Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Lokomotiv Moskva.
    Lokomotiv Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Moskva slår Koke en corner fra venstre.
    4'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Fernando Torres
    Målsjanse på RZD Arena! Fernando Torres fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Lokomotiv Moskva på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for Atletico Madrid!
    Lokomotiv Moscow 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Angel Correa
    Målgivende: Koke
    Angel Correa setter ballen i nettet og Atletico Madrid leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Koke.
    16'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    18'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Jefferson Farfan
    Lokomotiv Moskva angriper i Moskva. Jefferson Farfan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Jefferson Farfan (Lokomotiv Moskva) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    19'
    Igor Denisov
    Målsjanse til Lokomotiv Moskva! Igor Denisov treffer mål, men keeper redder.
    19'
    19'
    Artur Soares Dias tildeler Lokomotiv Moskva en corner. Manuel Fernandes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Manuel Fernandes (Lokomotiv Moskva) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    19'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Maciej Rybus
    Målgivende: Aleksey Miranchuk
    Utligning! Maciej Rybus setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Aleksey Miranchuk sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Manuel Fernandes
    Lokomotiv Moskva angriper i Moskva. Manuel Fernandes fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    30'
    Artur Soares Dias tildeler Atletico Madrid en corner. Koke sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Frispark for Lokomotiv Moskva på egen banehalvdel.
    33'
    I Moskva slår Anton Miranchuk en corner fra høyre.
    35'
    Juanfran
    Kjempesjanse! Juanfran (Atletico Madrid) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    36'
    Gabi (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    37'
    Thomas Partey
    Sjanse i Moskva! Thomas (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Fernando Torres (Atletico Madrid) vinkes av for offside i Moskva.
    44'
    Frispark Atletico Madrid.
    44'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    45'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Eder
    Ut: Jefferson Farfan
    Lokomotiv Moskva bytter ut Jefferson Farfan med Eder. Dette er det første byttet som Yury Semin gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Sime Vrsaljko
    Ut: Juanfran
    Atletico Madrid gjør sitt første bytte. Juanfran erstattes av Sime Vrsaljko.
    46'
    Lokomotiv Moscow 1 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Saul Niguez
    Målgivende: Filipe Luis
    Mål! Saul Niguez gir Atletico Madrid en 1-2 ledelse. Felipe Luis var nest sist på ballen.
    47'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt Lokomotiv Moskvaet.
    49'
    49'
    Atletico Madrid må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lokomotiv Moskva.
    50'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Thomas (Atletico Madrid) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Gabi (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    56'
    Koke
    Koke (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på RZD Arena, men klarer ikke å score.
    56'
    60'
    Dommer Artur Soares Dias venter med å sette i gang spillet fordi Felipe Luis ligger nede.
    60'
    Inn: Antoine Griezmann
    Ut: Saul Niguez
    Bytte for Atletico Madrid. Antoine Griezmann kommer inn for Saul Niguez på RZD Arena.
    61'
    Inn: Lucas Hernandez
    Ut: Filipe Luis
    Det virker som Felipe Luis ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Lucas Hernandez.
    62'
    Inn: Dmitri Tarasov
    Ut: Alesandr Kolomeytsev
    Yury Semin (Lokomotiv Moskva) gjør sitt andre bytte for dagen. Dmitri Tarasov erstatter Alesandr Kolomeytsev.
    63'
    64'
    Straffe til Atletico Madrid!
    65'
    Atletico Madrid scorer på straffe!
    Lokomotiv Moscow 1 - 3 Atletico Madrid
    Mål: Fernando Torres
    Mål! Atletico Madrid får et straffespark som Fernando Torres setter i mål på RZD Arena. 1-3.
    65'
    67'
    Lokomotiv Moscow 1 - 4 Atletico Madrid
    Målgivende: Angel Correa
    I Moskva øker Atletico Madrid ledelsen til 1-4 takket være et mål av Fernando Torres. Flott spill fra Angel Correa før målet.
    70'
    72'
    Offside! Fernando Torres blir vinket av og Atletico Madrid må dermed bygge opp et nytt angrep.
    73'
    Inn: Nemanja Pejcinović
    Ut: Vedran Corluka
    Lokomotiv Moskva bytter ut Vedran Corluka med Nemanja Pejcinović.
    75'
    Dommer Artur Soares Dias ser at linjemannen løfter flagget, og Atletico Madrids Antoine Griezmann blåses av for offside.
    78'
    Frispark Lokomotiv Moskva.
    79'
    Atletico Madrid avanserer forover i Moskva. Fernando Torres avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    81'
    Artur Soares Dias tildeler Lokomotiv Moskva en corner. Manuel Fernandes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Lokomotiv Moscow 1 - 5 Atletico Madrid
    Mål: Antoine Griezmann
    Mål! Antoine Griezmann øker ledelsen til 1-5. Angel Correa var nest sist på ballen.
    85'
    Manuel Fernandes (Lokomotiv Moskva) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    87'
    Manuel Fernandes (Lokomotiv Moskva) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.