Slik stiller Liverpool i kveld (4-3-1-2): Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Elliott, Fabinho, Thiago - Firmino - Salah, Núnez.
    Liverpool-benken: Kelleher, Konaté, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Carvalho, Phillips.
    Slik stiller Leeds i kveld (4-2-3-1): Meslier - Kristensen, Koch, Cooper, Struijk - Adams, Roca - Harrison, Aaronson, Summerville - Rodrigo.
    Leeds-benken: Robles, Ayling, Firpo, Bamford, Llorente, Gnonto, Gellhart, Greenwood, Klich.
    Kampen er i gang på Anfield!
    Redning på streken! En lang ball slås igjennom på Salah, og Meslier feilberegner. Salah lobber mot mål fra skrått hold, men Struijk header unna!
    1'
    Liverpool klart best i gang her.
    3'
    Mål for Leeds United!
    Liverpool 0 - 1 Leeds United
    Mål: Rodrigo Moreno
    HAR DU SETT?! Gomez slår en støttepasning mot Alisson, som sklir idet han skal motta den. Ballen går videre, og Rodrigo er våken. Spissen får en svært enkel jobb med å sette ballen i det åpne buret!
    4'
    For en tabbe i de bakre rekkene til Liverpool!
    6'
    Hjørnespark til vertene.
    6'
    Ryddes unna.
    6'
    Kristensen får behandling utenfor banen.
    7'
    Gomez med ny feilpasning. Ikke voldsomt stor selvtillit hos midtstopperen akkurat nå.
    8'
    Arnolds pasning mot Robertson blir for lang. Innkast til gjestene.
    10'
    God stemning i bortesvingen nå.
    10'
    Harrison kommer seg til avslutning innenfor 16-meteren. Skrus langt over mål.
    11'
    Stor Liverpool-sjanse!
    13'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 1 Leeds United
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Andy Robertson
    LIVERPOOL SVARER RASKT! Vertene pumper på med folk i boksen til Leeds, og på det andre innlegget finner Robertson Salah på bakerste stolpe. Egypteren bredsider ballen i mål på volley!
    14'
    Liverpool kjører kampen nå. Glimrende angrep, men Arnolds innlegg når ikke Nunez foran mål.
    16'
    Ny corner til hjemmelaget!
    17'
    Leeds kontrer.
    17'
    Thiago gjør et enormt returløp og stopper Harrison.
    17'
    Litt rolig utpå der nå. Frispark til Leeds på egen banehalvdel.
    20'
    Kjempesjanse for Leeds! Kristensen slår et glimrende innlegg på Aaronson, som treffer rent på volley. Avslutningen går i tverrliggeren!
    21'
    Harrison med god sjanse også! Leeds med to store muligheter på under ett minutt!
    21'
    Fabinho med viktig takling på Harrison.
    23'
    Nunez feller en Leeds-forsvarer, som får frispark.
    24'
    Aaronson går ned etter en duell med Thiago. Frispark til Leeds på hjemmelagets halvdel.
    25'
    Kristensen får avsluttet, etter at Leeds har satt opp flere spillere i boksen. Går langt utenfor mål.
    26'
    Innkast til Liverpool høyt i banen.
    27'
    Litt rolig igjen her nå...
    29'
    Liverpool triller og triller, før Robertson ikke når en langpasning fra høyre.
    30'
    Salah er på vei igjennom, men Kristensen varter opp med en fin sklitakling. Redder nok Leeds fra et baklengsmål der!
    31'
    Stor Liverpool-sjanse! Nunez spilles igjennom, men bruker lang tid på å få kontroll på ballen. Fomler det til, og Meslier redder!
    32'
    Klønete av Nunez, men godt keeperspill av franskmannen!
    33'
    Harrison blåser et frispark over mål.
    34'
    Corner til vertene igjen.
    35'
    Ballen havner hos Robertson, som slår inn. Thiago vinner duellen, men finner ingen medspillere i boksen.
    35'
    Knallhard duell mellom Fabinho og Adams. Ingen av dem blir liggende, og ballen går. Nydelig!
    36'
    Aaronson får en mulighet ut av intet, men bruker litt for lang tid på å bestemme seg. Innlegget han ender opp med å slå går via en forsvarer, og Alisson plukker enkelt.
    37'
    Salah snapper ballen fra lagkamerat Nunez, og skyter utenfor 16-meteren. Meslier redder - og holder.
    39'
    Robertson fikser hjørnespark.
    40'
    Inn fra Arnold, og Meslier bokser unna.
    41'
    Stor Liverpool-sjanse igjen! Robertson gjør det meste selv, før han får slått inn fra venstre. Via et Leeds-bein holder innlegget på å lure seg i lengste kryss!
