1 - 3
14 259
11 795

Ble dekket av Jens Friberg

Hei og velkommen til denne dekningen av Liverpool mot Real Madrid i kvartfinalen av Champions League! Real Madrid leder 3-1 fra første oppgjør og hjemmelaget har litt å hente inn her ...
    Liverpool stiller i 4-3-3: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Nathaniel Phillips, Ozan Kabac, Andy Robertson - Gio Wijnaldum, Fabinho, James Milner - Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané.
    Diogo Jota er eneste spiller som ofres fra 2-1-seieren over Aston Villa i helgen.
    Gjestenes lagoppstilling har kommet, i sedvanlig 4-3-3: Thibaut Courtois - Federico Valverde, Eder Militao, Nacho, Ferland Mendy - Luca Modric, Casemiro, Toni Kroos - Marco Asensio, Karim Benzema, Vinicius Junior.
    For Real Madrids vedkommende har de gjort én endring fra laget som slo Barcelona 2-1 i El Clásico i helgen som var. Fede Valverde flyttes ned på høyrebacken på bekostning av Lucas Vazquez, som fikk en smell i oppgjøret med erkerivalen.
    Det er to lag i form som møtes på Anfield, selv om Liverpool nok kommer til å savne støtten fra hjemmefansen i en kamp som dette. Real Madrid snuser på serieledelsen La Liga etter helgens seier og den seneste seiersrekken, mens også Liverpool er tilbake i topp fire-kampen etter tre hjemlige seirer på rappen.
    Ifølge den spanske TV-kanalen El Chiringuito, og deres journalist José Luiz Sanchez, er Real Madrids spillerbuss angrepet med steiner. Journalisten har også lagt ut en video på Twitter av den skadde bussen.
    Hvem tror du går videre til semifinalen?
    Liverpool
    38%
    Real Madrid
    62%
    6810 stemmer
    Ifølge BBC fordømmer Liverpool den "uakseptable og skammelige" oppførselen til enkelte supportere etter at Real Madrid-bussen ble angrepet på vei til stadion.
    Lagene er på banen, de neste nitti minuttene skal avgjøre alt. Spenn dere fast!
    Vi er i gang på Anfield!
    Milner og Benzema i en heftig kollisjon rett fra start her. Franskmannen halter etter duellen.
    2'
    GIGASJANSE FOR SALAH! En langball mot Mané blir mesterlig lagt igjen tilSalah, men egyptieren brenner sjansen alene med Courtois!
    2'
    Nesten for Firmino - og for Salah! Begge kommer akkurat for sent på innlegget til Mané. Liverpool åpner i hundre og ti!
    4'
    Hjørnespark
    Det påfølgende hjørnesparket treffer Mané, men senegaleseren er ikke luftens baron.
    4'
    Real Madrid ser rystet ut i starten her. Mendy gir bort ballen enkelt, men blir ikke straffet.
    5'
    Hjørnespark
    Alexander-Arnold skaffer ny corner til hjemmelaget. De tar den raskt, men for raskt for Milner - som ikke får noe rent treff.
    6'
    Hjørnespark
    Nok et hjørnespark til hjemmelaget.
    8'
    Tøffe dueller i feltet og Kuipers blåser frispark til gjestene.
    8'
    Skudd på mål
    Modric klinker til på halvspretten! Via Kabak og til corner.
    9'
    Offside
    Modric får lagt inn på bakre, men to Real-spillere er i offside.
    10'
    KANON FRA MILNER! Salah og Firmino kombinerer før kapteinen får lagt an til skudd. Han får et perfekt treff, men Courtois er helt oppe i krysset og redder!
    12'
    Hjørnespark
    Liverpool misbruker corneren, Real Madrid misbruker den påfølgende kontringsmuligheten.
    12'
    Offside
    Alexander-Arnold sikter mot bakre stolpe, men der er Mané i offside.
    13'
    Real Madrid langt mer med i kampen nå, de virker å ha kommet seg over åpningsrystelsen.
    16'
    Milner lager frispark i duell med Modric.
    16'
    Hjemmelaget får et frispark i innleggsposisjon og Kabak er først på den, men avslutningen går langt over.
    18'
    Mané forsøker å ta seg forbi Militao, men stopperen kommer seg foran og får til slutt frispark.
    19'
    BENZEMA I STOLPEN! Han gjør alt på egen hånd. Vinner ballen, drar av to spillere - og skyter ballen via Kabak og i stolpen. For en sjanse.
    20'
    Dette er såkalt end-to-end stuff, som de sier i Storbritannia.
    21'
    Frispark til Casemiro i duell med et annet rivjern på midtbanen, Fabinho.
    23'
    Casemiro halter rundt og det er elendige nyheter for Zidane. Få spillere er viktige i forsvarsspillet til Real Madrid.
    24'
    Gult kort til Real Madrid
    Casemiro
    Casemiro høvler ned Milner i stor fart og stiller seg noe uforstående til at han får gult kort. Det virket mer oransje enn noe annet.
    25'
    Gult kort til Liverpool
    Andy Robertson
    Andy Robertson havner også i dommerens bok, trolig for den opphetede situasjonen som oppstod i etterkant. Klopp er heller ublid på sidelinja.
    26'
    Flyter ikke helt for noen av lagene offensivt akkurat nå. Mye balltap i midtbaneleddet for begge lag.
