Andrew Robertson (Liverpool FC) får et gult kort av dommer Paul Tierney.
    Offside! Anwar El Ghazi (Aston Villa) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    25'
    I Liverpool slår Trent Alexander-Arnold en corner fra høyre.
    28'
    Dommer Paul Tierney ser at linjemannen løfter flagget, og Aston Villas Anwar El Ghazi blåses av for offside.
    30'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Liverpool FC.
    31'
    Frispark til Aston Villa på halvdelen til Liverpool FC.
    32'
    Douglas Luiz
    Sjanse i Liverpool! Douglas Luiz (Aston Villa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    Liverpool, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Gult kort til Aston Villa
    John McGinn
    Dommer Paul Tierney gir John McGinn (Aston Villa) et gult kort.
    36'
    Mohamed Salah
    Målsjanse på Anfield! Mohamed Salah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    Aston Villa, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Ezri Konsa (Aston Villa) vinkes av for offside i Liverpool.
    38'
    38'
    Paul Tierney tildeler Aston Villa en corner. John McGinn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Jack Grealish ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Jack Grealish er på beina igjen og fortsetter kampen på Anfield.
    43'
    Trent Alexander-Arnold (Liverpool FC) slår en corner fra høyre side på Anfield.
    43'
    John McGinn
    John McGinn (Aston Villa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    45'+3
    45'+3
    Jack Grealish
    Jack Grealish (Aston Villa) avanserer forover på Anfield. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Aston Villa angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    Anwar El Ghazi
    Aston Villa angriper i Liverpool. Anwar El Ghazi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    John McGinn (Aston Villa) løfter inn en corner fra høyre på Anfield.
    52'
    53'
    Liverpool FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    55'
    Aston Villa fosser fremover, men Keinan Davis går rett i offsidefella.
    56'
    57'
    I Liverpool slår Trent Alexander-Arnold en corner fra venstre.
    60'
    Offside! Trent Alexander-Arnold (Liverpool FC) er alene igjennom, men dommer Paul Tierney ser at linjemannen er oppe med flagget.
    60'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Roberto Firmino
    Ut: Divock Origi
    Liverpool FC bytter ut Divock Origi med Roberto Firmino.
    60'
    Inn: Jordan Henderson
    Ut: Fabinho
    Liverpool FC bytter ut Fabinho med Jordan Henderson. Dette er det tredje byttet som Jurgen Klopp gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Georginio Wijnaldum
    Ut: Alex Oxlade-Chamberlain
    Bytte for Liverpool FC. Georginio Wijnaldum kommer inn for Alex Oxlade-Chamberlain på Anfield.
    61'
    62'
    Frispark for Liverpool FC på egen banehalvdel.
    64'
    Paul Tierney tildeler Liverpool FC en corner. Trent Alexander-Arnold sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    65'
    70'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Aston Villa
    Mål: Sadio Mané
    Målgivende: Naby Keita
    I Liverpool tar Liverpool FC ledelsen 1-0 etter et mål av Sadio Mane. Naby Keita sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Mbwana Samatta
    Ut: Anwar El Ghazi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aston Villa. Inn kommer Mbwana Samatta, mens Anwar El Ghazi tar plass på benken.
    74'
    Inn: Jota
    Ut: Keinan Davis
    Dean Smith (Aston Villa) gjør sitt andre bytte for dagen. Jota erstatter Keinan Davis.
    74'
    Roberto Firmino
    Sjanse til Liverpool FC! Roberto Firmino er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    76'
    77'
    Dommer Paul Tierney venter med å sette i gang spillet fordi Tyrone Mings ligger nede.
    78'
    Tyrone Mings kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Anfield.
    80'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Aston Villa.
    81'
    83'
    Frispark Liverpool FC.
    84'
    Inn: Curtis Jones
    Ut: Naby Keita
    Naby Keita (Liverpool FC) erstattes av Curtis Jones.
    84'
    Inn: Indiana Vassilev
    Ut: Trezeguet
    Aston Villa gjør sitt tredje bytte. Trezeguet erstattes av Indiana Vassilev.
    85'
    85'
    Curtis Jones
    Curtis Jones (Liverpool FC) kommer seg fri på Anfield, men avslutningen går utenfor.
    86'
    88'
    Liverpool 2 - 0 Aston Villa
    Mål: Curtis Jones
    Målgivende: Mohamed Salah
    Mål! Liverpool FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Curtis Jones på Anfield. Det er en fin assist fra Mohamed Salah.
    89'
    Aston Villa angriper i Liverpool. Jack Grealish avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    I Liverpool slår John McGinn en corner fra høyre.
    90'+2
    Indiana Vassilev
    Sjanse! Aston Villa avanserer forover, men Indiana Vassilev avslutter utenfor.
    90'+3
    Inn: Neco Williams
    Ut: Andy Robertson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Liverpool FC. Inn kommer Neco Williams, mens Andrew Robertson tar plass på benken.