I Montevideo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I Montevideo slår Franco David Moyano en corner fra venstre.
    10'
    Franco David Moyano
    Franco David Moyano (Argentinos Juniors) kommer til en målsjanse på Estadio Centenario, men klarer ikke å score.
    10'
    Ivo Nigel Mendez Chavez signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    15'
    Argentinos Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    17'
    21'
    Francisco Gonzalez Metilli (Argentinos Juniors) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Centenario.
    23'
    Leandro Gaston Otormin Fumero (Liverpool Montevideo) slår en corner fra venstre side på Estadio Centenario.
    28'
    Ivo Nigel Mendez Chavez signaliserer et frispark til Argentinos Juniors like utenfor Liverpool Montevideo-området.
    30'
    Santiago Montiel
    Argentinos Juniors angriper i Montevideo. Santiago Montiel fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Ivo Nigel Mendez Chavez tildeler Argentinos Juniors en corner. Franco David Moyano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    I Montevideo slår Franco David Moyano en corner fra høyre.
    32'
    Det blir farlig! Frispark for Argentinos Juniors er nær straffområde.
    33'
    Franco David Moyano (Argentinos Juniors) slår en corner fra høyre side på Estadio Centenario.
    35'
    38'
    Liverpool Montevideo angriper i Montevideo, men blir avblåst for offside.
    39'
    Frispark for Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    40'
    Målsjanse på Estadio Centenario! Franco David Moyano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    Liverpool Montevideo, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    45'
    Gabriel Avalos Stumpfs
    Sjanse til Argentinos Juniors! Gabriel Avalos Stumpfs er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Mål for Argentinos Juniors!
    Liverpool Montevideo 0 - 1 Argentinos Juniors
    Mål: Francisco Gonzalez Metilli
    Målgivende: Gabriel Avalos Stumpfs
    Mål! Argentinos Juniors tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Francisco Gonzalez Metilli på Estadio Centenario. Gabriel Avalos Stumpfs var nest sist på ballen.
    45'+1
    Målet til Argentinos Juniors sjekkes av VAR
    45'+3
    Målet til Argentinos Juniors blir stående
    45'+3
    Spillerbytte - Liverpool Montevideo
    Inn: Gonzalo Napoli Soria
    Ut: Rodrigo Rivero Fernandez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Liverpool Montevideo. Inn kommer Gonzalo Napoli Soria, mens Rodrigo Rivero Fernandez tar plass på benken.
    46'
    Inn: Alan Damian Medina Silva
    Ut: Leandro Gaston Otormin Fumero
    Liverpool Montevideo gjør sitt andre bytte. Leandro Gaston Otormin Fumero erstattes av Alan Damian Medina Silva.
    46'
    Gult kort til Liverpool Montevideo
    Miguel Samudio
    Miguel Samudio (Liverpool Montevideo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    46'
    Mål for Liverpool Montevideo!
    Liverpool Montevideo 1 - 1 Argentinos Juniors
    Mål: Ruben Daniel Bentancourt Morales
    Målgivende: Alan Damian Medina Silva
    Ruben Daniel Bentancourt Morales (Liverpool Montevideo) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Estadio Centenario. Alan Damian Medina Silva sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Ruben Daniel Bentancourt Morales
    Målsjanse til Liverpool Montevideo! Ruben Daniel Bentancourt Morales treffer mål, men keeper redder.
    49'
    Argentinos Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    53'
    Frispark Liverpool Montevideo.
    53'
    Spillerbytte - Argentinos Juniors
    Inn: Alan Rodriguez
    Ut: Francisco Gonzalez Metilli
    Francisco Gonzalez Metilli (Argentinos Juniors) erstattes av Alan Rodriguez.
    55'
    Hjørnespark til Argentinos Juniors
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til Argentinos Juniors
    57'
    Dommeren dømmer straffe til Argentinos Juniors
    58'
    Straffe til Argentinos Juniors
    58'
    Argentinos Juniors scorer på straffe!
    Liverpool Montevideo 1 - 2 Argentinos Juniors
    Mål: Miguel Angel Torren
    Mål! Miguel Angel Torren gir Argentinos Juniors ledelsen 1-2 på Estadio Centenario. Målet kom på et straffespark.
    60'
    Ivo Nigel Mendez Chavez signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo.
    61'
    I Montevideo slår Santiago Montiel en corner fra venstre.
    62'
    Argentinos Juniors fosser forover og Franco David Moyano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Frispark til Argentinos Juniors på halvdelen til Liverpool Montevideo.
    63'
    Frispark til Liverpool Montevideo på halvdelen til Argentinos Juniors.
    64'
    Skudd på mål, Argentinos Juniors
    66'
    66'
    Inn: Maicol Gabriel Cabrera Galain
    Ut: Gonzalo Perez
    Liverpool Montevideo bytter ut Gonzalo Perez med Maicol Gabriel Cabrera Galain.
    68'
    Santiago Montiel (Argentinos Juniors) slår en corner fra venstre side på Estadio Centenario.
    70'
    Kevin Mac Allister
    I Montevideo header Kevin Mac Allister (Argentinos Juniors) mot mål, men ballen går utenfor.
    70'
    Ivo Nigel Mendez Chavez signaliserer et frispark til Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    70'
    71'
    Liverpool Montevideo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Liverpool Montevideo 2 - 2 Argentinos Juniors
    Mål! Ruben Daniel Bentancourt Morales utligner til 2-2.
    76'
    Gaston Nicolas Veron
    Målsjanse! Gaston Nicolas Veron (Argentinos Juniors) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    81'
    82'
    Alan Damian Medina Silva
    Liverpool Montevideo angriper i Montevideo. Alan Damian Medina Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    83'
    Gult kort til Argentinos Juniors
    Lucas Hernan Villalba
    Lucas Hernan Villalba (Argentinos Juniors) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Centenario.
    83'
    Inn: Leonardo Heredia
    Ut: Gaston Nicolas Veron
    Argentinos Juniors bytter ut Gaston Nicolas Veron med Leonardo Heredia. Dette er det andre byttet som Gabriel Milito gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Paul Matias Zunino Escudero
    Ut: Cesar Marcelo Meli
    Cesar Marcelo Meli (Liverpool Montevideo) erstattes av Paul Matias Zunino Escudero.
    84'
    Alan Damian Medina Silva (Liverpool Montevideo) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Centenario.
    86'
    Juan Izquierdo
    Liverpool Montevideo avanserer forover og Juan Izquierdo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    86'
    86'
    Ivo Nigel Mendez Chavez tildeler Argentinos Juniors en corner. Marcelo Javier Cabrera Rivero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.