4-0
24 135
17 229

Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei go velkommen til denne livedekningen av Premier League-kampen mellom Liverpool og Manchester United!
    Begge lag skal spille med svarte armbånd i denne kampen. Det bekrefter Manchester United til BBC. Cristiano Ronaldo mistet en av sine tvillinger mandag, noe som er bakgrunnen for gesten. Fansen vil også klappe syv minutter ut i kampen på Anfield. Portugiseren bruker draktnummer syv. Ronaldo spiller ikke kveldens kamp.
    Slik starter United (3-5-2): De Gea - Lindelöf, Jones, Maguire - Wan-Bissaka, Pogba, Matic, Fernandes, Dalot - Rashford, Elanga.
    Liverpools lag (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Thiago - Diaz, Salah, Mané.
    Verdt å merke seg at Phil Jones starter for andre gang denne sesongen for Manchester United. Litt av en kamp å bli kastet inn i for midtstopperen.
    Det skiller 19 poeng mellom lagene før kveldens kamp. United har attpåtil én kamp mer spilt og gapet taler for seg selv. Dette er to lag på to helt ulike ferdighetsnivå i øyeblikket.
    Manchester United har bare tatt fem poeng av 24 mulige mot forrige sesongs topp seks i Premier League før tirsdagens kamp mot serietoer Liverpool.
    I tillegg til Ronaldo, er Varane, Fred, McTominay, Shaw og Cavani ute for United.
    - Det er det verste som kan skje. Jeg er selv far til to sønner, og jeg skjønner hva dette betyr. Vi står bak ham, og det er viktig at han er sammen med familien, sier United-manager Ralf Rangnick om fraværet av Ronaldo.
    - Det sto mellom han og Eric Bailly. Phil har erfaring og kommuniserer godt, sier United-manageren om hvorfor Phil Jones starter.
    Spillerne er i tunnelen, klar til å tre ut på Anfield til denne storkampen!
    "You'll never walk alone" runger over stadion. Snart avspark!
    Vi er i gang! United med ballen.
    1'
    Dalot med ballen. Skaffer et innkast.
    1'
    Liverpool som blir venn med ballen nå. Triller den litt rundt før de prøver seg langs kanten. Salah stoppes.
    2'
    Alison er iskald i en presset situasjon og sørger for at Liverpool holder i ballen.
    4'
    De Gea med et svakt utspill. Innkast til vertene.
    4'
    Den pasningen bra Fernandes til Dalot blir for lang. Utspark.
    4'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 0 Manchester United
    Mål: Luis Diaz
    Målgivende: Mohamed Salah
    DRØMMESTART FOR LIVERPOOL! United-forsvaret blir spilt vidåpent. Salah spiller inn foran mål på ett touch, der. Diaz får en svært enkel jobb med å hamre inn et tidlig åpningsmål! For en start på kampen!
    5'
    Alexander-Arnold banker ballen i ansiktet til De Gea i feiringen. Like før de ryker i tottene på hverandre.
    7'
    Etter syv minutter klappes det for Cristiano Ronaldo. Han mistet en av tvillingene ved fødsel og er ikke med i dagens kamptropp.
    8'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Jesse Lingard
    Ut: Paul Pogba
    10'
    Pogba halter av banen her. United tvinges til et tidlig bytte. Litt uklart hva som skjedde med franskmannen.
    10'
    Liverpool presser frem et hjørnespark.
    11'
    Ballen klareres unna i første omgang. Thiago lemper den inn igjen, hvor Diaz header over mål.
    12'
    Liverpool står høyt og presser United tøft. Gjestenes håp må være at det dukker opp en overgangsmulighet eller to.
    13'
    Frispark til United på midtbanen. Tar det raskt.
    14'
    Liverpool mister ballen, men United kommer seg ikke over midtbanen før vertene kommer igjen. Mané med et skudd som blokkeres til corner.
    15'
    Robertson svinger den inn.
    16'
    Fabinho står helt alene på bakerste, men bommer på volleyforsøket.
    16'
    Elanga med en håpløs involvering som gir Liverpool en corner. Det har vært kvalitetsforskjell i alle ledd så langt.
    18'
    Matic forærer Liverpool enda en corner med en svak pasning bakover i banen.
    19'
    Robertson svinger mot van Dijk, men ballen klareres. I returområdet banker Henderson ballen over mål.