    45'
    Legges til to minutter.
    45'+1
    Rodrigo kommer seg til avslutning etter et nydelig forarbeid av Aaronson. Alisson redder!
    45'+1
    Så får Leeds frispark i god posisjon rett før pause!
    45'+2
    Aaronson tar det, men skuddet går milevis over mål. 1-1 til pause!
    45'+3
    Der er vi i gang!
    Liverpool tar avsparket. Ingen bytter i pausen.
    46'
    Men det ryktes at Bamford er i oppvarming.
    46'
    Thiago sender en stikker i retning Nunez. Fin retning, men blir i lengste laget.
    47'
    Liverpool ruller opp på høyresiden, men Leeds gjør jobben bakover i banen, og det blir utspill fra Meslier.
    48'
    Nunez titter opp og slår inn, fra høyre. Men innlegget går rett i klypene på Meslier.
    49'
    Hjørnespark til Leeds United
    51'
    Klareres kontant.
    51'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Patrick Bamford
    Ut: Rodrigo Moreno
    52'
    Det er Liverpool som har festet et grep om denne andre omgangen.
    53'
    Lang ball mot Salah, men den blir for lang.
    54'
    56'
    Slås midt i, der er det mange rødkledde og én av dem får klarert.
    56'
    Salah prøver seg på en langskudd. Men ballen sklir av foten og forsvinner langt langt over mål.
    58'
    Så er det Bamford som lader kanonen. Vender opp og banker til, men skuddet går rett på keeper.
    60'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Curtis Jones
    Ut: Harvey Elliott
    61'
    Inn: Jordan Henderson
    Ut: Fabinho
    61'
    Og Jones kliner til på direkten. Vender av en Leeds forsvarer og banker til. Men det står en blokk der, som tar seg av skuddet.
    61'
    Leeds har jobbet seg inn igjen i kampen etter at Liverpool tok kommandoen fra start i den andre omgangen.
    63'
    Leeds med innlegg fra ventre, lavt og hardt, men bankes ut igjen og til innkast.
    64'
    66'
    Slår den mot bakerste, men ender med at den går over alt og alle.
    66'
    OUUUFF! Nunez får en perfekt ball fra Salah og kliner til! Men Meslier, han er våken. Stor stor sjanse for hjemmelaget.
    67'
    Hjørnespark til Liverpool
    68'
    Luring på bakerste stolpe ved navn Henderson, men Meslier er med på også den.
    69'
    69'
    Corner nummer to klareres kontant.
    69'
    Før det igjen, etter litt om og men, blir enda et hjørnespark til Liverpool.
    69'
    70'
    Leeds rydder opp, får den ut.
    70'
    Jones med en vakker liten flikk til Salah som fyrer av fra midt inne i Leeds sin 16-meter, men skuddet går over mål.
    71'
    Inn: Degnand Wilfried Gnonto
    Ut: Jack Harrison
    72'
    Inn til sin PL-debut, Gnonto.
    73'
    Salah kommer seg forbi på høyrekanten. Chipper ballen mot bakre, der står to lagkamerater, men chippen blir for lang og går over dødlinja.
    74'
    Liverpool kommer til sjanser, men jaggu er det ikke liv i Leeds også. Løper alt de makter og tar hver centimeter de får.
    76'
    Nunez fyrer fra 18 meters hold, mot krysset. God avslutning, enda bedre redning av Meslier som får lanken på den.
    79'
    79'
    Inn: James Milner
    Ut: Trent Alexander-Arnold
    79'
    Mot bakerste, Meslier ute og bokser.
    79'
    Bamford kløner, får ballen inne i Liverpools 16-meter, men dårlig mottak ødelegger det som godt kunne blitt en god mulighet til å sette inn 2-1.
    80'
    80'
    Firmino avslutter fra brukbar posisjon inne i 16-meteren. Ganske rett på keeper.
    83'
    To spillere liggere nede. En fra hvert lag. Adams og Robertson. Begge er klare igjen og gir hverandre hånden.
    83'
    Ny god Liverpool-mulighet! Salah avslutter, fin redning.
    86'
    Firmino får muligheten i lufta fra syv meter. Igjen er Meslier i veien.
    89'
    Liverpool 1 - 2 Leeds United
    Mål: Crysencio Summerville
    Målgivende: Patrick Bamford
    Fullstendig mot spillets gang er det Leeds som tar ledelsen! Summerville setter Alisson ut av spill med et rapt skudd.
    90'
    Fem minutter er lagt til.
    90'+1
    Meslier kaster seg ut og får tak på ballen. Men treffer beinet til en fremadstormende Robertson. Keeperen blir liggende nede.