og Lillestrøm tar en fortjent ledelse.
    60'
    Lillestrøm med god kontroll på kampen.
    64'
    Gabrielsen trilles gjennom av Nosa Igiebor, men ballen forsvinner utover linjen før han rekker å avslutte.
    65'
    Mads Stokkelien avslutter direkte på et innlegg fra Espen Børufsen. Ballen går i stolpen.
    68'
    Gult kort til Start
    Espen Børufsen
    68'
    Nosa dribler og får et korrekt frispark i skummel posisjon.
    73'
    Essediri skrur det midt på Kenneth Høie.
    74'
    5285 tilskuere på Åråsen i dag.
    74'
    Essediri og Lillestrøm med nok en resultatløs corner.
    76'
    Nosa skyter småfrekt fra distanse, men Kenneth Høie har ingen problemer med å redde avslutningen.
    76'
    Rødt kort til Lillestrøm
    Hindrer Espen Børufsen som bakerste mann. Kortet ser greit ut.
    76'
    Straffe til Start
    78'
    Start scorer på straffe!
    Lillestrøm 1 - 1 Start
    Årst setter straffen sikkert til venstre for Nadj.
    79'
    Essediri med frispark. Kenneth Høie bokser ballen unna.
    81'
    Bergmann Sigurdarson kriger og kriger, men Kenneth Høie snapper ballen rett foran han. Publikum mener islendingen hindres og vil ha straffe.
    85'
    Lillestrøm 2 - 1 Start
    Mål: Bjorn Sigurdarson
    Kenneth Høie er ute på bærtur og takler en Lillestrøm-spiller. Hjemmelaget får frispark og jammen tar ikke Björn Bergmann Sigurdarson frisparket kjapt. Han lobber over Høie og sender Lillestrøm tilbake i ledelsen.
    89'
    Ingen skjønte hva som skjedde på Åråsen. Bergmann Sigurdarson med en frekkis av de sjeldne. Frispark tok han nesten fra dødlinje ved cornerflagget.
    90'+1
    Start får en corner helt på tampen av kampen.
    90'+2
    Lillestrøm klarerer!
    90'+3
    90'+3
    For et drama dette ble på slutten. Björn Bergmann Sigurdarson sikret Lillestrøm-seier med en voldsom frekkis da han scoret på et frispark fra cornerflagget.