    28'
    Salah blir avblåst for farlig spill i duell med Nacho, og virker uforstående til den avgjørelsen.
    30'
    Mané lager frispark i duell med Militao igjen. Brassen går oftere og oftere seirende ut av den nøkkelduellen.
    32'
    Liverpool får ikke samme utteling for sjansene nå som i starten av kampen. De ser mer stresset ut.
    35'
    Lekker detalj fra Vinicius når han vipper ballen over Kabak, men han klarer ikke bestemme seg og løper den ut av banen.
    37'
    Midt mellom mål og Mané! Flott innspill fra Alexander-Arnold, men det blir akkurat ikke fugl, akkurat ikke fisk.
    38'
    STOR SALAH-SJANSE! Denne gangen sitter pasningsspillet og Mané finner Salah. Egyptieren legger til rette, men skrur den over.
    41'
    WIJNALDUM FÅR ALL TID I VERDEN! Men nederlenderen er ikke tålmodig nok og banker den over fra bare ti meter. For en sjanse!
    42'
    Fabinho vinner frispark i duell med Benzema.
    43'
    Mané går i bakken på femmeteren i duell med Valverde, men får ikke straffespark - han sklir.
    45'+1
    Hjørnespark
    Det påfølgende hjørnesparket blir stanget unna.
    45'+2
    Hvem var best i første omgang?
    Liverpool
    59%
    Real Madrid
    41%
    10313 stemmer
    FIRMINO! Men brassen misbruker muligheten fra en god posisjon.
    46'
    Hjørnespark
    Den påfølgende corneren renner ut i sanden.
    47'
    Lite som skjer her nå.
    50'
    Liverpool fortsetter i jakten på en vei gjennom det kompakte Real Madrid-forsvaret.
    53'
    Phillips lager frispark i duell med Kroos.
    53'
    Vinicius er mektig alene i feltet, men klarer nesten likevel å lure ballen frem til Benzema. Liverpool får klarert.
    54'
    Militao dytter Mané og lager frispark.
    55'
    Thiago og Jota ser ut til å få beskjed om å gjøre seg klare for innhopp.
    56'
    Firmino banker optimistisk til, men skuddet går langt over.
    57'
    Nat Phillips
    59'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Thiago
    Ut: James Milner
    60'
    Inn: Diogo Jota
    Ut: Ozan Kabak
    60'
    Meget offensive bytter fra Klopp her. De har en halvtime på å score to mål.
    60'
    Thiago lager frispark i duell med Mendy.
    62'
    Asensio gir bort et hjørnespark til hjemmelaget.
    65'
    Hjørnespark
    Vertene får imidlertid ingenting ut av det. Klopp ser frustrert ut på sidelinjen.
    65'
    ALISSON REDDER LIVERPOOL! Vinicius kommer alene gjennom, men målvakten er langt ute og får avverget. Returen havner i beina til Benzema, men også dette forsøket blir avverget av sisteskansen!
    67'
    Alexander-Arnold legger inn til Jota, men portugiseren kommer ikke nok over ballen.
    67'
    Hjørnespark
    Nok et hjørnespark til hjemmelaget, Phillips forsøker å avslutte med ryggen mot mål, men det forsøket blir tannløst.
    68'
    Nacho går i bakken i duell med Fabinho og får frispark.
    71'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Alvaro Odriozola
    Ut: Toni Kroos
    72'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Vinicius Junior
    72'
    Store rom å angripe i for Real Madrid nå. Dette kommer de til å utnytte.
    75'
    Hjørnespark
    Real Madrid har bare tre mann i feltet på den påfølgende corneren og Liverpool klarerer greit.
    76'
    Alexander-Arnold ser håpefullt på Kuipers når han går ned i feltet, men den rutinerte dommeren vil ikke ha noe av det.
    77'
    Oxlade-Chamberlain gjør seg klar for å komme inn.
    79'
    Hjørnespark
    Liverpool vinner nok en corner, Phillips er nok en gang først, men avslutningen er uten potens.
    80'
    Rodrygo kommer seg ned til dødlinja og kommer til innlegg, men Phillips klarerer i andre ende.
    81'
    Hjørnespark
    Fabinho klarerer igjen.
    81'
    MEN RETUREN HAVNER HOS BENZEMA! Uvanlig tannløs avslutning av franskmannen, som stanger ballen i bakken og langt over.
    81'
    Inn: Alex Oxlade-Chamberlain
    Ut: Sadio Mané
    82'
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Roberto Firmino
    82'
    Ikke for å si det åpenbare, men: Liverpool trenger et mål. Desperat.
    83'
    Det er noe tannløst og idéløst over det Liverpool foretar seg nå. Ingen reell plan for hvordan de skal bryte ned Real Madrid.
    85'
    Liverpool forsøker og forsøker, men finner bare ikke en vei gjennom. Real Madrid er tålmodige.
    89'
    Fire minutter er lagt til.
    90'
    Real Madrid kontrer, men Rodrygo misbruker en mulighet til å bruke tid.
    90'+2
    Salah gjennom! Men Courtois beinparerer fra spiss vinkel.
    90'+2
    To minutter gjenstår av Liverpools Champions League-sesong ...
    90'+3
    For dere som ble pushet inn til liven, var vi litt raske på avtrekkeren. Beklager det. 30 sekunder igjen.