    19'
    Liverpool 2 - 0 Manchester United
    Mål: Mohamed Salah
    Målgivende: Sadio Mané
    LIVERPOOL DOBLER! Nydelig klikk-klakk-spill fra Liverpool. Mané med en frekk stikker til Salah, som kommer alene mot De Gea. Legger den enkelt i hjørnet.
    22'
    Dette er jo bare blytungt for United. Har fått til absolutt ingenting så langt. Liverpool herjer og viser seg som et soleklart bedre lag.
    23'
    Liverpool fortsetter å presse. Gir ikke United mye pusterom her.
    25'
    Elanga utfordrer fint langs kanten og får slått inn etter en skikkelig rykk. Problemet er at det ikke er noen lagkamerater foran mål.
    27'
    De Gea med en håpløs klarering til Alexander-Arnold. Forsøker vel et skudd der, men finner i stedet Salah som ikke helt får kontroll på ballen.
    28'
    Salah og Liverpool mister ballen, men gjenvinner den 35 meter fra Uniteds mål.
    30'
    Thiago med en deilig crosser til Salah. Han skjærer innover i banen og prøver et skudd. Blokkeres inn til De Gea.
    30'
    van Dijk som er oppe og dribler litt utenfor 16-meteren. Får en liten trøkk der og halter litt.
    31'
    Diaz rykker forbi Lindelöf og slår hardt inn. Klareres til corner.
    31'
    Phil Jones ser kjørt ut. Ikke lett å bli kastet inn i dette tempoet mot en slik motstander.
    31'
    Godt slått corner av Arnold. Ut til en ny corner.
    32'
    De Gea bokser unna corneren.
    32'
    Liverpool finner Mané i boksen, men han er i offside.
    32'
    Alisson setter i gang et angrep på en rask og strålende måte. Like før Salah får spilt videre til Mané.
    34'
    Ballen er i mål, men Diaz er korrekt avblåst for offside på den pasningen fra Fabinho.
    35'
    God pasning mot Rashford, men han blir raskt dyttet unna av en forsvarer.
    35'
    Nesten fascinerende så stor forskjell det er på lagene.
    37'
    En sjelden gangs skyld er det Liverpool som mister ballen på egen halvdel, men United klarer ikke kapitalisere på feilen.
    37'
    Fantastisk bakromspasning mot Rashford, som er et godt nedtak unna å være alene med Alisson. Dårlig touch fra engelskmannen og faren er over.
    38'
    Artig fakta om 2-0-scoringen: Liverpool hadde ballen i 75 sekunder i strekk. Ballen var innom alle spillerne minst én gang foruten Van Dijk. 24 pasninger før Salah puttet ballen i mål.
    41'
    Thiago er en svært behagelig spiller å se på. Alt er enkelt for den mannen.
    42'
    Arnold svinger inn en corner. Klareres.
    43'
    Er Liverpool alltid så gode mot Premier League-motstand?
    Nok en dag på jobben, dette.
    40%
    Nei, United gjør det ekstra enkelt for dem.
    52%
    Synes ikke United har vært så verst, jeg.
    8%
    Antall stemmer: 11805
    Maguire med en lang crosser - over sidelinjen. Liverpool med innkast.
    45'+1
    Ett minutter tilagt tid. Snart pause.
    45'+1
    Inn: Jadon Sancho
    Ut: Phil Jones
    46'
    Offensivt pausebytte fra United. Legger vel trolig om formasjonen også.
    46'
    United presser frem en corner.
    47'
    Corneren fra Fernandes klareres unna.
    47'
    Frispark til United. Kan crosses inn.
    48'
    Liverpool får tak i ballen.
    48'
    Liverpool holder og holder i ballen. Lever godt med kampen slik den er nå.
    50'
    United har hengt bedre med i starten av denne omgangen. Virker bedre organisert.
    51'
    En roligere start på denne omgangen. Her kommer United.
    55'
    Sancho kommer til en avslutning, men er aldri veldig farlig.
    55'
    Sancho er nære å komme forbi Arnold på backen, men stoppes til slutt.
    58'
    Sanchos avslutning for fem minutter siden var forøvrig Uniteds første skudd på mål i denne kampen. Er vel i grunn det eneste skuddet gjestene har hatt.
    60'
    Liverpool har er ballinnehav på over 70 prosent.
    60'
    Henderson går i bakken like utenfor 16-meteren. Maguire som stempler Liverpool-kaptein. Det ser utilsiktet ut.
