I Moskva slår Eduard Spertsyan en corner fra venstre.
    Kan FK Krasnodar utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    8'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Maksim Nenahov
    Dommer Vladislav Bezborodov viser Maksim Nenahov (Lokomotiv Moscow) det gule kortet.
    8'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Krasnodar en corner. Eduard Spertsyan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Lokomotiv Moscow scorer selvmål!
    Lokomotiv Moscow 0 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Timur Suleimanov
    Selvmål! En sønderknust Timur Suleimanov kan bli kampens syndebukk på RZD Arena etter å ha rotet ballen i eget mål. 0-1.
    10'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Nikita Krivtsov
    Nikita Krivtsov (FK Krasnodar) pådrar seg et gult kort.
    11'
    Frisparket tildelt Lokomotiv Moscow er farlig nær FK Krasnodars målområde.
    12'
    Maksim Glushenkov
    Sjanse til Lokomotiv Moscow! Maksim Glushenkov er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Nikita Krivtsov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    13'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    15'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Kevin Castano
    Ut: Nikita Krivtsov
    Nikita Krivtsov (FK Krasnodar) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Kevin Castano.
    17'
    Frispark for FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    17'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    19'
    Joao Pedro Fortes Bachiessa
    FK Krasnodar fosser forover og Joao Pedro Fortes Bachiessa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Evgeniy Morozov
    Evgeniy Morozov (Lokomotiv Moscow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    Det blir farlig! Frispark for FK Krasnodar er nær straffområde.
    25'
    Eduard Spertsyan
    FK Krasnodar angriper, men avslutningen til Eduard Spertsyan går utenfor.
    27'
    Ilya Samoshnikov
    Sjanse i Moskva! Ilya Samoshnikov (Lokomotiv Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Målsjanse til Lokomotiv Moscow! Maksim Glushenkov treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men Timur Suleimanov går rett i offsidefella.
    29'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra venstre side på RZD Arena.
    31'
    Spillet på RZD Arena er stoppet midlertidig fordi Alexander Silyanov ligger nede.
    32'
    Alexander Silyanov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    32'
    33'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow like utenfor FK Krasnodar-området.
    34'
    Aleksandr Chernikov
    Aleksandr Chernikov (FK Krasnodar) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Kaio Pantaleao ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    35'
    FK Krasnodar slipper å klare seg uten Kaio Pantaleao som kommer tilbake på banen igjen.
    36'
    FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Fasson
    Dommeren gir Fasson (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    36'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moskva fordi Maksim Nenahov får behandling for en skade på banen.
    39'
    Maksim Nenahov er tilbake på banen igjen.
    39'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    40'
    Kaio Pantaleao
    Kaio Pantaleao (FK Krasnodar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Jhon Cordoba
    FK Krasnodar avanserer forover i Moskva. Jhon Cordoba avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aleksandr Chernikov (FK Krasnodar) vrir seg av smerte i gresset.
    42'
    Aleksandr Chernikov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moskva.
    43'
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra venstre på RZD Arena.
    44'
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Krasnodar.
    45'+3
    Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Krasnodar.
    47'
    Kady (FK Krasnodar) løfter inn en corner fra høyre på RZD Arena.
    55'
    Offside! Aleksandr Chernikov blir vinket av og FK Krasnodar må dermed bygge opp et nytt angrep.
    55'
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Timur Suleimanov
    Mikhail Galaktionov (Lokomotiv Moscow) gjør sitt første bytte for dagen. Rifat Zhemaletdinov erstatter Timur Suleimanov.
    55'
    Inn: Aleksey Batrakov
    Ut: Mario Mitaj
    Mikhail Galaktionov gjør dagens andre bytte i Moskva, når han tar ut Mario Mitaj og setter inn Aleksey Batrakov.
    55'
    56'
    Dmitri Barinov
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på RZD Arena.
    56'
    Kady (FK Krasnodar) slår en corner fra høyre side på RZD Arena.
    58'
    Kevin Castano
    Sjanse! FK Krasnodar avanserer forover, men Kevin Castano avslutter utenfor.
    58'
    60'
    Kady
    Målsjanse på RZD Arena! Kady fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Offside! Maksim Glushenkov (Lokomotiv Moscow) er alene igjennom, men dommer Vladislav Bezborodov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    63'
    En av Lokomotiv Moscows spillere blir avblåst for offside på RZD Arena.
    64'
    Vladislav Bezborodov tildeler FK Krasnodar en corner. Kady sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Kady
    FK Krasnodar angriper i Moskva. Kady fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Frispark FK Krasnodar.
    66'
    Inn: Vladislav Sarvelyi
    Ut: Maksim Nenahov
    Lokomotiv Moscow bytter ut Maksim Nenahov med Vladislav Sarvelyi.
    67'
    Vladislav Bezborodov signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    69'
    70'
    Frispark
    72'
    Maksim Glushenkov får gult kort av dommer Vladislav Bezborodov, og må dermed stå over en kamp for Lokomotiv Moscow.
    72'
    Offside! Jhon Cordoba (FK Krasnodar) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    72'
    74'
    75'
    Inn: Said Hamulic
    Ut: Anton Miranchuk
    Anton Miranchuk (Lokomotiv Moscow) erstattes av Said Hamulic.
    75'
    Inn: Mihajilo Banjac
    Ut: Kady
    FK Krasnodar bytter ut Kady med Mihajilo Banjac. Dette er det andre byttet som Murad Olegovich Musaev gjør i dagens kamp.
    77'
    Mihajilo Banjac
    FK Krasnodar angriper. Mihajilo Banjac får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    I Moskva slår Mihajilo Banjac en corner fra høyre.
    79'
    Jhon Cordoba (FK Krasnodar) vinkes av for offside i Moskva.
    80'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Lokomotiv Moscow 1 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Maksim Glushenkov
    Målgivende: Vladislav Sarvelyi
    Maksim Glushenkov scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Vladislav Sarvelyi før målet.
    81'
    Sergei Volkov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Inn: Joao Victor
    Ut: Joao Pedro Fortes Bachiessa
    Bytte for FK Krasnodar. Joao Victor kommer inn for Joao Pedro Fortes Bachiessa på RZD Arena.
    84'
    Inn: Aleksandr Ektov
    Ut: Sergei Volkov
    FK Krasnodar gjør sitt fjerde bytte. Sergei Volkov erstattes av Aleksandr Ektov.
    84'
    Sergei Volkov er tilbake i kampen igjen.
    84'
    85'
    I Moskva slår Maksim Glushenkov en corner fra venstre.
    87'
    88'
    Rifat Zhemaletdinov
    Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    I Moskva får Kevin Castano (FK Krasnodar) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    89'
    89'
    Målsjanse! Mihajilo Banjac (FK Krasnodar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Skudd på mål, FK Krasnodar
    90'+4
    90'+4
    90'+5
    Dommeren gir Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) et gult kort.
    90'+5
    Vladislav Sarvelyi
    Vladislav Sarvelyi (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på RZD Arena, men avslutningen går utenfor.
    90'+6
    90'+6
    Mihajilo Banjac (FK Krasnodar) avanserer forover på RZD Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.