    62'
    Ikke noe frispark, da dommer Martin Atkinson ikke så det da det skjedde, men her hadde nok VAR grepet inn om den hadde vært en halv meter lenger frem i banen.
    62'
    Salah kommer seg løs og kan skyte, men prøver å chippe ballen mot en lagkamerat. Pasningen blir for løs og Wan-Bissaka får klarert.
    63'
    To store sjanser for United, men begge avslutningene blir for veike! Flagget kommer opp for offside, men reprisen viser at det er feil. To skudd fra rundt ti meter, men begge skuddene midt på Alisson.
    64'
    Frustrasjon blant både Liverpool-spillere og Liverpool-fans på tribunen nå.
    65'
    Liverpool spiller seg fint fremover, men Henderson slår en fæl pasning rett ned i et par United-bein.
    65'
    Kampen vipper litt nå. Hvis United klarer å få en redusering, så kommer det til å bli kok.
    67'
    Liverpool 3 - 0 Manchester United
    Mål: Sadio Mané
    Målgivende: Luis Diaz
    Men så kommer scoringen den andre veien istedenfor! Robertson bryter og stormer fremover. Spiller til Díaz, som legger strålende ut i feltet til Mané. Senegaleseren styrer ballen enkelt ned i hjørnet.
    68'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Diogo Jota
    Ut: Luis Diaz
    Inn med litt friske bein på topp for Liverpool. Ny god kamp fra Díaz, med scoring og assist i dag.
    70'
    Mané og Salah kombinerer fint, men Salah klarer ikke å få skuddet av gårde.
    73'
    Fin duell mellom Rashford og Alexander-Arnold ute på siden. Begge to går virkelig hardt til, og det hele ender med at ballen går ut av spill, til 5-meter for Alisson.
    73'
    Salah utfordrer Maguire, men sklir og mister ballen.
    76'
    Thiago har fått seg en liten smell her.
    76'
    Etter en sklitakling. Lukter vel kanskje et bytte her nå.
    76'
    Thiago har kommet seg litt igjen, men det gjøres klart bytter nede på sidelinjen, ser det ut til.
    78'
    Robertson skaffer en corner for Liverpool.
    79'
    Inn: Naby Keita
    Ut: Thiago
    Byttes ut til stående applaus.
    80'
    Ser også ut som han har ristet av seg smellen.
    80'
    Corneren på merkelig vis gjennom hele feltet. Henderson plukker opp og prøver å skyte den inn foran mål, men får et dårlig treff.
    80'
    Rashford skyter fra hjørnet av 16-meteren, men sender den utenfor. Var vel en offside også.
    81'
    En god del fra bortefeltet som er på vei ut av Anfield nå.
    82'
    Inn: Hannibal Mejbri
    Ut: Anthony Elanga
    84'
    Liverpool 4 - 0 Manchester United
    Målgivende: Diogo Jota
    For en pasning fra Jota! Han åpner opp hele United-forsvaret med en smart pasning langs bakken, og Salah klarer å lirke den forbi De Gea. Avslutningen går via Wan-Bissaka og i bue over keeperen.
    85'
    Inn: James Milner
    Ut: Fabinho
    Inn med veteranen på tampen for Liverpool.
    86'
    Gult kort til Liverpool
    Naby Keita
    Stempler Lingard. Ganske stygg den.
    87'
    Jota kommer seg innover i banen og skyter fra 20 meter. Rett i en United-spiller.
    87'
    Mané kommer seg alene med keeper, men må ta ballen bort fra mål og sjansen forsvinner.
    88'
    Gult kort til Manchester United
    Hannibal Mejbri
    Sent inne i en takling på Henderson.
    88'
    Bruno Fernandes
    Altfor sent inne i en takling på Alexander-Arnold. Slenger ut en fot som treffer Liverpool-spilleren i kneet.
    89'
    Mejbri sent inne i nok en takling. Publikum roper på et nytt gult kort.
    90'
    Atkinson nøyer seg med tilsnakk.
    90'
    Det er lagt til tre minutter.
    90'
    Salah kommer seg nesten alene med keeper, men må nøye seg med en corner.
    90'+3
    Wan-Bissaka som får satt inn en takling i siste liten.
    90'+3
    Nesten en ny Liverpool-scoring på slutten her, men Jota treffer ikke helt med headingen. Liverpool vinner 4-0 på svært overbevisende vis.